- 23 Temmuz 2011
- 75.709
- 51.193
- 4.843
Rok'a göre Belmas Okan ve Emreyi geçmişten ötürü sevmiyor. O yüzden gelme ihtimali yok diyorEn mantıklı isim Okan Buruk gibi duruyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rok'a göre Belmas Okan ve Emreyi geçmişten ötürü sevmiyor. O yüzden gelme ihtimali yok diyorEn mantıklı isim Okan Buruk gibi duruyor.
Rok'a göre Belmas Okan ve Emreyi geçmişten ötürü sevmiyor. O yüzden gelme ihtimali yok diyor
hadi beyler toplanın
Başarılı olduğu klüp yok maalesef tutmaz.Anadoluda çok iyi iş yapan hocalar bile büyük takımda zorlanıyor.Bülent Korkmaz yarım sezon şans verilmeli duruma göre devam edilmeli
Trabzondaki nasil bi sanssa,tukureyim o şansao değilde kim gelirse gelsin şöyle bir gerçek var
2. ile 12 puan fark var trabzondan hesaplamayı tamamen geçtim. bu becerelirse AVLde son 16 (%5 falan son 8 haller böyleyken) ve lig 2.liği frka rağmen çokta başarısız görmem.
Ama çok çok zor. gene sabır taşı çatlar.
Trabzondaki nasil bi sanssa,tukureyim o şansa
kaderci 1 tarafın var.Nöbete gerek yok, yönetim belki dehaftalar önce anlastigi hoca bile olmayan ( ezmek icin demiyorum, adamin td kariyeri yok ) bir ismi yarin getiriyorlar. Bundan sonra desteklemek düşer.
Trabzondaki nasil bi sanssa,tukureyim o şansa
Fazla rahatlik diken gibi batar,fatih hoca da rahatti lig icinBence trabzonun bu denli farkla lider olması 3 buyukleri tersten etkiledi - hepsinde telaş ya da yangın yeri gibi durum yokmuş gibi davranılıyor. Hiç biri rahatsız değil TS'nin şampiyonluğundan bu sezon.
kaderci 1 tarafın var.
taktir ediyorum
Oldular artik,yapacak bisey yok.uefada biseyler yapmamız şart,futbolcular odaklanmaktan vazgecmemelimüthiş raad 1 şampiyonluk alacaklar eğer apo ultra 1 mallık yapmaz veya covid fırtınası hamsileri mıhlamazsa
trabzon hakkında 1 olumsuzluk görmüyorsun demek ha.Oldular artik,yapacak bisey yok.uefada biseyler yapmamız şart,futbolcular odaklanmaktan vazgecmemeli