Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.900
- 28.131
- 1.933
:crushed:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hala 1 tane bile mantıklı yabancı hoca önerisi göremedim.
Sorsan herkes yabancı gelsin diyor.
Roma'da beklentilerin altında kaldı. Bilmiyorum çok tanımıyorum.paulo fonsecaya ne dersin admin

Hay yaşa. Yorumları okuyorum şaşırmamak elde değil. Yani olabilir diyorum nefrette edebilirsin ama adamın yaptıklarına saygı duyacaksınız. Yönetimin kepaze olduğu bir yerde tff,hakem,spor yorumcularının aleni taraf tuttuğu bir sezon da Fatih Hoca’ya hakaret etmek terbiyesizliktir. He hatası illa ki oldu olmadı diyemeyiz. Hatta istifası da istenebilir ama edebince. Bu adamın öyle veya böyle yaşattığı bir sürü anı var başarı var tarihimizde. Saygı duyulmalı. Fenerbahçe li olsa Kadıköy’e heykeli dikilmişti. Seninde söylediğin gibi bu taraftar profili ile Kloop’u getir 5 maç sonra istifa der bi kaç iyi gün taraftarı veya KUŞ. İki koyun versen güdemeyecek tipler her yerde ahlam kesiyor.Gelen hocaya sistem oturtması için verebileceğimiz ne zaman ne para ne de sabır var bizde. O yüzden bizden bir halt olmaz. Bizim için en iyi senaryo kavgacı bir td bulup anamızın liginde ite kaka şampiyonluk yarışında olmaya devam etmemiz olur bu taraftar ve üye profiliyle.
xavi, takımını şampiyon yaptı. Oynattıgı pas futbolu o lig için fazlaHala 1 tane bile mantıklı yabancı hoca önerisi göremedim.
Sorsan herkes yabancı gelsin diyor.