Ahmet Emre Durgut
Kırmızı Üye
- 26 Mayıs 2019
- 2.262
- 1.740
- 698
Okan Buruk, Barfiks Çağdaş, Ömer Erdoğan şuan denenebilecek yerli teknik direktörler. Ligi tanıyan yabancı hoca olarak Sumudica olabilir. Please Hagi olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neci bu?Julien Stephan
![]()
Yav şu dönemde yabancı istemem ben üstatJulien Stephan
![]()
Gelir sanırım ya herif rennesi tarihinde ilk defa sampiyonlar ligine soktu , psgyi finalde eleyip yillar sonra rennese kupa getirdi. Dönem genc teknik direktor donemigelir mi rengim
bir de 1-2 maçta gördüm çok tempolu oynuyorlardı
oyun tarzı nasıl genel olarak
Yabanci sayılmaz fransizYav şu dönemde yabancı istemem ben üstat
Şu zorluklara anca camiaya bilen birisi katlanabilir
Yabanci sayılmaz fransiz
Yav şu dönemde yabancı istemem ben üstat
Şu zorluklara anca camiaya bilen birisi katlanabilir
Yabanci td gelirse sabahtan aksama kadar basliginda sallarim.
bize gelen hangi yabancı öyle anormal bütçeler istedi ki
belki biraz mancini ki o bile belli değil belki biraz da rijkaard
ne lucescu ne gerets ne hagi ne kalli ne diğerleri Terim'den daha çok harcatmamıştır
herkes tudor der ama tudorda keseyi açan başkandı yani tudor para harcamazsanız gelmem demedi
Mancini bütçede anlaşılamadı diye gitti. Prandelli'yi Avrupa'dan şu kadar takım alacaz, hepsinin idaresi sende olacak diye getirdi Ünal Aysal vs. Lucescu Avrupa şampiyonuna geldi. Hagi ve Kalli zaten GS'li sayılır. Gerets konusunda haklısın ki ona büyük haksızlık yapıldı bence. Ek olarak Skibbe de fena oynatmıyordu bir dönem. Hepsi ilk başarısızlıkta/krizde kovuldu. Tepeden itibaren yapı çürük. Ali Koç gibi Cocu'yu getirip kafana göre kadro kurup sonra 10. hafta postalayacaksan hiç o işlere girişmemek gerek. Gelecek özellikle yabancı hocaya stabil bir yapı sunman lazım. Adamlar ne olduğunu anlayamadan kovuluyor bu ülkede. O da mevcut mali yapıyla, bu bütçelerle bence zor. Varsa bunu sağlayacak yönetim buyursun yapsın. Benim derdim isimlerle değil.
Bench press Çağdaş nasıl olurGalatasarayimizda genç yerli bir td gormeyeli asirlar oldu. Artik zamani geldi.
Bülent Kaptanı saymıyorum o td değildi.
2010 mevzusu çok garip dğl mi rengim.tam olarak ne gibi zorluklar var renktaş
bu kulübün en zor dönemleri 2004de bırakılan enkazın toplanmasıydı mesela onu hagi ile gerets yaptılar sağolsunlar ki fenerin en güçlü olduğu dönemdi
sonra 2010da dibe vurmuştuk impratorumuzu göreve çağırmıştık ama takımı beğenmediği için gelmemiş iş yine gariban hagiye kalmıştı üstüne de yalama albayraktan bir ton laf işitmişti
üstelik bahsettiğim sezonlarda rakiplerimiz çok güçlüydü
şimdi nsakala welliton larinle şampiyon olan rakibimiz var diğeri de ali koçla serseri mayın gibi dolaşan fener
mesele yapılamayan transferler ise bazı arkadaşlar ilk defa oluyor zannediyor
belki hatırlamazlar ama çook orta saha bekleyip son gün elimizde inamato kalmıştı
barusso gelmişti kimseyi alamayınca
ledesmalar filan beklerken pandev ile dzemaili gelmişti
bunlar ilk kez olmuyor son da olmayacak
galatasarayda paralar düzgün ödeniyor mesela uzun yıllar sonra
büyük bir kriz de yok
kriz tek adamlık arayışında ve saha içinde berbat oyun anlayışında
Sanki bir geçiş dönemindeyiz gibi yönetimsel olaraktam olarak ne gibi zorluklar var renktaş
bu kulübün en zor dönemleri 2004de bırakılan enkazın toplanmasıydı mesela onu hagi ile gerets yaptılar sağolsunlar ki fenerin en güçlü olduğu dönemdi
sonra 2010da dibe vurmuştuk impratorumuzu göreve çağırmıştık ama takımı beğenmediği için gelmemiş iş yine gariban hagiye kalmıştı üstüne de yalama albayraktan bir ton laf işitmişti
üstelik bahsettiğim sezonlarda rakiplerimiz çok güçlüydü
şimdi nsakala welliton larinle şampiyon olan rakibimiz var diğeri de ali koçla serseri mayın gibi dolaşan fener
mesele yapılamayan transferler ise bazı arkadaşlar ilk defa oluyor zannediyor
belki hatırlamazlar ama çook orta saha bekleyip son gün elimizde inamato kalmıştı
barusso gelmişti kimseyi alamayınca
ledesmalar filan beklerken pandev ile dzemaili gelmişti
bunlar ilk kez olmuyor son da olmayacak
galatasarayda paralar düzgün ödeniyor mesela uzun yıllar sonra
büyük bir kriz de yok
kriz tek adamlık arayışında ve saha içinde berbat oyun anlayışında