Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefadaki maci oynamadan gondermezdim.ben Ftciyim Yapmam ama Kupadan elenirsek Hoca olsa elenmezdik cart curt diyenler olacak belkide harika kariyeri olabilecek bir hocaya veda etmek zorunda kalicaz sirf bunun icin bile gondermezdim.Galatasaray gibi bir takimin Kume dusmesi imkansiz bunu gecelim bi kere.Adamin Yuku 1 ise 2 olacak.
Galatasaraylı olduğu bile tartışılacak kişiler cart curt yapacak diye daha fazla bekleyemezdik..

Benim anlamadığım 2 gün önce stada giden taraftara hain damgası vurdular istifa demiyolar diye, şimdi bu acıtasyonu yapanların durumu iki yüzlülük değil midir?

Bu kadar Fatih Terim destekçisi varsa 2gün önce sosyal medyada kimler isyan etti. O stadyumda 35 bin kişi bağırmadı mı nasıl bi toplum olduk biz.

Dinçer'in cebi boşaldı, ayrıca oyuncu takviyesi yapacak çapta zengin bir insan değil öyle biliyorum.

Erden timur ve rusya'da ki iş adamının ciddi 2 takviye yapıp kulübe yardımcı olmasını isterim. Şu an ki kadro hakikaten çok vasat, gelen adam nasıl toplayacak bilemiyorum.
Dinçer in tüm safiyane duygularını kullanıyor kulüp. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla popülizm kovalayan biri. Öyle saçma paylaşımları var ki bu adam bu serveti nası yapmış diyosun. Albayrak V2 diyebiliriz kendisi için. İkisinin de hakkı ödenmez ama.

GSCimbom Mobile App

Herifler saka maka herkesin ortak fikirle memnun olmayacagi bir td getiriyor akil alir gibi degil. Yilmaz vural bile gelse muhtemelen savunani olurdu tek tuk

adsye gelmeden italyada bir şekilde takım bulurdu bence

ben fonseca dışında kim gelsin dedim ki falso admin
Fonseca falso yav işte :D adam 4 m euro maaşla Tottenham'ın kapısından döndü, iyi yere pazarlama peşindeler.

Bence bulamadığından geldi, bulsa gelmezdi çünkü son iki takım deneyimi kötü adamın.

Hatta onun ADSye daha çok ihtiyacı vardı bence; bir de Balotelli etkisi de vardır.

Elmander tam bizlik adamdi aslinda td profili icin

Keske td olup takim calistirsaydi birkac sene,simdi deneyebilirdik

Hem yerli hem yabanci hem yakisikli hem ahlakli hem bizi biliyo hem ligi

Dinçer in tüm safiyane duygularını kullanıyor kulüp. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla popülizm kovalayan biri. Öyle saçma paylaşımları var ki bu adam bu serveti nası yapmış diyosun. Albayrak V2 diyebiliriz kendisi için. İkisinin de hakkı ödenmez ama.

GSCimbom Mobile App
Sinan engin'in kankası öyle düşün.

Akaryakıt zengini sanırım, multimilyoner değil zaten bu adam, amatör branşlara çapınca destek oluyor işte. Allah razı olsun, onu yapmayan çok zengin var bu camiada.

benim bakış açım şu :

Okan'ı alıp getirsen - adam hem kendi kararıyla ara verdi - TD lik yapmadı eleştirileri yanında 4 - 5 aylığına harcamaya değmez ( EĞER yazın sezon sonu daha büyük bir plan varsa)

Trasnfer bütçesi diye çıldırmayacak , sezon sonuna kadar götürüp sonra farklı görev verilebilecek vs tarzı kim gelirse gelsin.

Realist olarak hedef Ligde avrupa kupası bileti olan herhangi bir sıralamayı yakalamak.
AVL 'de şanslı kura ile BELKİ bir tur daha sonrası gelmez sanki (bu bile optimist bakış açısı şu an)

Takılmıyorum o nedenle, sadece önümüzdeki sezon için hesap kitap görüşmeler ne haltsa çok ciddi hazırlanmaları lazım.

Alt yapı iyi işlemiyor o yüzden uzun zaman önce tüm alt yapı en baştan en aşağı yenilenmeliydi zaten. Işıtan Gün'e bu konuda çok güveniyordum bakalım, şimdi anlaşılan direksiyonda o var görelim hünerlerini. Işıtan Gün ismine hepimiz çok şey beklediğimiz bir isimdi

Fonseca falso yav işte :D adam 4 m euro maaşla Tottenham'ın kapısından döndü, iyi yere pazarlama peşindeler.

Bence bulamadığından geldi, bulsa gelmezdi çünkü son iki takım deneyimi kötü adamın.

Hatta onun ADSye daha çok ihtiyacı vardı bence; bir de Balotelli etkisi de vardır.

ben de onu diyorum işte ads bile bir yolunu buluyorsa galatasarayda birini bulur

bu fonseca olmaz ama çıkıştaki bir orta karar takımdan birileri olur slavianın hocası olur filan

ama koçun aşırı beceriksizliği ile kıyaslamamak lazım

o çok nadir lan bir durum

Benim anlamadığım 2 gün önce stada giden taraftara hain damgası vurdular istifa demiyolar diye, şimdi bu acıtasyonu yapanların durumu iki yüzlülük değil midir?

Bu kadar Fatih Terim destekçisi varsa 2gün önce sosyal medyada kimler isyan etti. O stadyumda 35 bin kişi bağırmadı mı nasıl bi toplum olduk biz.
duygusal reaksiyonlar verilmesi normal.
ft camia tarihinin en büyük figürü neticede. oralarda böyle olmuyor denen ülkelerde bile simge isimlerin ardından bu tip reaksiyonlar gelebiliyor.
taraftarlık duyguların ön planda olduğu bir alan.
etraf sakinleşir zamanla.

kadro antrenörden daha önemli diyorum

gs kadrosu seneye şampiyon olamaz bu haliyle

ben de onu diyorum işte ads bile bir yolunu buluyorsa galatasarayda birini bulur

bu fonseca olmaz ama çıkıştaki bir orta karar takımdan birileri olur slavianın hocası olur filan

ama koçun aşırı beceriksizliği ile kıyaslamamak lazım

o çok nadir lan bir durum
Slavia hocası para için gelir ama takımını bırakıp gelir mi orası muamma. Türkiye risk çünkü.

Bir de düşüşe geçti onlar da bu sene.

duygusal reaksiyonlar verilmesi normal.
ft camia tarihinin en büyük figürü neticede. oralarda böyle olmuyor denen ülkelerde bile simge isimlerin ardından bu tip reaksiyonlar gelebiliyor.
taraftarlık duyguların ön planda olduğu bir alan.
etraf sakinleşir zamanla.
Bana samimiyetsiz geliyor.

Ya hocanın ölümüne arkasında ol takım küme düşse dahi arkandayım de, ya da 2 gün önce bırak git dediğin adama yalvarma. Hocanın bırakması gerektiğini söyledik ve bugün bu iş bitti. Kulübün efsanesi olduğunu herkes biliyor zaten. 3 senedir zarar vermeye başladıysan kenara çekilmeyi bilmek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt