elimde bir iş vardı ondanTürkçe'ne penetre edeyim püns, o nasıl cümle?
ŞU AN KİMİ İSTERSİN
ŞU AN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elimde bir iş vardı ondanTürkçe'ne penetre edeyim püns, o nasıl cümle?
Galatasaraylı olduğu bile tartışılacak kişiler cart curt yapacak diye daha fazla bekleyemezdik..Uefadaki maci oynamadan gondermezdim.ben Ftciyim Yapmam ama Kupadan elenirsek Hoca olsa elenmezdik cart curt diyenler olacak belkide harika kariyeri olabilecek bir hocaya veda etmek zorunda kalicaz sirf bunun icin bile gondermezdim.Galatasaray gibi bir takimin Kume dusmesi imkansiz bunu gecelim bi kere.Adamin Yuku 1 ise 2 olacak.
Dinçer in tüm safiyane duygularını kullanıyor kulüp. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla popülizm kovalayan biri. Öyle saçma paylaşımları var ki bu adam bu serveti nası yapmış diyosun. Albayrak V2 diyebiliriz kendisi için. İkisinin de hakkı ödenmez ama.Dinçer'in cebi boşaldı, ayrıca oyuncu takviyesi yapacak çapta zengin bir insan değil öyle biliyorum.
Erden timur ve rusya'da ki iş adamının ciddi 2 takviye yapıp kulübe yardımcı olmasını isterim. Şu an ki kadro hakikaten çok vasat, gelen adam nasıl toplayacak bilemiyorum.
ergen gibiBAŞKANA CEVAP VERMEMİŞ
Giresunspor maçından sonra başkan, Fatih Terim'i aramış, cevap vermemiş. Ondan sonra başkan 3 kez de mesaj atmış, Fatih Terim bunlara da cevap vermemiş.
-Erman Toroğlu
Fonseca falso yav işteadsye gelmeden italyada bir şekilde takım bulurdu bence
ben fonseca dışında kim gelsin dedim ki falso admin
Sinan engin'in kankası öyle düşün.Dinçer in tüm safiyane duygularını kullanıyor kulüp. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla popülizm kovalayan biri. Öyle saçma paylaşımları var ki bu adam bu serveti nası yapmış diyosun. Albayrak V2 diyebiliriz kendisi için. İkisinin de hakkı ödenmez ama.
GSCimbom Mobile App
Ben kolay kolay td beğenmemelimde bir iş vardı ondan
ŞU AN KİMİ İSTERSİN
ŞU AN
Çeker vururum mu diyorsunoyle birsey olmiyacagini bende biliyorum herhalde , sen mesaji anlamamissin.
sinirlenmek istersende kendi bilecegin birsey.
Fonseca falso yav işteadam 4 m euro maaşla Tottenham'ın kapısından döndü, iyi yere pazarlama peşindeler.
Bence bulamadığından geldi, bulsa gelmezdi çünkü son iki takım deneyimi kötü adamın.
Hatta onun ADSye daha çok ihtiyacı vardı bence; bir de Balotelli etkisi de vardır.
duygusal reaksiyonlar verilmesi normal.Benim anlamadığım 2 gün önce stada giden taraftara hain damgası vurdular istifa demiyolar diye, şimdi bu acıtasyonu yapanların durumu iki yüzlülük değil midir?
Bu kadar Fatih Terim destekçisi varsa 2gün önce sosyal medyada kimler isyan etti. O stadyumda 35 bin kişi bağırmadı mı nasıl bi toplum olduk biz.
Slavia hocası para için gelir ama takımını bırakıp gelir mi orası muamma. Türkiye risk çünkü.ben de onu diyorum işte ads bile bir yolunu buluyorsa galatasarayda birini bulur
bu fonseca olmaz ama çıkıştaki bir orta karar takımdan birileri olur slavianın hocası olur filan
ama koçun aşırı beceriksizliği ile kıyaslamamak lazım
o çok nadir lan bir durum
Bana samimiyetsiz geliyor.duygusal reaksiyonlar verilmesi normal.
ft camia tarihinin en büyük figürü neticede. oralarda böyle olmuyor denen ülkelerde bile simge isimlerin ardından bu tip reaksiyonlar gelebiliyor.
taraftarlık duyguların ön planda olduğu bir alan.
etraf sakinleşir zamanla.