Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan bu yönetimin altında çok net ezilir okan falan geçelim

Torrent oldu zaten. Plase okan olur

Oyuncuları hazırlayan, sahaya girmemek için kıvranmasına değil girmeye can atmasına katkıda bulunacak, fiziki ve mental anlamda onları yukselten herhangi bir td olabilir. Din, dil, irk artik hic önemli değil.
Önerim Lens hocası Franck Haise
görev başında olan biri gelmez üstat. işsizlerden bakacağız

demek yılmaz vural ha?

hocam sen bana bir değişik geldin ya son mesajlarin baktımda ağırlıklı olarak kaybettiğimiz maçlara yorum yapmişsın neden
ironi yaptım kardeşim bunu anlamıyorsun bide gelip beni sorguluyosun ironiyi anlayamıyorsun daha ayrıca sürekli kaybediyoruz ortada başarı yok ne zaman yazayım

Belki gelir ya millet Schimdt yaziyor adam lider PSV ile bu en azından Lens gerci iyi bir yerde bitirirse bizden öteye de gidebilir ama bi denemek lazım
teklif götürmekten zarar gelmez elbet ama ihtimal vermiyorum şu anda çalışan bir hocaya

okan ya da torrent olur herhalde.

1641827938423.webp

Yerli hoca olmamali. Bu cok net. Eger suan bir yabanci hoca bulmakta zorlaniyorlarsa gecici bir cozum olarak anca bir yerli hoca olabilir. Proje adi altinda Terim'den sonra egitimini dogru yerde almis bir teknik direktor getirilmeli, orta-uzun vadeli dusunulmeli. Bu sezon kayip buyuk ihtimal seneye de sampiyon olacak bir takim gozukmuyor.

Torrenti gecelim zaten de, Okan'a icim hic ısınmıyor. Nedir td yetenekleri mesela ? 1 sene ittirilmelerle sampiyon olan basakin basinda olmasindan baska neyi var, nasil analiz edilebilinir okan ? Tartisma olmamali isim uzerinde. Her yerde yazdım, td turk olacaksa ya palut olmayacaksa da kaliteli bir yabanci td şart. Hakkimizda hayırlısı artık ne diyelim.

Çöpe giden bir yıl oldu

Fatih Terim’in kaos futbolundan sıkıldık, gittiği iyi oldu geç bile kalındı

Artık mantıklı bi hamle yapıp kendini sürekli güncelleyen çalışkan ve sistemli bir hocaya ihtiyacımız var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Torrent kim lan. Boyle salak sey yapmazlar. Torrente Turkiye liginde 5 tane takim say desen sayamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt