Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjknin sampiyonlarliginde karsilastigi takimi cok begenmistim. Sanirim adi Ajax idi. Onlarin teknik direktoru kim? Gelsin yarin baslasin

Torrent ismi falan hiç mantıklı gelmiyor bana yani nerdeyse 60 yaşına gelmiş bir isim sadece 70-80 maç antrenörlük yaptıysa bu işte bir tuhaflık var gibi. Yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük çok farklı şeyler böyle bir hamle oldukça riskli duruyor. Rudi Garcia,Favre veya Fonseca gibi tartışılmayacak bir yabancı antrenör gelirse çok iyi olur elbette hatta bence Bilic bile olabilir çünkü geliştirici bir antrenör ama yabancı olarak son seçeneklerden olmalı tabiki yani Torrent'e kıyasla mantıklı. Eğer bu ayarda yabancı antrenör bulamıyorsak kesinlikle Okan Buruk gelmeli yerli olarak Galatasaray'ı çalıştırabilecek düzeyde olan boştaki tek isim.

Son düzenleme:
Torrent ismi falan hiç mantıklı gelmiyor bana yani nerdeyse 60 yaşına gelmiş bir isim sadece 70-80 maç antrenörlük yaptıysa bu işte bir sıkıntı var gibi. Yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük çok farklı şeyler böyle bir hamle oldukça riskli duruyor. Rudi Garcia,Favre veya Fonseca gibi tartışılmayacak bir yabancı antrenör gelirse çok iyi olur elbette hatta bence Bilic bile olabilir çünkü geliştirici bir antrenör ama yabancı olarak son seçeneklerden olmalı tabiki. Eğer bu ayarda yabancı antrenör bulamıyorsak kesinlikle Okan Buruk gelmeli yerli olarak Galatasaray'ı çalıştırabilecek düzeyde olan boştaki tek isim.
Adam için çok iyi antrenör diyorlar ama td olmak başka bişey. Bakalım nasıl bişey çıkacak

Bjknin sampiyonlarliginde karsilastigi takimi cok begenmistim. Sanirim adi Ajax idi. Onlarin teknik direktoru kim? Gelsin yarin baslasin

1641848763682.webp

Torrent cidden geliyorsa kisa vadede bakacagiz artik duruma,kan uyusmasi var mi,gercekten bikac ince dokunuşla baska hale gelebilyo muyuz

En azından bjk ve fener gibi aylardır hoca beklemiyoruz bence en doğru hareket bu kim gelecekse sezon ortasında hemen gelmesi gerek Torrent sürpriz yumurta Riekerink gibi beden hocası da değil birinci adam olarak tecrübeli biride değil et mi balık mi görücez zamanla yaptıracağı transferlerden belli olur aslında

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

saçlı guardiola'ya güvenelim

bu sezon gitti zaten. bir şey değişmez

Torrent hepimiz icin dogal olarak soru isareti

Ben taniyorum diyen cikmaz

Bu bir menajer önerisi mi yoksa gercekten ‘proje’ mi

Benim hoca adayim clement idi en basindan bu yana ama o treni kacirdik

Gecici bir hoca’ya karsiyim,gelecek olan hoca ile gelecek sezon da calisilmali bu yuzden acele etmemek lazim

gerekirse 1 maça başkasıyla çıkalım doğru karar verin derim ben

risk alıyorsunuz ve kendinizle beraber galatasarayı da zora sokuyorsunuz
Aynen öyle. Madem hocayı yollama cesaretinde bulundun, attığın son kurşun tam isabet olmalı. Gelecek hoca 3-4 maç sallansın direkt fbnin küme sezonu haline geçeriz, kaostan geçilmez kulüp

Aynen öyle. Madem hocayı yollama cesaretinde bulundun, attığın son kurşun tam isabet olmalı. Gelecek hoca 3-4 maç sallansın direkt fbnin küme sezonu haline geçeriz, kaostan geçilmez kulüp

açıkçası konuşulan schmidt fonseca farke galtier garcia filan olmuyorsa riske girmeden okanla devam edelim

Galatasaray en az 2 senesini kaybetti. Her üst üste kötü sonuçta Terim sesleri yankılanacak. burak elmas gidene kadar bu kaos sürer. Olan yine taraftara oldu. Mancini geldi Terimin yerine, tekme tokat gitti ali sami yenden. Yeni gelecek hocanın da sonu öyle olacak.

Net bir isim gerekli şuan B.Elmas yerinde olmak istemezdim teknik adamlar Türkiye ye gelmek istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt