İçinde bulunduğumuz sportif ve mali durumda yabancı bir hoca getirmek heleki sezon ortasında facia ile sonuçlanır.Bir kere gelecek yabancı kesinlikle sorumluluk almaz.Kadroyu ben yapmadımki der işine bakar.Bu sene şampiyon olamazsak mali durumdada düzelme istenen düzeyde olmaz.Avrupayada gidemeyiz.Saydığım sebeblerden ligi bilen bizi şampiyon yapabilecek bir yerli hoca gelmelidir.Aynı zamanda bu hoca takımdaki papaz oyuncularıda mum edecek düzeyde olmalıdır.Yerli+ligi bilen+disiplinli+Oyuncuya hükmedebilecek=Fatih Terim-Mustafa Denizli Başka seçenek yok takımımız için
asil icinde bulundugumuz mali sebeplerden dolayi favre gibi biri gelmelidir. cunku adam kariyeri boyunca hep dusuk mailyetlerle calismis hep gencleri transfer etmistir. bizimde kurtulusumuz bu yoldan gecmektedir. bu illa favre gelsin demek degildir. o mantalitede olan yabanci bir teknik direktor gelsin demektir.
yabanci niye sorumluluk almasin. avrupalilarin is ahlaki vardir. adam manyakmi sorumluluk almasin. almazsa zaten biliyor kovulacagini. kimse sallamaz kadroyu sen mi kurdun baskasimi kurdu olayini. basari var mi yok mu ona bakar. onun icin adam var gucuyle calisacaktir.
denizli bunagi gelecek ve serdar aziz muhammet demir gibi sacma sapan heriflere 3-5 milyon para verdirecek. denizli uc tane sag bek sayamaz avrupadan. adam televizyonda zor nefes aliyor bu adam nasil Galatasarayin hocasi olabilir.
ayrica dun yazmistim bu ligi tanima sacmaligini. aynisini tekrar yaziyorum.
"ne ulkeymis ne ligmis be. bir lig ve ulke tanimaktir gidiyor.
zannedersin burasi baska bir gezegen. gelen yabanci hoca futboldan degil judo hocaligindan geliyor ve yil 1763 yani hic video analizler arastirmalar filan yok.
iyi bir yabanci hoca 24 saatte hem takimi tanir hem de bir sonraki haftaya oynayacagin takimi. adam oturacak idman kasetlerini izleyecek, takima idman yaptiracak, bizim eski maclari izleyecek rakibin maclarini izleyecek ve analiz edecek. is bu kadar.
bu ligi tanimak tamamen bizim cahil basin tarafindan uydurulan sacma sapan bir deyim. ayni uydurdugumuz sacma diger deyimler gibi. bakiniz: karambol golcusu (burak icin uydurulan sacma laf), tek hamleli stoper (ujfa icin uydurulan sacma deyim), umut cok mucadele ediyor lafi, vs."
bu arada oyunculari mum edecek tek hoca terimdir (zaten gelmez. gelmesinide istemem). denizli hayatta yapamaz boyle bir seyi.
ama dedigim gibi zaten buyuk bir hayal benim dusundugum seyler. dursunun capi vizyonu yetmez. gider yerli sevici denizliyi getirir. sonra kovulmazsa gider ne bileyim hikmet karamani filan getirir. bizde bu duzende devam ederiz.