Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Cüneyt Tanman: "Hamza'nın ayrılması halinde yönetimde alternatif ismi konuşmuştuk. Tayfun Korkut idi bu isim."
Hamza'ya sevinirken birde bu Cüneyt var değil mi..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cüneyt Tanman: "Hamza'nın ayrılması halinde yönetimde alternatif ismi konuşmuştuk. Tayfun Korkut idi bu isim."
Bize realist ve aklına geleni söyleyen hoca lazım,çıkacak umut bulut yetersiz ama elimde bu var diyebilmeli biz öyle adama sabrederiz,devre arası oraya adam alacam memnun değilim desin,ama adam gitti podolskiden memnun değilim,sinan gümüşü oynatmıyor saçma fantaziler sabri benim doğrum diyor,bize sabri benim istediğim sağ bek değil oraya scout araştırması yapıyoruz diye çat çat konuşacak adam lazım,futbolcu küsmeyecek parasını alıyor
İyi niyetli olup elinden geleni vermeye çalışan bir futbolcu olduğunu düşün. Sen elinden geleni yapıyorsun ama yeteneklerin bu seviyede yeterli gelmiyor. Sen tüm iyi niyetinle varını yoğunu ortaya koyarken bir maçın sonunda hocan herkesin önünde senin hakkında o benim istediğim tarzda bir oyuncu olmadığı gibi yeterince kaliteli de değil falan dese sonraki maçlara nasıl bir psikolojiyle çıkarsın? Teknik direktör aynı zamanda futbolcu psikolojisine de dikkat etmelidir ama bu demek değil ki bu seviyeyi kaldıramayan oyuncuyla yola devam edelim. Mesela yetersiz gördüğü senin yerine yine başka oyuncu araştırmalı ama bunu medyanın önüne çıkıp söylememeli.
Tabi Hamza gibi de sürekli "bulursak, denk gelirse alacağız yoksa içimizden de hallederiz" demeyecek yani..
İyi de adam İsviçreli
Plan Mustafa Denizliyi getirip çok yüksek maliyeti olan Wesleyi de satmak.
Denizli Wesleyle %100 sorun yaşayacak.
Ertan Süzgün @ertansuzgun 22 sa.22 saat önceHamza sneijder hakkında atıp tuttu oda sneijderı gonderecek dedınız gorduk en ıyı oyununu oynadı daha adam gelmeden basladınız uydurma senaryolara.Plan Mustafa Denizliyi getirip çok yüksek maliyeti olan Wesleyi de satmak.
Denizli Wesleyle %100 sorun yaşayacak.