Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sezon sonuna kdr terimle gidilmesinden yanaydim. Devre arasi transferlerini de gormek istiyordum açıkcası.

Torrent nsl bi profil bilmiyom knk. Yanina yerli yardimci verirsek altini oyar, ztn arda yeterince oyacak diye dusunuyorum.

Okana sans verilir diye dusundum ben ama secenekler arasinda bile dgl sanirim.

Benim asıl mrk ettigim nokta proje. Terimle birlikte rafa mı kalktı? Kalkmadiysa eger gelen herifi iyi secmeleri gerek
Katılıyorum. Zaten kaybedecek bir şey kalmamıştı. Ama şimdi Uefa'da alınacak bi' hezimet yine taşları oynatır.

Okan'ı ben de bekliyordum açıkçası. İnş. fb gibi pişman olmayız..

Umarım kalkmamıştır. Amaç doğruydu ama araç ve yol yanlıştı. Bi Portekiz veya Alman daha mı güzel olur diye düşünüyor insan. (Yerli olmayacaksa.)

Son düzenleme:
Ben sezon sonuna kdr terimle gidilmesinden yanaydim. Devre arasi transferlerini de gormek istiyordum açıkcası.

Torrent nsl bi profil bilmiyom knk. Yanina yerli yardimci verirsek altini oyar, ztn arda yeterince oyacak diye dusunuyorum.

Okana sans verilir diye dusundum ben ama secenekler arasinda bile dgl sanirim.

Benim asıl mrk ettigim nokta proje. Terimle birlikte rafa mı kalktı? Kalkmadiysa eger gelen herifi iyi secmeleri gerek
Proje yalan yav, proje diyen 3 yıllık plan diyen futbolun patronu tümüyle terim diyen bu sene şampiyonluk olmak önemli değil mesajı verenler 6 ayda hocayı yolladı. Bunlara kim güvenir gelir? İşte böyle dominik gibi almanya 2 bile olsa giderim diye kulüp arayan herifler gelir

Proje yalan yav, proje diyen 3 yıllık plan diyen futbolun patronu tümüyle terim diyen bu sene şampiyonluk olmak önemli değil mesajı verenler 6 ayda hocayı yolladı. Bunlara kim güvenir gelir? İşte böyle dominik gibi almanya 2 bile olsa giderim diye kulüp arayan herifler gelir
Büyük ümitlerle uzun vadeli bir projeye girişirsin; sonra bakarsın ve hemen herkes hemfikirdir ki çok güvenerek projenin başına konuşlandırdığın adam bu işi götüremeyecek...Sen olsan ne yapardın?..

Seçim döneminde Burak Elmas' a soğuk baktığımı, kendimce gerekçelerle ifade etmiştim. Fatih Hocamızın çok daha iyi bir kariyer finali yapmasını da isterdim...Ancak gelinen noktada, Hoca da lafın altından girip üstünden çıkmak suretiyle, kendiliğinden bırakmaya yanaşmayınca yapacak başka pek bir şey kalmamıştı. Sonuçta Başkanın da camiaya ve yönetimine karşı sonsuz olmayan bir kredisi var yani...

Artık önemli olan bundan sonrası. Başkanın ve yönetimin çapını test edeceğiz, bakalım neler yapacaklar?..

Çare Alman
Çare Blitz-Krieg!!!!

Üstün Irk bir Alman Arier T.D. istiyorum!
Screenshot_20220110_205152.webp

tüzeman ışıntan - menajer işbirliği hususunda ısrarcı bir tavır içinde

torent bey gelise başarı dilemekte başka bir şey diyemeyiz

ama ideal olan 6 ay + performansa bağlı opsiyon şeklinde bir anlaşma olur

uzun vadeli garanti kontrat olması doğru olmaz

Yalnız Burak Elmasa harbiden helal olsun demek lazım, bu işin Terimi sevmekle veya sevmemekle alakası yok. Terimin arkasına saklanıp başarısızlık olduğunda Terimin istediği transferleri yaptım olmadı diyip işin içinden sıyrılabilirdi ama sorumluluk alıp Terim ve tayfasının ayağını kulüpten kesti. Şu an aldığı risk 100 kat daha fazla, bence bu adam gerçekten kulübün menfaatini düşünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt