- 6 Eylül 2014
- 94.097
- 64.886
- 4.608
Ben 1 yıldır hatta daha öncedir Hamza hoca hayranıyım kardeş
Hayırdır sıkıntı mı varley:
Sende mi evlatçisin birader. Senden beklerim ama Eurovisyonda nasil bir looser oldugunu gördüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben 1 yıldır hatta daha öncedir Hamza hoca hayranıyım kardeş
Hayırdır sıkıntı mı varley:
Hiçbir planı yok herifin.Madrid maçına bile yetişemeyeceği izlenimini verdi bana.
benim korktugum olay favre isminin filan bizim capsizlar tarafindan yem olarak kullanildigi yerli sevici denizli ile coktan anlasildigi
Hiçbir planı yok herifin.Madrid maçına bile yetişemeyeceği izlenimini verdi bana.
HAHAHAHAHAHHA aynen böyle dedi
Kullanıcı Eylemleri
Takip ediliyor
Aslan News
@Aslanews
Dursun Özbek: "Teknik direktörü belirlediğimizde size haber veririz."
Sen hayallerde yüzüyorsun kardeş.Favre'ye tahammül edecek sabır gösterecek taraftar tipi yok Türkiye'de.Bizim forumda dahil buna.O yüzden Realist olmak Mustafa Denizli'yi gerektirir.
Sende mi evlatçisin birader. Senden beklerim ama Eurovisyonda nasil bir looser oldugunu gördüm.![]()
Sezon sonuna kadar Tafi calistirsin. Simdi de Sezon sonu icin LUCESCU ile anlassinlar.
Hamza kovulmusken yanlis bir hoca ile herseyi berbat etmezler umarim.
★★★★
eger bu kafada olsaydik bugun derwall basimizda olmazdi ve bu basarilarin temelleri atilmazdi.
ulke olarak ne kadar geri kafada olsak bile Galatasaray her zaman ulkenin ilerisinde olmustur.
he dursunda bu cap var mi yok ama belki kafasina bir sey duser veya yonetimdeki genc birini dinler ve dogru bir haraket yapar diye bekliyorum ama ayni zamandada kendimi bunak yerli sevici denizliye hazirliyorum.
bu arada benim gozumde denizli felaket olur ama en azindan lig sonunda dursunla beraber defolup giderler. tek artisi o olur denizlinin.