Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Gsmiz için iyi olur umarım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynısını düşünüyorum. Bunu yapanlar olursa aşırı cephe alırım o isimlereO golleri atsalardi da hocaları gitmeseydi,onlarin yuzunden gitti hoca
Adam için çok iyi antrenör diyorlar ama td olmak başka bişey. Bakalım nasıl bişey çıkacakTorrent ismi falan hiç mantıklı gelmiyor bana yani nerdeyse 60 yaşına gelmiş bir isim sadece 70-80 maç antrenörlük yaptıysa bu işte bir sıkıntı var gibi. Yardımcı antrenörlük ve teknik direktörlük çok farklı şeyler böyle bir hamle oldukça riskli duruyor. Rudi Garcia,Favre veya Fonseca gibi tartışılmayacak bir yabancı antrenör gelirse çok iyi olur elbette hatta bence Bilic bile olabilir çünkü geliştirici bir antrenör ama yabancı olarak son seçeneklerden olmalı tabiki. Eğer bu ayarda yabancı antrenör bulamıyorsak kesinlikle Okan Buruk gelmeli yerli olarak Galatasaray'ı çalıştırabilecek düzeyde olan boştaki tek isim.
Bjknin sampiyonlarliginde karsilastigi takimi cok begenmistim. Sanirim adi Ajax idi. Onlarin teknik direktoru kim? Gelsin yarin baslasin
İşin garibi de ihale torrente kalacak. Adamın olanlardan haberi bile yok belki. 2 günde günah keçisi olacak herifTorrent için Tüzemen'in sarfettiği her cümleye katılıyorum.
Aynen öyle. Madem hocayı yollama cesaretinde bulundun, attığın son kurşun tam isabet olmalı. Gelecek hoca 3-4 maç sallansın direkt fbnin küme sezonu haline geçeriz, kaostan geçilmez kulüpgerekirse 1 maça başkasıyla çıkalım doğru karar verin derim ben
risk alıyorsunuz ve kendinizle beraber galatasarayı da zora sokuyorsunuz
Aynen öyle. Madem hocayı yollama cesaretinde bulundun, attığın son kurşun tam isabet olmalı. Gelecek hoca 3-4 maç sallansın direkt fbnin küme sezonu haline geçeriz, kaostan geçilmez kulüp