Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Favre gelsin en iyi aday o şu anda.Ancak şampiyon yapamazsa onuda kovarız muhtemelen.Forvet ve ön libero şart takıma bunu gelecek hoca anlar umarım.

Evren Göz:Fatih İşbecer ve bazı yöneticilerin tercihi: Lucien Favre

Keske söyle olsa...

Teknik Direktör:

120317-P-SP26-Bayer-Leverkusen-Borussia-6089-Jubel-Lucien-Favre_01.jpg

lucien-favre-mit-prestigesieg

120428-P-SP33-Borussia-FC-Augsburg-1065-Trainer-Lucien-Favre.jpg

lucien-favre.jpg

3-format43.jpg

almanjpg.jpg

121007-SP07-Borussia-Eintracht-Frankfurt-Team2-4382-Trainer-Lucien-Favre.jpg

Yanina'a, türk yardimcilar:

100420131542126625341_2(1).jpg

Kaleci antrenör, herzamanki gibi, efsanemiz:

203583.jpg

Kim gelirse gelsin Burak-Umut-Sabri-Hamit gibi parazitleri temizlemeli bu sayede geleceği de kurtarız. Bu 4lü alacağı parayıda düşününce ciddi manada tasarruf ediliyor.

Lucien Favre ve lâ kuvvete illâ billahil Aliy'ül âzim.

açıçası favre iyi bir hocada olsa şu aşamada yabancı hocaya karşıyım. adam takımı tanıyana kadar ligden koparız. Biraz tarıka sabriye semihe olcana umuta buraka falan şans veriyim derken puanlar kaybederiz. Bize yerlilerin ne mok olduğunu bilen bir hoca lazım. umut sabri semih gibilerini denemeyecek hocalar lazım. yoksa sabri gibiler Favre gelince bir maç iyi oynar hocada ulan bu sabri neymiş der.

A spor'daki yorumcuya göre Hamza'nın kovulma haberi önce Selçuk'la Burak'a verilmiş. Düzene bak...

Umut da bazıları sevinsin şimdi tarzı bir şeyler demiş.

Adam takımın çoğunluğu karardan mutlu diyor.

hamzaoğlunu takımdada istemeyen futbolcular olduğuna eminim. Umutun boş boş koşması ama hiçbirşey yapamaması futbolcularıda deli ediyordur. hamzaoğlunun oyuncu tercihleri zaten takım içinde sevilmediğini gösteriyor

Yeni gelen hoca kim olursa olsun Sabri'yi direk kadro dışı bırakıp, sözleşmesinin gelecek sezon otomatik yenilenmesini engellemelidir.

Ya arkadaşlar Favre'de tam böyle fırtına gibi futbol oynatıp rahat rahat maç izletecek tip yok mu

Ulan yemin ederim yolda 'Hamza nin gidisinden sonra Umut Bulut' diye haber okudum, birden ne oluyor lan dedim kendi kendime. Öyle bir sevindim ki.. Sokakta insanlar bana bakti.

Ama Denizli fln gelirse agir söverim valla bir irkcilik dönemi daha cekemem.

Hamza gitti, Umut gidecek, sonra cocuk gibi aglayan Burak gidecek, Selcuk icin bakariz ve profesyonel iyi bir kulüp olacagiz. Sabri'yi saymiyorum cünkü adam degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt