Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ladrup iyiyse o gelsin,hastaydi adam en son

Net bir isim gerekli şuan B.Elmas yerinde olmak istemezdim teknik adamlar Türkiye ye gelmek istemiyor.

O zaman gercek bir baskan gibi davranacakti. Guvendigi tipte Isitan bilmem ne. Terim basarisiz oldu bu net. Bizde goruyoruz ama zamanlamasi, planlamasi dogru olmadan hamle yapmak kotu baskanlik emaresidir. Bu arada Torrent falan da cozum olmaz bu klube. Belirteyim ben hani. Bu forumda, aylardir Terim yerine "cizilen" profile asla uymayan bir isim. Ne Alman (bu da nasil bir kriterse), ne genc, ne de bir hirsi oldugunu dusunmuyorum. Sanirim kendisi Terim'den 8-9 yas kucuk. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu. Pisirik hoca getirip at kosturulacaksa, birsey degismemis oluyor kisacasi. Tam temizlik, tamam olsun, bazen iyi gelir. Ama yerine de dogru bir yapilanma idame ettirmeniz gerekir bunu da dogru sekilde (zaman ve parasal) planlarsiniz. Bunlarin hicbirini goremiyoruz. Umarim cok basarili olur, derdimiz Galatasaray.

O zaman gercek bir baskan gibi davranacakti. Guvendigi tipte Isitan bilmem ne. Terim basarisiz oldu bu net. Bizde goruyoruz ama zamanlamasi, planlamasi dogru olmadan hamle yapmak kotu baskanlik emaresidir. Bu arada Torrent falan da cozum olmaz bu klube. Belirteyim ben hani. Bu forumda, aylardir Terim yerine "cizilen" profile asla uymayan bir isim. Ne Alman (bu da nasil bir kriterse), ne genc, ne de bir hirsi oldugunu dusunmuyorum. Sanirim kendisi Terim'den 8-9 yas kucuk. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu. Pisirik hoca getirip at kosturulacaksa, birsey degismemis oluyor kisacasi. Tam temizlik, tamam olsun, bazen iyi gelir. Ama yerine de dogru bir yapilanma idame ettirmeniz gerekir bunu da dogru sekilde (zaman ve parasal) planlarsiniz. Bunlarin hicbirini goremiyoruz. Umarim cok basarili olur, derdimiz Galatasaray.
Fatih Terim'in sezon sonu gönderilmesi daha doğru olurdu diyebilir miyiz hocam? Sağlıklı düşününce sanki akla daha çok yatıyor.

Yeni gelen hocanın işi çok zor olacak bugün özellikle ardayı takip ettim çok yanar döner bi herif umarım takım da bi oyunlar dönmez

Fatih Terim'in sezon sonu gönderilmesi daha doğru olurdu diyebilir miyiz hocam? Sağlıklı düşününce sanki akla daha çok yatıyor.

Ben bu yonde dusunuyor(d)um. Ya hic baslamayacaktik, ya da sene sonuna kadar bekleyip hocayi cagirip;

- TSL
- ZTK
- AL
- Oyuncu gelisimi
- Oyuncu gelir/gider vs...

Masaya yatirilip, "hocam durum bu" diyerek iyi/kotu karar alinip hocayla yollar ayrilirdi. Bizim bu sene sampiyon olma sansimiz yok. Buna uygun bir isim/yapilanma gerekiyordu.
Seneyi hedefleyerek dusunmek gerekiyordu. Ya baslamayacaksin ya da 18 mac kala gondermeyeceksin. Gelen hoca maksimum etki yapsa ve en optimal sartlar olussa "matematiksel" olarak ufacik bir ihtimal sampiyon olursun. Tamam bizi uste tasiyabilir, ama tam tersi olup kumede dusurebilir. Cunku ne takimi, ne ligi ne de bizim futbol kulturumuzu tanimiyor gelen isim. Ayrica, sorumluluk aldigi klup/mac sayisi da oldukca dusuk. Bunu Torrent ozelinde yaziyorum. Ikinci olasilik cok daha yuksek. Yani bu siralarda takiliriz ya da asagi gider geliriz gibi.

Okan buruk kesinlikle gelmemeli.e.belezoglu ile nasıl para kazandırmadan intere kactiklarini sonra Beşiktaş'a nasil döndüğünü yaşı yetmeyenler bilmiyor olabilir.GS a yanlış yapanlar asla bir daha o kapıdan girmemeli . mustafa kapi ve bartug elmas gibi gençlere de ibret olmalı.GS yi zarara uğratıyorsan o kapıyı kapatiyorsan hayat boyu o kapı sana açılmamali.

gelecek hocayı çabuk yiyecekler belli. o yüzden ucuzundan kısa vadeli bi hoca bulsunlar bence. yazın iyi bi t.direktör bulmak şart ama
torrent uyuyor işte buna
tutmazsa salması kolay olur
hatta 6 aylık kontratı da kabul edebilir
baktık ki iyi gidiyor uzatırız gelecek sezon için de

Kim gelirse gelsin umarım çok başarılı oluruz, bir tarafa koyuyorum bunu.

Yönetim kısmına gelirsem, eğer Terim kozu ile az bir oy farkı ile gelmişsen, ağzından her ne olursa olsun Terim ile devam edeceğiz demişsen, yönetim kurulundakilerin istifa tehditine boyun eğmeyecek, Terim sayesinde seçildiğin o koltuğun sevdasına düşmeyip seçime götürecektin klübü. Bunlar gidene kadar bunların karşısında, muhalif kesimdeyim artık. Yok öyle hem ayranımız dökülmesin hem başımıza kötü şeyler gelmesin. Yönetim istifa !

Bu yönetim varken hiç bir hoca kolay kolay başarılı olamaz hele hele yabancı anonim isimler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt