Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk, Barfiks Çağdaş, Ömer Erdoğan şuan denenebilecek yerli teknik direktörler. Ligi tanıyan yabancı hoca olarak Sumudica olabilir. Please Hagi olabilir.

Julien Stephan

Succescoach die Stade Rennes naar Champions League leidde stapt op |  Buitenlands voetbal | AD.nl
Neci bu?

gelir mi rengim

bir de 1-2 maçta gördüm çok tempolu oynuyorlardı

oyun tarzı nasıl genel olarak
Gelir sanırım ya herif rennesi tarihinde ilk defa sampiyonlar ligine soktu , psgyi finalde eleyip yillar sonra rennese kupa getirdi. Dönem genc teknik direktor donemi

Okan’in bu sezon tutan 1 tane transferi bile yok, Terim’i aldirdigi oyunculardan dolayi elestirenler Okan’in gelmesini istiyor, ilginc.

Yav şu dönemde yabancı istemem ben üstat
Şu zorluklara anca camiaya bilen birisi katlanabilir

tam olarak ne gibi zorluklar var renktaş

bu kulübün en zor dönemleri 2004de bırakılan enkazın toplanmasıydı mesela onu hagi ile gerets yaptılar sağolsunlar ki fenerin en güçlü olduğu dönemdi

sonra 2010da dibe vurmuştuk impratorumuzu göreve çağırmıştık ama takımı beğenmediği için gelmemiş iş yine gariban hagiye kalmıştı üstüne de yalama albayraktan bir ton laf işitmişti

üstelik bahsettiğim sezonlarda rakiplerimiz çok güçlüydü

şimdi nsakala welliton larinle şampiyon olan rakibimiz var diğeri de ali koçla serseri mayın gibi dolaşan fener

mesele yapılamayan transferler ise bazı arkadaşlar ilk defa oluyor zannediyor

belki hatırlamazlar ama çook orta saha bekleyip son gün elimizde inamato kalmıştı

barusso gelmişti kimseyi alamayınca

ledesmalar filan beklerken pandev ile dzemaili gelmişti

bunlar ilk kez olmuyor son da olmayacak

galatasarayda paralar düzgün ödeniyor mesela uzun yıllar sonra

büyük bir kriz de yok

kriz tek adamlık arayışında ve saha içinde berbat oyun anlayışında

Galatasarayimizda genç yerli bir td gormeyeli asirlar oldu. Artik zamani geldi.

Bülent Kaptanı saymıyorum o td değildi.

bize gelen hangi yabancı öyle anormal bütçeler istedi ki

belki biraz mancini ki o bile belli değil belki biraz da rijkaard

ne lucescu ne gerets ne hagi ne kalli ne diğerleri Terim'den daha çok harcatmamıştır

herkes tudor der ama tudorda keseyi açan başkandı yani tudor para harcamazsanız gelmem demedi

Mancini bütçede anlaşılamadı diye gitti. Prandelli'yi Avrupa'dan şu kadar takım alacaz, hepsinin idaresi sende olacak diye getirdi Ünal Aysal vs. Lucescu Avrupa şampiyonuna geldi. Hagi ve Kalli zaten GS'li sayılır. Gerets konusunda haklısın ki ona büyük haksızlık yapıldı bence. Ek olarak Skibbe de fena oynatmıyordu bir dönem. Hepsi ilk başarısızlıkta/krizde kovuldu. Tepeden itibaren yapı çürük. Ali Koç gibi Cocu'yu getirip kafana göre kadro kurup sonra 10. hafta postalayacaksan hiç o işlere girişmemek gerek. Gelecek özellikle yabancı hocaya stabil bir yapı sunman lazım. Adamlar ne olduğunu anlayamadan kovuluyor bu ülkede. O da mevcut mali yapıyla, bu bütçelerle bence zor. Varsa bunu sağlayacak yönetim buyursun yapsın. Benim derdim isimlerle değil.

Mancini bütçede anlaşılamadı diye gitti. Prandelli'yi Avrupa'dan şu kadar takım alacaz, hepsinin idaresi sende olacak diye getirdi Ünal Aysal vs. Lucescu Avrupa şampiyonuna geldi. Hagi ve Kalli zaten GS'li sayılır. Gerets konusunda haklısın ki ona büyük haksızlık yapıldı bence. Ek olarak Skibbe de fena oynatmıyordu bir dönem. Hepsi ilk başarısızlıkta/krizde kovuldu. Tepeden itibaren yapı çürük. Ali Koç gibi Cocu'yu getirip kafana göre kadro kurup sonra 10. hafta postalayacaksan hiç o işlere girişmemek gerek. Gelecek özellikle yabancı hocaya stabil bir yapı sunman lazım. Adamlar ne olduğunu anlayamadan kovuluyor bu ülkede. O da mevcut mali yapıyla, bu bütçelerle bence zor. Varsa bunu sağlayacak yönetim buyursun yapsın. Benim derdim isimlerle değil.

yabancılar da mutlaka başarılı olmuyor

bence zaten yabancı derken yarın gelip bizi uçuracak demiyorum

sadece şu sürekli olağanüstü hal durumu varmış da bizi sadece tek bir pelerinli kahraman buradan çıkaracakmış hikayesini satın almıyorum o kadar

bir de açıkçası ligi bilen yerli hikayesinden hoşlanmıyorum

iyi bir yabancı hoca sadece bize değil ülke futboluna lazım

dibe vuruyoruz oyun olarak

3 kuruşluk doğu avrupa takımlarının bile gerisinde kalıyoruz

anket açsak seçenekler ne olurdu acaba okan dışında tek isim gelmiyor aklıma

bu kulübün en zor dönemleri 2004de bırakılan enkazın toplanmasıydı mesela onu hagi ile gerets yaptılar sağolsunlar ki fenerin en güçlü olduğu dönemdi

sonra 2010da dibe vurmuştuk impratorumuzu göreve çağırmıştık ama takımı beğenmediği için gelmemiş iş yine gariban hagiye kalmıştı üstüne de yalama albayraktan bir ton laf işitmişti

şimdi nsakala welliton larinle şampiyon olan rakibimiz var diğeri de ali koçla serseri mayın gibi dolaşan fener

belki hatırlamazlar ama çook orta saha bekleyip son gün elimizde inamato kalmıştı

büyük bir kriz de yok

2010 mevzusu çok garip dğl mi rengim.

"Başkan olduğum dönemde Terim'e teklif götürmüştük. Önce kabul etti. Kabul ettiği için o dönemki teknik direktör Frank Rijkaard ile yolumuzu ayırdık. Ancak ertesi gün ailemle konuştum, "Türkiye'de çalışmak bize acı veriyor" diyerek teklifi geri çevirdi. Üç ay sonra seçim kararı aldık ve ben seçime girmedim. Benden sonra Ünal Aysal başkan oldu. Bizi o dönem ortada ve zor bir durumda bırakan Terim, teknik direktör olarak geri geldi."

Bunlar polatın o dönemki sözleri. Birileri polatın altını oyuyordu. Hocaya da kabul etme yeni bi yapilanma var basari kacinilmaz mi dediler acaba

büyük bir kriz de yok

Sanki bir geçiş dönemindeyiz gibi yönetimsel olarak
Baksana rtaş başkan ve yöneticiler birbirlerine girdi, başkan ben bırakmam diyor
Taze bir yönetim ile birlikte gireceğimiz bu dönemde pandemiyi ve koşulları göz önüne alırsak hocanın bırakması halinde bana yerli bir td daha mantıklı geliyor
Yabancıların istediği hangi bir transferi getireceğiz ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt