Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstenen hangi yabancıyı bu bütçelere ikna edeceksin? Adamın ne derdi var da sana gelecek? Ben de Rangnick gelsin isterim mesela. İsteyenin bir yüzü kara. Fatih Terim ayrılsa gidilecek isimler Okan Buruk ve Ömer Erdoğan olur. Okan'a mesafeliyim, Ömer'den umutluyum. Ama ikisine de gerekli sabrı gösterirler mi bilemiyorum. Ben burada çarmıha gerilen Tudor'a da daha iyisi gelmeyecekse devam etsin diyordum. Yönetim ilk krizde TD kovacaksa yine Fatih Terim devam etsin.

bize gelen hangi yabancı öyle anormal bütçeler istedi ki

belki biraz mancini ki o bile belli değil belki biraz da rijkaard

ne lucescu ne gerets ne hagi ne kalli ne diğerleri Terim'den daha çok harcatmamıştır

herkes tudor der ama tudorda keseyi açan başkandı yani tudor para harcamazsanız gelmem demedi

Okan ne yav

Kim presli ve hücumu düşünen top oynatacaksa o gelsin

onu ben de anlamıyorum

ne geçen sene oynattığı oyun o kadar muhteşemdi ne de bu sene

terimi istemiyoruz şampiyon yapamadı diye tonla adam aldırıp başakşehir gibi sorunsuz kulübün içine edip yarıda kaçan adamı istiyoruz o da ayrı mesele

:think::think::think:

okan-buruk_1574488640.webp

onu ben de anlamıyorum

ne geçen sene oynattığı oyun o kadar muhteşemdi ne de bu sene

terimi istemiyoruz şampiyon yapamadı diye tonla adam aldırıp başakşehir gibi sorunsuz kulübün içine edip yarıda kaçan adamı istiyoruz o da ayrı mesele
Okan Hocam kadrodaki şikeci serefsiz topçuları göndermek istedi, yönetim tarafından kabul görmedi ve ayrıldı. O kulüpte ciddi bir fener yapılanması var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt