- 26 Kasım 2012
- 185.612
- 258.319
- 5.998
tüzeman : buruk ve bülent yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav bu HERIF neyi bilmiş renktaştüzeman : buruk ve bülent yok
Yalnız Burak Elmasa harbiden helal olsun demek lazım, bu işin Terimi sevmekle veya sevmemekle alakası yok. Terimin arkasına saklanıp başarısızlık olduğunda Terimin istediği transferleri yaptım olmadı diyip işin içinden sıyrılabilirdi ama sorumluluk alıp Terim ve tayfasının ayağını kulüpten kesti. Şu an aldığı risk 100 kat daha fazla, bence bu adam gerçekten kulübün menfaatini düşünüyor.
Keşke buruk geleydi iyi olurdu sene sonuna kadartüzeman : buruk ve bülent yok
Yav bu HERIF neyi bilmiş renktaş
Bazi seyleri bilsen de soyleyemiyosun.19 kasimdaki algol tutulmasi tabiri caizse kelle almaktir.medusanin kesik basina dair hikayeyi okuyun mutlaka.burak elmas su an herkesin kellesini aliyor floryada.ama eger tercihleri dogru degilse mayista kendi kellesi gidecek.bana kalirsa 30 nisandaki tutulma ani durumlara yol acsada basarili bi doneme girebilir hizla
Bazi seyleri bilsen de soyleyemiyosun.19 kasimdaki algol tutulmasi tabiri caizse kelle almaktir.medusanin kesik basina dair hikayeyi okuyun mutlaka.burak elmas su an herkesin kellesini aliyor floryada.ama eger tercihleri dogru degilse mayista kendi kellesi gidecek.bana kalirsa 30 nisandaki tutulma ani durumlara yol acsada basarili bi doneme girebilir hizla
Progres Gunes progres gunes karsitligi var burak elmas ile terim arasinda,egolar carpismis.hoca akrep,burak boga su an.bana meral colaklarla falan gelmeyin,su gibi icerim hepsini![]()
Progres Gunes progres gunes karsitligi var burak elmas ile terim arasinda,egolar carpismis.hoca akrep,burak boga su an.bana meral colaklarla falan gelmeyin,su gibi icerim hepsini![]()
Hocam tutulmalar direkt bireysel olarak kendini ve iliskilerini etkiliyor ya.kilo aldiysan verebilirsin,fiziksel olarak degisim varBen de boğayım Sergen ne olacak halimiz?
Montella Torrent'den iyi bir isim bence, Adana Demirspor bırakmazMontella’yı da ekleyelim. Futbolcuyken de severdim.
O golleri atsalardi da hocaları gitmeseydi,onlarin yuzunden gitti hocaUmarım topçular da gereksiz duygusallığa girip ölürüm hocam moduna girme utanmazlığında bulunmazlar