Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen paranoyaksin

Torrent özlediğimiz Galatasaray ı izletir bize umarım. Dün çok dağıldın sen, iyi misin şimdi?
Yok lan ne dagilacam,hoca avrupada son 16 da elenip sepetlense daha cok üzülürdüm : ( en iyisini düşünmeye çalışıyorum

100 kornerde 1 gol bulamıyorsan, topu aldığın her maç zorlanıyorsan, istikrarlı bir şekilde geriden oyun kuramıyorsan, aldığın neredeyse bütün oyuncular geri gidiyorsa; ya çalışmıyorsundur ya da yeteneğin bu kadardır. Başka bir açıklaması var mı?

Türkiye'de adet olduğu üzere Terim bunları hep dış güçler! ile açıklıyor. Yönetimler, hakemler, şans vs. Başka mecralarda olduğu gibi, futbolda da bu irrasyonel açıklamalar taraftar buluyor. Adam yemiyor, içmiyor geleceği iddia edilen hocaya instagramda basıyor küfürü. Yahu yeni gelen hoca daha ne kadar kötü olabilir. "Pas takımı olacağız" diye başladığı sezona "Ömer'i soldan daha çok bindirme yapıp, orta yapsın diye aldım ama olmadı..." diye devam eden bir hocan var. "Gelişemiyorsak, değişiriz" diyen yardımcısı var. Bu cümleyi kuran insan önce der ki, "ben Galatasaray!a geldikten sonra geliştim mi acaba?".

Anladığım kadarıyla Floryada yeni bir yapı kurulmaya çalışılıyor. Doğru insanları mı getirirler bilemem. Ama çok net olan böyle bir ihtiyacın olduğu. Hal böyleyken, sanki yönetim çok iyi giden bir şeyi bozmuş havaları nedir? Ne yapsalardı?

Son bir söz de vefa vs işlerine... 11 yıl oynadı, kaptanlık yaptı, hiç şampiyonluk görmedi kimse sesini çıkarmadı. bin tane kavgaya karıştı, kimse sesini çıkarmadı. Erdal Keser sacma bir hareket yapıp kırmızı gördü diye hakeme daldı. Ceza alınca "ben bırakıyorum" dedi, kimse sesini çıkarmadı. Ses çıkarmayı bırak helikopterle sahaya indiği jubile organize edildi. Ona ihtiyac varken "İtalya'ya gideceğim" dedi, kimse sesini çıkarmadı. Ona ihtiyac varken "Milli takıma gideceğim" dedi, kimse sesini çıkarmadı. Geçen sezon ilk yarıda saçma tercihler yapınca "önemli değil, yakalarız" dedi, bir golle şampiyonluk gitti, kimse sesini çıkarmadı. Biraz ses cıkarmaya çalışanlarının üstüne her zaman medyası saldırdı. Bu böyle uzar gider... Ya bu ülkede kime bu kadar vefa gösterilmiş, ben hatırlamıyorum.

Artık tamam hocam ya, olmayacaksa da biraz başkasıyla olmasın. Mesela Domenec ile olmasın. Mesela çık de ki, "kim gelirse gelsin, sahip çıkın". Vefa budur, hep tek taraflı işlemez.

Ula tutsa da bi mucize olsa,59undan sonra adam hocaligi da basariyla yonetse keske

Bu adamla haftalardir gorustuklerine gore takımı az cok tanımıştır.en azindan morutani nasil oynatacagini bilir herhalde

Ben dogru düzgün hoca istiyorum. Böyle 1.5 sene a antrenörlük yapmis 59 yasindaki adam degil.
Bizim su bebe takimina favre iyi giderdi mesela. Adam düsük bütce+ genclerle hep iyidi
Favre çok kaliteli hoca hiç şüphe yok ama onun yıllığı yanındaki antrenörlerin parası ve isteyeceği yüksek transfer parası bu durumu mümkün kılmaz favrenin takımında hücum dominasyonu haricinde yüksek tempoda baskı gerekiyor bu oyuncular baskı oyununu özellikle orta saha da düzgün yapabiliyor olsaydı zaten bu duruma gelmezdik

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maaşlarını 4 ay geriden alan futbolcular kendisine garanti veren Fatih Terim'in ayrılması sonucu FIFA'ya başvurmaya karar verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt