- 10 Haziran 2012
- 4.103
- 1.860
- 1.413
Steven Gerrard geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
pas oyununun en fanatik savunucusu.bir de bu torrent işinin mantığı nedir gerekçesi nedir bilen var mı
adam pep sonrası pek bir baltaya sap olamamış yaşı da genç değil
mesela posssesion mu yoksa geçiş mi oynatıyor biliyor muyuz
bence yapılabilecek en kötü tercih.. dikiş tutmazsa küme düşme ihtimalimiz bile var.Gsmiz için iyi olur umarım
Net bir isim gerekli şuan B.Elmas yerinde olmak istemezdim teknik adamlar Türkiye ye gelmek istemiyor.
Fatih Terim'in sezon sonu gönderilmesi daha doğru olurdu diyebilir miyiz hocam? Sağlıklı düşününce sanki akla daha çok yatıyor.O zaman gercek bir baskan gibi davranacakti. Guvendigi tipte Isitan bilmem ne. Terim basarisiz oldu bu net. Bizde goruyoruz ama zamanlamasi, planlamasi dogru olmadan hamle yapmak kotu baskanlik emaresidir. Bu arada Torrent falan da cozum olmaz bu klube. Belirteyim ben hani. Bu forumda, aylardir Terim yerine "cizilen" profile asla uymayan bir isim. Ne Alman (bu da nasil bir kriterse), ne genc, ne de bir hirsi oldugunu dusunmuyorum. Sanirim kendisi Terim'den 8-9 yas kucuk. Bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu. Pisirik hoca getirip at kosturulacaksa, birsey degismemis oluyor kisacasi. Tam temizlik, tamam olsun, bazen iyi gelir. Ama yerine de dogru bir yapilanma idame ettirmeniz gerekir bunu da dogru sekilde (zaman ve parasal) planlarsiniz. Bunlarin hicbirini goremiyoruz. Umarim cok basarili olur, derdimiz Galatasaray.
Fatih Terim'in sezon sonu gönderilmesi daha doğru olurdu diyebilir miyiz hocam? Sağlıklı düşününce sanki akla daha çok yatıyor.
torrent uyuyor işte bunagelecek hocayı çabuk yiyecekler belli. o yüzden ucuzundan kısa vadeli bi hoca bulsunlar bence. yazın iyi bi t.direktör bulmak şart ama