Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Demireli'yi başından itibaren dinleyen, önemli başlıkları aktarabilecek mi ?

Sesli güldüm.

Senin istedigini Denizli'de gidip Iran ligin'de 5'ci oldu.

Futbolu bilenler bilir LUCIEN FAVRE'in ne kadar iyi bir hoca oldugunu, bosuna Almanya liginin yilin en iyi hoca seçilmemistir.

Ayrica Isvicre'nin ligi üzeri yaptigin açiklamalardan'da dolayi çok sesli güldüm, burasi türkiye ligi oldugunu erken unutmussun.

>>> Eger iyi bir proje gerçeklestirmek, iyi bir takim olmak istiyorsak, getirebilecegimiz en iyi hoca : LUCIEN FAVRE

Mustafa denızlının 3 buyuk takımı sampıyon yaptıgını turkıyedekı basarılarını yazmayıp ıran lıgınde su takımı 5. yaptı yazıp hocalıgını kotulemek hımmm gulemedım kusura bakma haline acıdım.
İsvicre ligini turkıye lıgınden ustun gorup futbolu bıldıgını ıddaa eden bu halıne hepten acıdım
Sen ağlancak halıne gulmeye devam et.

Mustafa Denizli gelmesin istemiyorum. Gelme ulan gelme. Git torunlarini sev. Yerli sevici hoca istemiyorum.

Mustafa denızlının 3 buyuk takımı sampıyon yaptıgını turkıyedekı basarılarını yazmayıp ıran lıgınde su takımı 5. yaptı yazıp hocalıgını kotulemek hımmm gulemedım kusura bakma haline acıdım.
İsvicre ligini turkıye lıgınden ustun gorup futbolu bıldıgını ıddaa eden bu halıne hepten acıdım
Sen ağlancak halıne gulmeye devam et.

KES.

Isviçre futbol ekolu > Türkiye futbol ekolu

10 tane denizli BIR tane LUCIEN FAVRE etmez

ntvsporda favreyi ezeceklerdi fatih demireli bayern münih düşünüyor guardiola giderse deyince patates oldular

CUL-OoBUsAA-ViG.jpg

sayın favre ye hayatında başarılar bizden uzak olmasını temenni ediyorum.

musfafa denizli hayırlı olsun gs tv eski görüntüleri veriyor

Kimse şampiyonluğu ağzına almazken son ana kadar şampiyonluk kovaladı. Kilit adam Suarez yerine yanlış hamleler yapmasa hala Liverpool'daydı ve son derece iddialıydı.

Swensea 2.ligde olan sıradan bir Galler takımıyken ilk senesinde PL'ye çıkardı ve iyi bir yapı kurdu. LPool'da Coutinho,Sturridge,Sterling gibi isimler çıkardı.

Sabredilirse baya iş yapar.

O sinerjiyle alamaması onun hatası. Çünkü yıllar sonra şampiyonluğa kenetlenen bir taraftar vardı, oyuncular da şampiyonluğu istiyordu. Oraya kadar getirmişken o noktadan sonra bırakmaması gerekiyordu. Bu loserliğini gösteriyor. Suarez'i sattı yerine Balotelli kazmasını aldı, lovren, lallana gibi vasat oyuncuları aldırdı. Southampton'u arka bahçesi yaptırdı. Bizim burda TS'ye yaptığımız gibi. Ve td olarak Liverpool'u 2. yapması dışında başarısı yok. Hatta o sezonki Liverpool'u 2. yapması bile başarısızlık sayılır aslında.

Futbol bilgisi vasat, transferleri kötü birisini nasıl istiyorsunuz ? Vasat seviciliğiniz nerden geliyor ? Altyapıdan iyi adamlar çıkarmıştır orası ayrı ama burası da Liverpool gibi bir takım değil. Burada her sene şampiyon olmak zorundasın. Günü gününe, kısa vade olarak düşünen bir futbol anlayışımız var. 2-3 tane topçu çıkaracak, takımı ayda yılda 1 kez şampiyonluk potasına götürecek diye gelsin diyemem.

Dedi 10 sene üst üste şampiyon olan Lpool taraftarı :asd22:

Sevinmek için sevmedik biz L'Pool'u :P

KES.

Isviçre futbol ekolu > Türkiye futbol ekolu

10 tane denizli BIR tane LUCIEN FAVRE etmez
Ergen mısın trollmusun kes falan nedir duzgun bır sekılde tartısmayı beceremıyorsan bu tıp platformlarda işin yok demektır.Sana gore favre ıyıdır bana gore kotudur herkesın dusuncesıne saygı gostermek zorundasın.

GalatasaraydanSonDK ‏@GsdenSonDakika 2 dk.2 dakika önce
Fatih Demireli: 19 Aralık'ta Bayern Munich Guardiola ile devam edip etmeyeceğine karar verecek.Devam etmezse ilk tercih Favre.( NtvSpor

19 Aralık günü saat kaçta onuda söylermisin ajandama kayıt edeceğim

Envoyé de mon Sony Z3

O sinerjiyle alamaması onun hatası. Çünkü yıllar sonra şampiyonluğa kenetlenen bir taraftar vardı, oyuncular da şampiyonluğu istiyordu. Oraya kadar getirmişken o noktadan sonra bırakmaması gerekiyordu. Bu loserliğini gösteriyor. Suarez'i sattı yerine Balotelli kazmasını aldı, lovren, lallana gibi vasat oyuncuları aldırdı. Southampton'u arka bahçesi yaptırdı. Bizim burda TS'ye yaptığımız gibi. Ve td olarak Liverpool'u 2. yapması dışında başarısı yok. Hatta o sezonki Liverpool'u 2. yapması bile başarısızlık sayılır aslında.

Futbol bilgisi vasat, transferleri kötü birisini nasıl istiyorsunuz ? Vasat seviciliğiniz nerden geliyor ? Altyapıdan iyi adamlar çıkarmıştır orası ayrı ama burası da Liverpool gibi bir takım değil. Burada her sene şampiyon olmak zorundasın. Günü gününe, kısa vade olarak düşünen bir futbol anlayışımız var. 2-3 tane topçu çıkaracak, takımı ayda yılda 1 kez şampiyonluk potasına götürecek diye gelsin diyemem.

Sevinmek için sevmedik biz L'Pool'u :P

Renktaş burada her sene şampiyon olmak zorundasın dediğin Lpool'un en son 25 yıl önce şampiyon olduğunu hatırlatalım :d

Ergen mısın trollmusun kes falan nedir duzgun bır sekılde tartısmayı beceremıyorsan bu tıp platformlarda işin yok demektır.Sana gore favre ıyıdır bana gore kotudur herkesın dusuncesıne saygı gostermek zorundasın.

beğenmediğin favre bayern münihe gidiyormuş guardioladan sonra

bayern > iran 5.si al pohli

Denizli gelirse ben yokum bütün moralim bozulur kendime gelemem bi süre

hihihi burada cidden brendan rodgers isteyen mi var :d

adam ingiliz hamza

292m pound harcadi hala bok gibi takimlari var

Renktaş burada her sene şampiyon olmak zorundasın dediğin Lpool'un en son 25 yıl önce şampiyon olduğunu hatırlatalım :d

Liverpool hiçbir zaman ManU gibi başarılı takım olarak anılmadı ki, Liverpool'u Liverpool yapan tarihidir zaten. Tarih derken sadece kupaları kastetmiyorum. Liverpool oranın CL kupası görmüş beşiktaş'ı gibi desek yeridir. Evet kupalar, şampiyonluklar önemlidir ama LFC için çok da fazla önemli değil. En azından son yıllardaki yönetim ve kadrolar onu gösteriyor. Takımın başında Rus, Arap şeyhler olmayınca bu kadar oluyor en fazla. Şeyhler olmadan önce de Amerika'nın takımı Manchester United vardı.

Neyse konumuza gelelim ; burası proje takımı değil. Dortmund, Atletico, Liverpool gibi uzun vadeli takım değil Galatasaray. Mesela onlar için şampiyon olamamaları başarısızlık sayılmaz ama Galatasaray için başarısızlık sayılır. Umarım anlatabilmişimdir :)

Lucescu, 2001-02 sezonunda rezil bir kadroyla şampiyon oldu. Bu kadronun neresi kötü? Sneijder,Muslera,Chedjou,Selçuk,Poldi.. Doğru kullanılırsa ve Ocakta doğru hamleler yapılırsa çok iş yapar.
Kadro mühendisliği yanlış veya eksik.
Ön libero yok. Stoper tandemi yanlış.
Sol bek alternativ Olcan. Sağ bek sabri.
Forvetlerin ölmüş . Bir takım sadece 4-6 futbolcu ile yürümez uzun vaadede. Transfer yap da devre arasında neden bulacaksın kaliteli oyuncuyu maliyeti uçuk olmadan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt