- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Okan'dan başkası yalan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her maç aynı oyunu oynayamazsın Misal Tudor içerde vurup geçiyordu da deplasmanlarda kepaze ediyordu dişli takımlara karşıOkan ne yav
Kim presli ve hücumu düşünen top oynatacaksa o gelsin
Terim gider mi?okan buruk derhal göreve gelmeli
gitmekten başka çaresi yok. kalırsa da önümüzdeki sezonun devre arasını göremez. boşa ısrar ediyor deniz bitti artık.Terim gider mi?
Ben hiç ümitli değilim. Umarım..gitmekten başka çaresi yok. kalırsa da önümüzdeki sezonun devre arasını göremez. boşa ısrar ediyor deniz bitti artık.
İstenen hangi yabancıyı bu bütçelere ikna edeceksin? Adamın ne derdi var da sana gelecek? Ben de Rangnick gelsin isterim mesela. İsteyenin bir yüzü kara. Fatih Terim ayrılsa gidilecek isimler Okan Buruk ve Ömer Erdoğan olur. Okan'a mesafeliyim, Ömer'den umutluyum. Ama ikisine de gerekli sabrı gösterirler mi bilemiyorum. Ben burada çarmıha gerilen Tudor'a da daha iyisi gelmeyecekse devam etsin diyordum. Yönetim ilk krizde TD kovacaksa yine Fatih Terim devam etsin.
Okan ne yav
Kim presli ve hücumu düşünen top oynatacaksa o gelsin
Kimi istersin Mehmet reisne okani yav
Ömer werdi werdi werdiÖmer Erdoğan![]()
Ortak paydada buluştuk
Hoca bırakacak bence deOrtak paydada buluştuk![]()
Terbiyesiz herif. Adam covid evde yatiyor. Takim da rehavete girmis bizi 3ledigi icin. Yapacak 1 sey yokÖmer werdi werdi werdi
Hoplattılar bugün Ömeri
Okan Hocam kadrodaki şikeci serefsiz topçuları göndermek istedi, yönetim tarafından kabul görmedi ve ayrıldı. O kulüpte ciddi bir fener yapılanması var.onu ben de anlamıyorum
ne geçen sene oynattığı oyun o kadar muhteşemdi ne de bu sene
terimi istemiyoruz şampiyon yapamadı diye tonla adam aldırıp başakşehir gibi sorunsuz kulübün içine edip yarıda kaçan adamı istiyoruz o da ayrı mesele
Julien Stephan
![]()