Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize realist ve aklına geleni söyleyen hoca lazım,çıkacak umut bulut yetersiz ama elimde bu var diyebilmeli biz öyle adama sabrederiz,devre arası oraya adam alacam memnun değilim desin,ama adam gitti podolskiden memnun değilim,sinan gümüşü oynatmıyor saçma fantaziler sabri benim doğrum diyor,bize sabri benim istediğim sağ bek değil oraya scout araştırması yapıyoruz diye çat çat konuşacak adam lazım,futbolcu küsmeyecek parasını alıyor

İyi niyetli olup elinden geleni vermeye çalışan bir futbolcu olduğunu düşün. Sen elinden geleni yapıyorsun ama yeteneklerin bu seviyede yeterli gelmiyor. Sen tüm iyi niyetinle varını yoğunu ortaya koyarken bir maçın sonunda hocan herkesin önünde senin hakkında o benim istediğim tarzda bir oyuncu olmadığı gibi yeterince kaliteli de değil falan dese sonraki maçlara nasıl bir psikolojiyle çıkarsın? Teknik direktör aynı zamanda futbolcu psikolojisine de dikkat etmelidir ama bu demek değil ki bu seviyeyi kaldıramayan oyuncuyla yola devam edelim. Mesela yetersiz gördüğü senin yerine yine başka oyuncu araştırmalı ama bunu medyanın önüne çıkıp söylememeli.

Tabi Hamza gibi de sürekli "bulursak, denk gelirse alacağız yoksa içimizden de hallederiz" demeyecek yani..

Simdi bi aciklama gelse Umut Bulut ile yollar ayrildi dese :D

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi niyetli olup elinden geleni vermeye çalışan bir futbolcu olduğunu düşün. Sen elinden geleni yapıyorsun ama yeteneklerin bu seviyede yeterli gelmiyor. Sen tüm iyi niyetinle varını yoğunu ortaya koyarken bir maçın sonunda hocan herkesin önünde senin hakkında o benim istediğim tarzda bir oyuncu olmadığı gibi yeterince kaliteli de değil falan dese sonraki maçlara nasıl bir psikolojiyle çıkarsın? Teknik direktör aynı zamanda futbolcu psikolojisine de dikkat etmelidir ama bu demek değil ki bu seviyeyi kaldıramayan oyuncuyla yola devam edelim. Mesela yetersiz gördüğü senin yerine yine başka oyuncu araştırmalı ama bunu medyanın önüne çıkıp söylememeli.

Tabi Hamza gibi de sürekli "bulursak, denk gelirse alacağız yoksa içimizden de hallederiz" demeyecek yani..

ben demek istediğimi anlatamadım.Sabriden memnun değil ve sabriyi kazanmaya çalışmaya ihtiyacı yok,oyunculara çıta koyacak yani mesela sabrinin neler yapabildiği belli onu söyleyecek umut anca son 15dk oynar bunu demese bile ima edebilmeli,100bin euroya olsa da forvet bulup almalı.maxi pereira ile kıyaslamayacak sabriyi hem oynatmak zorunda değil denayeri oynat...umutu değil sinanı oynat..oyuncuların saygı göstereceği biri olmalı

Mustafa Denizli Teknik Direktörlüğü bıraktım açıklamasın yapsa da artık kurtulsak bu korkuyu yaşamaktan

Hamza Hamzaoğlu: "Bugün itibariyle mevcut alacağımızı ödeyecekler. Bunun dışında bir talebim olmayacak kulüpten"

hamza giderken bile saçma konuşuyor çok vasat bu konuşma tarzı,başarılı olması yetmiyor,gelecek için eğitim almalı bu konuda

medyaya td konusunda itibar etmeyin bence bu yönetim 1 ayda anca hoca bulur

mustafa denızlı sezon sonuna kadar gelsın kabulümdür.Daum favre yada amatör türk teknık adamlarını ıstemıyorum kesınlıkle tecrubelı adamlar gelmeli.Favre deyıp duruyorsunuz bu adamın calıstırdıgını takımları bılen varmı aranızda muhtemelen yoktur.Bazıları adamı alman takım calıstırdıgı ıcın alman bıle sanıyor bu kadar bılgisiz insanlarla dolu forum.favre isvicrelidir adamın calıstırdıgı buyuk bır takım yok sampıyon yaptıgı tek takım isvicrenin zürich takımıdır.Karıyerının basında ısvıcre takımlarını calıstırdı o ligi ligten bıle saymam.Almanyanın hertha berlın gladbach takımlarında 3. falan olmustur bu bır basarıdır fakat asla galatasaray gıbı buyuk takımı calıstırmak ıcın yeterlı degıldır.Sezon sonuna kadar denızlı ıle calısıp sezon sonunda buyuk takımlarda gorev almıs basarı yakalamıs bır yabancıyla ansılmalı ve yenı bır takım kurulmalıdır.

hep kısa vadeli çözümler gelsin mustafa denizli bulun belanızı çok bilmişler

Plan Mustafa Denizliyi getirip çok yüksek maliyeti olan Wesleyi de satmak.

Denizli Wesleyle %100 sorun yaşayacak.
Hamza sneijder hakkında atıp tuttu oda sneijderı gonderecek dedınız gorduk en ıyı oyununu oynadı daha adam gelmeden basladınız uydurma senaryolara.

Hamzaoglu > Denizli

en son ne zaman basarili olmus bu herif, 2013 den beri TV de yorumculuk yapan adamdan hayir gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt