Aziz Ozbek
Parçalı Üye
- 12 Eylül 2014
- 3.174
- 0
- 496
Suan NTV'de : LUCIEN FAVRE'i konusuyorlar !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sesli güldüm.
Senin istedigini Denizli'de gidip Iran ligin'de 5'ci oldu.
Futbolu bilenler bilir LUCIEN FAVRE'in ne kadar iyi bir hoca oldugunu, bosuna Almanya liginin yilin en iyi hoca seçilmemistir.
Ayrica Isvicre'nin ligi üzeri yaptigin açiklamalardan'da dolayi çok sesli güldüm, burasi türkiye ligi oldugunu erken unutmussun.
>>> Eger iyi bir proje gerçeklestirmek, iyi bir takim olmak istiyorsak, getirebilecegimiz en iyi hoca : LUCIEN FAVRE
Mustafa denızlının 3 buyuk takımı sampıyon yaptıgını turkıyedekı basarılarını yazmayıp ıran lıgınde su takımı 5. yaptı yazıp hocalıgını kotulemek hımmm gulemedım kusura bakma haline acıdım.
İsvicre ligini turkıye lıgınden ustun gorup futbolu bıldıgını ıddaa eden bu halıne hepten acıdım
Sen ağlancak halıne gulmeye devam et.
Kimse şampiyonluğu ağzına almazken son ana kadar şampiyonluk kovaladı. Kilit adam Suarez yerine yanlış hamleler yapmasa hala Liverpool'daydı ve son derece iddialıydı.
Swensea 2.ligde olan sıradan bir Galler takımıyken ilk senesinde PL'ye çıkardı ve iyi bir yapı kurdu. LPool'da Coutinho,Sturridge,Sterling gibi isimler çıkardı.
Sabredilirse baya iş yapar.
Dedi 10 sene üst üste şampiyon olan Lpool taraftarı :asd22:
Ergen mısın trollmusun kes falan nedir duzgun bır sekılde tartısmayı beceremıyorsan bu tıp platformlarda işin yok demektır.Sana gore favre ıyıdır bana gore kotudur herkesın dusuncesıne saygı gostermek zorundasın.KES.
Isviçre futbol ekolu > Türkiye futbol ekolu
10 tane denizli BIR tane LUCIEN FAVRE etmez
O sinerjiyle alamaması onun hatası. Çünkü yıllar sonra şampiyonluğa kenetlenen bir taraftar vardı, oyuncular da şampiyonluğu istiyordu. Oraya kadar getirmişken o noktadan sonra bırakmaması gerekiyordu. Bu loserliğini gösteriyor. Suarez'i sattı yerine Balotelli kazmasını aldı, lovren, lallana gibi vasat oyuncuları aldırdı. Southampton'u arka bahçesi yaptırdı. Bizim burda TS'ye yaptığımız gibi. Ve td olarak Liverpool'u 2. yapması dışında başarısı yok. Hatta o sezonki Liverpool'u 2. yapması bile başarısızlık sayılır aslında.
Futbol bilgisi vasat, transferleri kötü birisini nasıl istiyorsunuz ? Vasat seviciliğiniz nerden geliyor ? Altyapıdan iyi adamlar çıkarmıştır orası ayrı ama burası da Liverpool gibi bir takım değil. Burada her sene şampiyon olmak zorundasın. Günü gününe, kısa vade olarak düşünen bir futbol anlayışımız var. 2-3 tane topçu çıkaracak, takımı ayda yılda 1 kez şampiyonluk potasına götürecek diye gelsin diyemem.
Sevinmek için sevmedik biz L'Pool'u![]()
Ergen mısın trollmusun kes falan nedir duzgun bır sekılde tartısmayı beceremıyorsan bu tıp platformlarda işin yok demektır.Sana gore favre ıyıdır bana gore kotudur herkesın dusuncesıne saygı gostermek zorundasın.
Ha oyledır mutlaka kımseye kaptırmayalım valla bayern alır elımızden hemen getırelım takımın basına.beğenmediğin favre bayern münihe gidiyormuş guardioladan sonra
bayern > iran 5.si al pohli
Renktaş burada her sene şampiyon olmak zorundasın dediğin Lpool'un en son 25 yıl önce şampiyon olduğunu hatırlatalım :d
Ha oyledır mutlaka kımseye kaptırmayalım valla bayern alır elımızden hemen getırelım takımın basına.
Kadro mühendisliği yanlış veya eksik.Lucescu, 2001-02 sezonunda rezil bir kadroyla şampiyon oldu. Bu kadronun neresi kötü? Sneijder,Muslera,Chedjou,Selçuk,Poldi.. Doğru kullanılırsa ve Ocakta doğru hamleler yapılırsa çok iş yapar.