Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelen hocaya sistem oturtması için verebileceğimiz ne zaman ne para ne de sabır var bizde. O yüzden bizden bir halt olmaz. Bizim için en iyi senaryo kavgacı bir td bulup anamızın liginde ite kaka şampiyonluk yarışında olmaya devam etmemiz olur bu taraftar ve üye profiliyle.

Hocadan çok ekip bizim için çok önemli.
Takımda iyi oyuncular olsa hocanın biri gelse de olur dersin ama öyle olmuyor maalesef. Az buçuk parlayan oyuncuların performansını artıracak bir ekip gerekiyor.

İsmi kim olursa olsun biz maalesef oturur yeriz onu.
Scout şefi çıkar kötüyü biz bulmadık der, tutanın üzerine yatar falan.

Terim sadece daha yağlı bir kapı bulduğunda gider. İtalya ve milli takım örnekleriyle sabittir. Ancak artık ona başka bir kapı yok. Başımıza kaldı maalesef. Önümüzdeki günlerde yalandan istifa haberleri pompalanacaktır. Ama Temmuz’da yine ayak tenisi idmanlarında kendisini görürüz.

Kariyer ve tecrübe olarak Sarri'yi isterdim ama rahat birakmazlar onu . Zaten ekonomik olarak da getiremeyiz, ne maasindan dolayi ne de transferlerden ve lig kalitesinden dolayi.

FT ile devam ama yanina Okan Buruk'u yardimci ve veliaht olarak ikna ederse daha iyi olur.

Aslinda Emre B. daha potansiyelli ama o zamaninda fb'yi secti ne yazik ki.

Kariyerinde tek bir kupa sampiyonlugu olmayan adamlari bence önermek dogru degil kendimizi deneme tahtasi olarak görmemeliyiz

Eger yabanci hoca gelecekse kalli,Gerets veya Rijkaard gibi daha önceki kuluplerinde basarilari olan hoca adaylarini Kabul ederim

Daha toy yani genc hoca adaylari ligimize uygun degil Bizde kaotik bir ortam oldugunu unutmamak lazim

Fatih hoca yola devam etmek isterse destekcisi olurum,etmezse hoca adayim Philippe Clement

Gerets etkisi yapacagini dusunuyorum

İzlediğim dönem de takımına güzel futbol oynatan Tayfun Korkut olabilir. İspanya, Almanya alt yapılarda hocalık yaptı. Tabi son dönemini bilmiyorum ne yapıyor.

Gelen hocaya sistem oturtması için verebileceğimiz ne zaman ne para ne de sabır var bizde. O yüzden bizden bir halt olmaz. Bizim için en iyi senaryo kavgacı bir td bulup anamızın liginde ite kaka şampiyonluk yarışında olmaya devam etmemiz olur bu taraftar ve üye profiliyle.
Hay yaşa. Yorumları okuyorum şaşırmamak elde değil. Yani olabilir diyorum nefrette edebilirsin ama adamın yaptıklarına saygı duyacaksınız. Yönetimin kepaze olduğu bir yerde tff,hakem,spor yorumcularının aleni taraf tuttuğu bir sezon da Fatih Hoca’ya hakaret etmek terbiyesizliktir. He hatası illa ki oldu olmadı diyemeyiz. Hatta istifası da istenebilir ama edebince. Bu adamın öyle veya böyle yaşattığı bir sürü anı var başarı var tarihimizde. Saygı duyulmalı. Fenerbahçe li olsa Kadıköy’e heykeli dikilmişti. Seninde söylediğin gibi bu taraftar profili ile Kloop’u getir 5 maç sonra istifa der bi kaç iyi gün taraftarı veya KUŞ. İki koyun versen güdemeyecek tipler her yerde ahlam kesiyor.

Yabancı olarak bu lige adapte olabilecek isim bulmak cidden zor, Bu ligde geleyim şöyle oynatayım böyle oynatayım sistemimi oturtayım lüksü yok. 5 hafta geride kaldığın zaman yerinde Yılmaz Vural'ı görme ihtimalin doğuyor o yüzden ya yabancı alacaksan sabredeceksin yada hiç yabancı işine girmeyeceksin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt