- 1 Haziran 2015
- 27.690
- 19.242
- 2.148
bu kadromuz ile yükselişe geçmemizi kolay görmüyorumyalnız asla ve asla lig bitti diye bakmamalı yönetim
avrupaya gitmek çok önemli ilk 4 -5 şansımız hala var
bastırmamız lazım
2-3 adam lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu kadromuz ile yükselişe geçmemizi kolay görmüyorumyalnız asla ve asla lig bitti diye bakmamalı yönetim
avrupaya gitmek çok önemli ilk 4 -5 şansımız hala var
bastırmamız lazım
MONTELLA olmaz mı
MONTELLA olmaz mı
olur mu
Merhum Canaydın' ın ortağı Haim Fresco hayatttaymış ama bu işlerden çekilmiş ne yazık kı!..sezon sonu galtier'i ikna edemez miyiz?
bu abinin gözü yükseklerde değil gibi
fransa'da eli kolu uzundur bizimkilerin bir şekilde ikna edilebilir
Torrent hakkinda goruslerin nedir knkBizi bu kaostan ancak Fatih Terim çıkarabilir. Çok oldu hasretin, dön gel..
Tek başına zor başarı yakalar bence. Yanında bizim oyuncuların dilinden anlayacak, sözünü geçirecek bir yardımcıyla başarılı olabilir. Ama riske girmeye değer mi bu maddi durumda ya da öyle bir lüksümüz var mı bilemiyorum kanka. Sence?Torrent hakkinda goruslerin nedir knk
Doruk bu sene en cok kafa acan uye odulunu sana verecem bu gidisle.pirloyu getirin yapacak birseý yok son dakika başka hoca bulamayiz
Ben sezon sonuna kdr terimle gidilmesinden yanaydim. Devre arasi transferlerini de gormek istiyordum açıkcası.Tek başına zor başarı yakalar bence. Yanında bizim oyuncuların dilinden anlayacak, sözünü geçirecek bir yardımcıyla başarılı olabilir. Ama riske girmeye değer mi bu maddi durumda ya da öyle bir lüksümüz var mı bilemiyorum kanka. Sence?