Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan twittere gidiyorum sanki 3 senedir harikaymisiz gibi davraniyor millet daha yeni hoca gelmeden altini oymaya calsiiyorlar.Buraya geliyorum Hocaya yapilmadik hakaret bos elestiriler gobek atanlar .Hic birseyin ortasi olmaz mi bi taraftarda ya.Hoca gitti Uzulen uzulsun Mutlu olanda adam gibi mutlu olsun konu kapansin iste.

Ulan twittere gidiyorum sanki 3 senedir harikaymisiz gibi davraniyor millet daha yeni hoca gelmeden altini oymaya calsiiyorlar.Buraya geliyorum Hocaya yapilmadik hakaret bos elestiriler gobek atanlar .Hic birseyin ortasi olmaz mi bi taraftarda ya.Hoca gitti Uzulen uzulsun Mutlu olanda adam gibi mutlu olsun konu kapansin iste.
bir süre böyle gider, sonra düzelir.

Schmidt napsin abi bizi, Hollanda'da şampiyonluk kovalayan adam Türkiye'ye gelip ilk 10 mücadelesi mi verecek? En kötü yeni sözleşme alır PSV'den veya baska bir büyük lige geçiş yapar. 2 maçta bi ton gol attığı takıma, bu haldeyken gelip kendini riske atmaz para için bence.

bu arada kur konusunda dezavantajdan bahsediliyor ama euro ile yapılacak sözleşmede bu karşı tarafa avantaj olarak anlatılmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum

sonuçta euro olarka kazanıp tl olarak harcayacak ve reelde daha çok kazanma şansı olacak
Asgari ücretle çalışacak gibi yazmışsın. 100 kazanacak, 1 harcayacak yav; 1 yerine yarım harcasa n'olur, 2 harcasa ne?!..

united için hafif sıklet bir adam gibi.
ben bu sezonu psv'de şampiyon kapatamazsa imkan dışı görmüyorum gelmesi ihtimalini.
Bu mevzu abartıysa bile madden karşılamak zor ya ,isim yapmış hoca sonuçta. Bir de hakikaten sınırlama daha da artacak , yabancı hoca için çok zor durumlar bunlar. O kararı geri çekseler bari.

alper sen uyudun mu bu aralarda

guardiolanın yardımcısı domenec torrent
Domenec Torrent baska Domenech baska :crushed:

(Raymond) Domenech bir zamanlar Fransa Milli takimin basindaki teknik direktordu hatta teknik direktor diyemiyorum bizim Sergen gibi yildizlara bakip kadro yapiyordu.

Menajeri kim diyorum

Menajerinin kim olduğunu öğrensek yorum yapıcam
526FFA7C-7FFE-4469-A6D9-7320B779BA16.webp

şu an sezon sonuna kadar idare eden bir kendisini kanitlamis yerliyle devam etmek dogru olur. kisa zamanda kaos ortamina girmek isteyen iyi bir teknik direktör bulunabilecegini sanmiyorum.

Roger niye gelsin yahu bize

Adam psv'de lider

her türlü piyasası da var Avrupa'da

Kısacası böyle bir olayın gerçekleşmesine ihtimal dahi vermiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt