Yiğit Özsoy
Sarı Üye
- 25 Ağustos 2018
- 741
- 377
- 608
benim hoca adayım yılmaz vural hucum oynatır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demek yılmaz vural ha?benim hoca adayım yılmaz vural hucum oynatır
görev başında olan biri gelmez üstat. işsizlerden bakacağızOyuncuları hazırlayan, sahaya girmemek için kıvranmasına değil girmeye can atmasına katkıda bulunacak, fiziki ve mental anlamda onları yukselten herhangi bir td olabilir. Din, dil, irk artik hic önemli değil.
Önerim Lens hocası Franck Haise
ironi yaptım kardeşim bunu anlamıyorsun bide gelip beni sorguluyosun ironiyi anlayamıyorsun daha ayrıca sürekli kaybediyoruz ortada başarı yok ne zaman yazayımdemek yılmaz vural ha?
hocam sen bana bir değişik geldin ya son mesajlarin baktımda ağırlıklı olarak kaybettiğimiz maçlara yorum yapmişsın neden
o da doğruironi yaptım kardeşim bunu anlamıyorsun bide gelip beni sorguluyosun ironiyi anlayamıyorsun daha ayrıca sürekli kaybediyoruz ortada başarı yok ne zaman yazayım
Belki gelir ya millet Schimdt yaziyor adam lider PSV ile bu en azından Lens gerci iyi bir yerde bitirirse bizden öteye de gidebilir ama bi denemek lazımgörev başında olan biri gelmez üstat. işsizlerden bakacağız
teklif götürmekten zarar gelmez elbet ama ihtimal vermiyorum şu anda çalışan bir hocayaBelki gelir ya millet Schimdt yaziyor adam lider PSV ile bu en azından Lens gerci iyi bir yerde bitirirse bizden öteye de gidebilir ama bi denemek lazım
Aman uzak dursun. Gider favreyi alirim. Genclerle iyiNiko Kovac olmaz mı??