Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LUCIEN FAVRE, cok disinpli, sert ve dinamik kadrolari seven birisi! Genclere sans tanir ve onlara cok ama cok gelistirir! Ve umut olcan tarik sabri gibi oyunculara kapiyi gosterir :)

"Futbolcuları affetmek taraftara kalmış ama onları kadro dışı bırakmak benim görevim" Lucian Favre.

-Zaman zaman antrenörler sert bir şekilde eleştirilir ama siz pek bu konuma gelmediniz.

Sonuçlar geçerli olan tek kriterdir. Sen var olan fikrinle oyuncuları, sportif direktörünü ve yönetimi ikna etmelisin. Puan almak için gerekli çözümü bulmalısın. Hepimiz bir noktad satıcıyız sonuçta ve bu her meslekte böyledir. Sen puanları toplamak için çözüm üretmekle görevli insansın ve şans burada sana yardım etmez. Zaten ben futbolda şansın varlığına inanmıyorum. Belki bir ya da iki maçta sana şans yardım edebilir ama uzun süreçte seni orada tutan ya da tutmayan unsur ne şekilde çalıştığı olur.

favre

roportajdan

Bir de sizi düşününce bu seviyede futbol ve taktik konuşacak insan bulma konusunda sıkıntı çekiyor olmalısınız.

Bu aslında yanlış bir düşünce. Taraftarlar bizim sandığımızdan çok daha bilgililer. En son bir arkadaşımın oğlu bana bir oyuncu tavsiye etti. 17 yaşında daha bu çocuk. İnternetten bakmış ve pek kimsenin bilmediği oldukça iyi bir futbolcuyu bana tavsiye etti.. Ben taraftarlarla goller, oyun temposu, oyun zekâsı gibi konular hakkında konuşmayı severim ama taktik değil.

İsviçre, Avusturya, zaman zaman Danimarka ekol olarak Almanlara çok benzerdir.

Forumda birkaç kez kendisinin Alman zannedildiğini gördüğüm için düzeltme gereği hissettim. Hani ekol falan neyse de direkt Alman hoca deniliyor :)

Kaldı ki daha çok İsviçre'nin Fransa ekolüne yakın yerlerinde yetişmiş bir isim Favre.

Hertha'dan sonra bunu Alman kültürüyle de birleştirmesi kendisini görev için daha anlamlı kılıyor.

Dünyanın en iyi hocalarından birini getirmene gerek yok zaten. Ama Tugay kim ? Bu adamın olayı nedir de her hoca arayışında ismi ön plana çıkartılıyor ?

ya tutarsadan başka çaremiz yok şuanda . Takımı ve ligi en iyi bilen hoca şu anda Tugay'dan başkası kimse değildir. Bi şansı da o hakediyor. Sonra yabancıyı getireceksin kovmak için, tazminat için uğraş dur.

Favre için girişim var kesin bilgi. Ama şartları bizimkilerle uyuşur mu ? Biraz zor, bekleyip görelim

Suan bu takimi kabul edecek bir yabanci TD goremiyorum. Gelen transfer isteyecek..
Uefa durumu oldugundan Transferi unutun..Turk Td gelecek buyuk ihtimal

Yabancı istiyorsa yerli de ister. Uefa durumu bahaneden ibaret ancak düşük bütçe ile de iyi takım kurabilir avrupa futboluna hakim t.d.

Favre için şunu söylemek lazım kadro mühendisliğinde çok başarılıdır,uyguna iyi oyuncular bulur ve genç oyuncuları oynatmaktan asla çekinmez,hızlı ve topla iyi çıkan kanat oyuncuları ve top tekniği iyi forvetlerle oynar ofansif oynatır müthiş hoca ama gelmez hem bizim yönetime güvenmiyorum hem de biraz bizi araştırırsa gelmez

Favre gelirse güzel olur ama yardımcısı Türk olmalı.Yoksa büyük zorluk yaşar ligde

Bu transfer işi kadar da büyütülen bir şey yok.

2, bilemedin 3 transferle bu takım şampiyonluğun en büyük adayı.

Şansımız yaver giderse sadece Burak'tan gelecek bonservisle bile yapılabilir bu transferler.

Teknik Direktör : LUCIEN FAVRE

Yardimci : UMIT DAVALA

Ne dersiniz ? :)

kim gelirse gelsin 6 aylıktan fazla kontrat yapılmamalı. nasıl olsa bir kulp takıp kovacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt