Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer erdoğan kim ya 2-3 sene sonra küme düşürme seansı oynatacak herif. Her sene bu seviyede üst seviye takımlarda futbol oynamış transfer bulamayınca ne yapacak acaba.

Tsl'de hocalık yapmışlardan bir sıralama yapacaksan
Okan, Sudimica, Çağdaş, Ünal, Rıza, hatta işine karışılmayan erol'dan sonra 7. falan gelir.

Adam gibi sağlam ekibe sahip genç ve vizyonlu gavur hoca lazım. Büyük takımda çalışınca 40 yerden müdahale geliyor çağdaşı-ömeri falan 2 ayda harcarlar.
Cagdasla Ömer arasinda nasil 1 kiyas yaptin da birini 3. yapip digerini 7. yaptin

Cagdasla Ömer arasinda nasil 1 kiyas yaptin da birini 3. yapip digerini 7. yaptin
Sıralamada 6 kişi'nin sırası yok. 1. Okan olarak falan görülmemeli.

Çağdaşı ömerden daha ileride görmemin sebebi takımının kolunu bacağını kopardılar yine çizgisini korumaya çalışıyor. Ömeri daha düşük bir takımda ne yapacak görmeden şimdilik cevap veremem daha potansiyel gösterir önüne geçer.

Ayrıca genç yerli hoca konusunda fikrimi yukarıda belitmiştim
"Büyük takımda çalışınca 40 yerden müdahale geliyor çağdaşı-ömeri falan 2 ayda harcarlar."

Okan, Ömer, Çağdaş bunların daha bir sürü yolu var. 5 sene daha alt takımları çalıştırıp kendilerini ispat etmeleri gerekir.
An itibariyle riske girecek halimiz yok. Keza bu yukarıda saydığım heriflerden birisi geleceğine leventi-ümiti kim varsa kovup bir sistem içerisinde olan ekip getirilip kullan hoca demek daha mantıklı.

Ya sistemci gavur ya yancılarından arındırılmış terim.

Sıralamada 6 kişi'nin sırası yok. 1. Okan olarak falan görülmemeli.

Çağdaşı ömerden daha ileride görmemin sebebi takımının kolunu bacağını kopardılar yine çizgisini korumaya çalışıyor. Ömeri daha düşük bir takımda ne yapacak görmeden şimdilik cevap veremem daha potansiyel gösterir önüne geçer.

Ayrıca genç yerli hoca konusunda fikrimi yukarıda belitmiştim
"Büyük takımda çalışınca 40 yerden müdahale geliyor çağdaşı-ömeri falan 2 ayda harcarlar."

Okan, Ömer, Çağdaş bunların daha bir sürü yolu var. 5 sene daha alt takımları çalıştırıp kendilerini ispat etmeleri gerekir.
An itibariyle riske girecek halimiz yok. Keza bu yukarıda saydığım heriflerden birisi geleceğine leventi-ümiti kim varsa kovup bir sistem içerisinde olan ekip getirilip kullan hoca demek daha mantıklı.

Ya sistemci gavur ya yancılarından arındırılmış terim.
Ömer daha ne kadar düşük bir takimla calisabilir yaw
Elinde topcu var sanki. Tamamen td basarisi. Hatay omerden sonra ayni kadroyla en fazla kume dusmemeye oynar. Alanya hatay kadrolari arasinda 3 4 gomlek fark var

Fatih Terim denen HERIF bizi tamamen bitirmeden gitmeyecek sanirim

images (10).webp

Ömer daha ne kadar düşük bir takimla calisabilir yaw
Elinde topcu var sanki. Tamamen td basarisi. Hatay omerden sonra ayni kadroyla en fazla kume dusmemeye oynar. Alanya hatay kadrolari arasinda 3 4 gomlek fark var
Dalga mı geçiyorsun yahu. Hatay şuan alanyadan daha güçlü bir takım.

Denizlispor küme düştü al Rodellagayı 1 yıllık yedek klubesinde otursun

Senin veteran,futbol hayatı bitmis Babel+Arda+Feghoulinin üçünün toplamından daha cok gol atti adam hala beygir gibi

İnşallah yeni yönetim ile bu nöbeti tutacağız ilk önce.
Öneriler

Eşref gelirse kovar gibi geliyor ama o adama hiç ısınamadım.
Buraktan başkası gelmeyecek bence. Eşrefi hiç istemem , ikinci Dursun olur.
Ama ben hocanın ben taraftara verdiğim sözü tuttum , benden bu kadar diyeceğini düşünüyorum.
Umarım yanılmam.
Galasevgisi devam etmez diyordu bir de.

Buraktan başkası gelmeyecek bence. Eşrefi hiç istemem , ikinci Dursun olur.
Ama ben hocanın ben taraftara verdiğim sözü tuttum , benden bu kadar diyeceğini düşünüyorum.
Umarım yanılmam.
Galasevgisi devam etmez diyordu bir de.
İnşallah gider daha aç bir td gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt