Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.954
- 36.438
- 2.773
Evet.
1. Aday: Gasperini.
2. Aday: Nagelsmann
3. Aday: Klopp
fatih hoca çanakkaleyi satın alsa ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet.
1. Aday: Gasperini.
2. Aday: Nagelsmann
3. Aday: Klopp
Katılıyorum. Zaten kaybedecek bir şey kalmamıştı. Ama şimdi Uefa'da alınacak bi' hezimet yine taşları oynatır.Ben sezon sonuna kdr terimle gidilmesinden yanaydim. Devre arasi transferlerini de gormek istiyordum açıkcası.
Torrent nsl bi profil bilmiyom knk. Yanina yerli yardimci verirsek altini oyar, ztn arda yeterince oyacak diye dusunuyorum.
Okana sans verilir diye dusundum ben ama secenekler arasinda bile dgl sanirim.
Benim asıl mrk ettigim nokta proje. Terimle birlikte rafa mı kalktı? Kalkmadiysa eger gelen herifi iyi secmeleri gerek
fatih hoca çanakkaleyi satın alsa ya

Proje yalan yav, proje diyen 3 yıllık plan diyen futbolun patronu tümüyle terim diyen bu sene şampiyonluk olmak önemli değil mesajı verenler 6 ayda hocayı yolladı. Bunlara kim güvenir gelir? İşte böyle dominik gibi almanya 2 bile olsa giderim diye kulüp arayan herifler gelirBen sezon sonuna kdr terimle gidilmesinden yanaydim. Devre arasi transferlerini de gormek istiyordum açıkcası.
Torrent nsl bi profil bilmiyom knk. Yanina yerli yardimci verirsek altini oyar, ztn arda yeterince oyacak diye dusunuyorum.
Okana sans verilir diye dusundum ben ama secenekler arasinda bile dgl sanirim.
Benim asıl mrk ettigim nokta proje. Terimle birlikte rafa mı kalktı? Kalkmadiysa eger gelen herifi iyi secmeleri gerek
yönetim büyük baskı altında
şu dönemde torrent riskine ben olsam girmem
Büyük ümitlerle uzun vadeli bir projeye girişirsin; sonra bakarsın ve hemen herkes hemfikirdir ki çok güvenerek projenin başına konuşlandırdığın adam bu işi götüremeyecek...Sen olsan ne yapardın?..Proje yalan yav, proje diyen 3 yıllık plan diyen futbolun patronu tümüyle terim diyen bu sene şampiyonluk olmak önemli değil mesajı verenler 6 ayda hocayı yolladı. Bunlara kim güvenir gelir? İşte böyle dominik gibi almanya 2 bile olsa giderim diye kulüp arayan herifler gelir
Çare Alman
Çare Blitz-Krieg!!!!
Üstün Irk bir Alman Arier T.D. istiyorum!Ekli dosyayı görüntüle 146728
esmer alman mı olurmuşbu herif adıyamanlıdır alman olduğunu sanmıyorum Ekli dosyayı görüntüle 146732
Bence de gelmesin, o herif 3 haftada zortlarLevent tuzemen domenec torrente verip veristiriyor sakın gelmesin diye berbat bir hocaymis
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Levent tuzemen domenec torrente verip veristiriyor sakın gelmesin diye berbat bir hocaymis
Ahmet Çalıkada iyi topçu diyordu ilk geldigindeLevent tuzemen domenec torrente verip veristiriyor sakın gelmesin diye berbat bir hocaymis