- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Aysal ve faruk sürenin isi bu olanlar kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendi gitti diyelim.bence hocada kovuldu
2023e kadar torrent. Cok büyük hata bu herif ya. Yavastan terimciler gibi düsünmeye baslayacam. Transfer icin kukla mi getirdiler diyeBirde nispet yaparcasina Belmas Pirlo getirmiyor mu başımıza![]()
Sergen napıyonAysal ve faruk sürenin isi bu olanlar kesin
Sen paranoyaksin2023e kadar torrent. Cok büyük hata bu herif ya. Yavastan terimciler gibi düsünmeye baslayacam. Transfer icin kukla mi getirdiler diye
Iyiyim baby sen nasılsın,torrentin iyi olmasi icin duacıyım şu durumdaSergen napıyon
Sen paranoyaksin2023e kadar torrent. Cok büyük hata bu herif ya. Yavastan terimciler gibi düsünmeye baslayacam. Transfer icin kukla mi getirdiler diye
Torrent özlediğimiz Galatasaray ı izletir bize umarım. Dün çok dağıldın sen, iyi misin şimdi?Iyiyim baby sen nasılsın,torrentin iyi olmasi icin duacıyım şu durumda
Fatıh hoca bızım efsanemız basarılarını unutmamak lazım cok seven bırı olarak en buyuk elestırım hıc bır baskanla anlasamıyor kuluplerın durumları ortada yolu acık olsunKendi gitti diyelim.
Yok lan ne dagilacam,hoca avrupada son 16 da elenip sepetlense daha cok üzülürdüm : ( en iyisini düşünmeye çalışıyorumSen paranoyaksin
Torrent özlediğimiz Galatasaray ı izletir bize umarım. Dün çok dağıldın sen, iyi misin şimdi?
Aslanım beybiYok lan ne dagilacam,hoca avrupada son 16 da elenip sepetlense daha cok üzülürdüm : ( en iyisini düşünmeye çalışıyorum
Ben dogru düzgün hoca istiyorum. Böyle 1.5 sene a antrenörlük yapmis 59 yasindaki adam degil.Sen paranoyaksin
Görmeden gommeyelim. Bu sene kayıp her türlüBen dogru düzgün hoca istiyorum. Böyle 1.5 sene a antrenörlük yapmis 59 yasindaki adam degil.
Bizim su bebe takimina favre iyi giderdi mesela. Adam düsük bütce+ genclerle hep iyidi
O ayri tabi ama okuduklarim da hic ic acici degil yaGörmeden gommeyelim. Bu sene kayıp her türlü
Ne okudun? Ben de okuyayım, tanımıyorum bu hocayı hiçO ayri tabi ama okuduklarim da hic ic acici degil ya
Favre çok kaliteli hoca hiç şüphe yok ama onun yıllığı yanındaki antrenörlerin parası ve isteyeceği yüksek transfer parası bu durumu mümkün kılmaz favrenin takımında hücum dominasyonu haricinde yüksek tempoda baskı gerekiyor bu oyuncular baskı oyununu özellikle orta saha da düzgün yapabiliyor olsaydı zaten bu duruma gelmezdikBen dogru düzgün hoca istiyorum. Böyle 1.5 sene a antrenörlük yapmis 59 yasindaki adam degil.
Bizim su bebe takimina favre iyi giderdi mesela. Adam düsük bütce+ genclerle hep iyidi