Seyit Ahmet Yılmaz
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2011
- 1.826
- 948
- 1.523
Ee hocayı da kovduk şimdi ne yapıyoruz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir süre böyle gider, sonra düzelir.Ulan twittere gidiyorum sanki 3 senedir harikaymisiz gibi davraniyor millet daha yeni hoca gelmeden altini oymaya calsiiyorlar.Buraya geliyorum Hocaya yapilmadik hakaret bos elestiriler gobek atanlar .Hic birseyin ortasi olmaz mi bi taraftarda ya.Hoca gitti Uzulen uzulsun Mutlu olanda adam gibi mutlu olsun konu kapansin iste.
Menajeri kim diyorumdomenech işine ne diyorsun
elmas için kumar değil mi terim sonrası
Unitedlık bir hoca değil.Schmidt için Emre Özcan ``United'ı bekler. Ragnick'in favori hocalarından.`` falan dedi. Böyle bir ihtimal cidden var ise hayatta düşmez bize o adam.
Domenech isini kim soyluyor? Allah korusun ayrica.domenech işine ne diyorsun
elmas için kumar değil mi terim sonrası
Umarim burnuna kotu kokular gelmiyordur.Menajeri kim diyorum
Menajerinin kim olduğunu öğrensek yorum yapıcam
Domenech isini kim soyluyor? Allah korusun ayrica.
Hocayi koruyamadinbu yara dikiş tutmaz arkadaşlar
Asgari ücretle çalışacak gibi yazmışsın. 100 kazanacak, 1 harcayacak yav; 1 yerine yarım harcasa n'olur, 2 harcasa ne?!..bu arada kur konusunda dezavantajdan bahsediliyor ama euro ile yapılacak sözleşmede bu karşı tarafa avantaj olarak anlatılmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum
sonuçta euro olarka kazanıp tl olarak harcayacak ve reelde daha çok kazanma şansı olacak
yönetimde olsam korurdumHocayi koruyamadin
Bu mevzu abartıysa bile madden karşılamak zor ya ,isim yapmış hoca sonuçta. Bir de hakikaten sınırlama daha da artacak , yabancı hoca için çok zor durumlar bunlar. O kararı geri çekseler bari.united için hafif sıklet bir adam gibi.
ben bu sezonu psv'de şampiyon kapatamazsa imkan dışı görmüyorum gelmesi ihtimalini.
Domenec Torrent baska Domenech baska :crushed:alper sen uyudun mu bu aralarda
guardiolanın yardımcısı domenec torrent
Menajeri kim diyorum
Menajerinin kim olduğunu öğrensek yorum yapıcam
Süleyman Rodop ne alaka