Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Burak Elmasa harbiden helal olsun demek lazım, bu işin Terimi sevmekle veya sevmemekle alakası yok. Terimin arkasına saklanıp başarısızlık olduğunda Terimin istediği transferleri yaptım olmadı diyip işin içinden sıyrılabilirdi ama sorumluluk alıp Terim ve tayfasının ayağını kulüpten kesti. Şu an aldığı risk 100 kat daha fazla, bence bu adam gerçekten kulübün menfaatini düşünüyor.

ama şimdi çok dikkatli hareket etmeli

hoca konusunda risk almamalı

Bazi seyleri bilsen de soyleyemiyosun.19 kasimdaki algol tutulmasi tabiri caizse kelle almaktir.medusanin kesik basina dair hikayeyi okuyun mutlaka.burak elmas su an herkesin kellesini aliyor floryada.ama eger tercihleri dogru degilse mayista kendi kellesi gidecek.bana kalirsa 30 nisandaki tutulma ani durumlara yol acsada basarili bi doneme girebilir hizla

Bazi seyleri bilsen de soyleyemiyosun.19 kasimdaki algol tutulmasi tabiri caizse kelle almaktir.medusanin kesik basina dair hikayeyi okuyun mutlaka.burak elmas su an herkesin kellesini aliyor floryada.ama eger tercihleri dogru degilse mayista kendi kellesi gidecek.bana kalirsa 30 nisandaki tutulma ani durumlara yol acsada basarili bi doneme girebilir hizla
1641847900365.webp

Progres Gunes progres gunes karsitligi var burak elmas ile terim arasinda,egolar carpismis.hoca akrep,burak boga su an.bana meral colaklarla falan gelmeyin,su gibi icerim hepsini😀

Umarım topçular da gereksiz duygusallığa girip ölürüm hocam moduna girme utanmazlığında bulunmazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt