Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalana bak daha kimseyle görüşmemiş.Denizliyle 50 kere konusmuslardır heralde şuana kadar.

Hiçbir planı yok herifin.Madrid maçına bile yetişemeyeceği izlenimini verdi bana.

Gene bomboş bır konusma yaptı dursun bu herıf oldugu surece basarı hayal arkadas unutun başarıyı hayaller dunyasından cıkın artık

benim korktugum olay favre isminin filan bizim capsizlar tarafindan yem olarak kullanildigi yerli sevici denizli ile coktan anlasildigi

Moyes'i gram istemem. Sociedad'ı bile rezil etti. Rodgers'ı isterim çünkü henüz 43 yaşında. Başarıya aç,tekrar kendi ispat etmek isteyecek ve biz ona uygun bir kulübüz.

benim korktugum olay favre isminin filan bizim capsizlar tarafindan yem olarak kullanildigi yerli sevici denizli ile coktan anlasildigi

Sen hayallerde yüzüyorsun kardeş.Favre'ye tahammül edecek sabır gösterecek taraftar tipi yok Türkiye'de.Bizim forumda dahil buna.O yüzden Realist olmak Mustafa Denizli'yi gerektirir.

6 ay sonra rahatça kovacağımız biri gelsin de, başkanla beraber yol verelim.

HAHAHAHAHAHHA aynen böyle dedi

Kullanıcı Eylemleri
Takip ediliyor

Aslan News
‏@Aslanews
Dursun Özbek: "Teknik direktörü belirlediğimizde size haber veririz."

Hiçbir planı yok herifin.Madrid maçına bile yetişemeyeceği izlenimini verdi bana.

dursun tam bir reis ya.

30 milyon taraftari olan avrupanin onemli kuluplerinden birini yonetiyor dunya seyinde degil herifin.

boyle olmak lazim anasini satayim hayatta.

herif resmen seyimden assa kasimpasa takiliyor.

boyle heriflere bir sey olmaz. biz habire stres habire dert. erkenden geberecez. bu herif 110 yasina kadar yasar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kim gelirse gelsin Hamza'dan iyidir

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen hayallerde yüzüyorsun kardeş.Favre'ye tahammül edecek sabır gösterecek taraftar tipi yok Türkiye'de.Bizim forumda dahil buna.O yüzden Realist olmak Mustafa Denizli'yi gerektirir.

eger bu kafada olsaydik bugun derwall basimizda olmazdi ve bu basarilarin temelleri atilmazdi.

ulke olarak ne kadar geri kafada olsak bile Galatasaray her zaman ulkenin ilerisinde olmustur.

he dursunda bu cap var mi yok ama belki kafasina bir sey duser veya yonetimdeki genc birini dinler ve dogru bir haraket yapar diye bekliyorum ama ayni zamandada kendimi bunak yerli sevici denizliye hazirliyorum.

bu arada benim gozumde denizli felaket olur ama en azindan lig sonunda dursunla beraber defolup giderler. tek artisi o olur denizlinin.

Sende mi evlatçisin birader. Senden beklerim ama Eurovisyonda nasil bir looser oldugunu gördüm.:P

Forumda kimse yazmazken Hamza yazmış adamız bırak da koruyalım :D

ASY'de bir kupa maçında, Denizlispor'da mı neredeydi demiştim bir gün GS'nin başında görürüz inş diye. Çok şükür gördük kupalar da kazandırdı.

Yıllar sonra da olsa bir gün yine gelecek takımın başına kendini şimdiden hazırla.;)

Sezon sonuna kadar Tafi calistirsin. Simdi de Sezon sonu icin LUCESCU ile anlassinlar.

Hamza kovulmusken yanlis bir hoca ile herseyi berbat etmezler umarim.

★★★★

Sezon sonuna kadar Tafi calistirsin. Simdi de Sezon sonu icin LUCESCU ile anlassinlar.

Hamza kovulmusken yanlis bir hoca ile herseyi berbat etmezler umarim.

★★★★

Tafi ile sezonu heba edeceğimize Favre veya Bielsa gibi geleceği inşa eden bir hoca gelsin. En azından gelecek yıllara hazırlasın. Heba olacaksa onlarla olsun.

eger bu kafada olsaydik bugun derwall basimizda olmazdi ve bu basarilarin temelleri atilmazdi.

ulke olarak ne kadar geri kafada olsak bile Galatasaray her zaman ulkenin ilerisinde olmustur.

he dursunda bu cap var mi yok ama belki kafasina bir sey duser veya yonetimdeki genc birini dinler ve dogru bir haraket yapar diye bekliyorum ama ayni zamandada kendimi bunak yerli sevici denizliye hazirliyorum.

bu arada benim gozumde denizli felaket olur ama en azindan lig sonunda dursunla beraber defolup giderler. tek artisi o olur denizlinin.

İçinde bulunduğumuz sportif ve mali durumda yabancı bir hoca getirmek heleki sezon ortasında facia ile sonuçlanır.Bir kere gelecek yabancı kesinlikle sorumluluk almaz.Kadroyu ben yapmadımki der işine bakar.Bu sene şampiyon olamazsak mali durumdada düzelme istenen düzeyde olmaz.Avrupayada gidemeyiz.Saydığım sebeblerden ligi bilen bizi şampiyon yapabilecek bir yerli hoca gelmelidir.Aynı zamanda bu hoca takımdaki papaz oyuncularıda mum edecek düzeyde olmalıdır.Yerli+ligi bilen+disiplinli+Oyuncuya hükmedebilecek=Fatih Terim-Mustafa Denizli Başka seçenek yok takımımız için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt