Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tafi ile sezonu heba edeceğimize Favre veya Bielsa gibi geleceği inşa eden bir hoca gelsin. En azından gelecek yıllara hazırlasın. Heba olacaksa onlarla olsun.

O iki isim de gelse bu sene Tafi'nin vereceginden cok fazla olmaz. Kendi kurmadiklari bir takim ve bir lige gelecekler. Bununla birlikte sabirsiz bir taraftar topluluguyla karsilasacaklar o yuzden o isimlerin basarili olma ihtimali bana göre cok yuksek degil. Bence Lucescu bizim icin en iyi hoca.

★★★★

Dursun bari önceligimiz Türk T.D. söylemedi bu da iyi bir seyi

aslında Bielsa gelecek miss gibi 3 oyuncuyu kadro dışı bırakacak ortalık karışacak her maç hurra hücum efso olurdu

O iki isim de gelse bu sene Tafi'nin vereceginden cok fazla olmaz. Kendi kurmadiklari bir takim ve bir lige gelecekler. Bununla birlikte sabirsiz bir taraftar topluluguyla karsilasacaklar o yuzden o isimlerin basarili olma ihtimali bana göre cok yuksek degil. Bence Lucescu bizim icin en iyi hoca.

★★★★

Ben bu sene için demedim. Madem sezonu heba etmeye razıyız o zaman Favre ve Bielsa gibi geleceği inşa edecek hocalar gelsin. Ligi,ülkeyi,kulübü tanısın.. Önümüzdeki yıllar için plan,projelerini sunsun vs. Hiç değilse bu sene ileri yıllar için kullanırız.

Tafi olursa hem kendi yıpranır hem de boşa geçer.

İçinde bulunduğumuz sportif ve mali durumda yabancı bir hoca getirmek heleki sezon ortasında facia ile sonuçlanır.Bir kere gelecek yabancı kesinlikle sorumluluk almaz.Kadroyu ben yapmadımki der işine bakar.Bu sene şampiyon olamazsak mali durumdada düzelme istenen düzeyde olmaz.Avrupayada gidemeyiz.Saydığım sebeblerden ligi bilen bizi şampiyon yapabilecek bir yerli hoca gelmelidir.Aynı zamanda bu hoca takımdaki papaz oyuncularıda mum edecek düzeyde olmalıdır.Yerli+ligi bilen+disiplinli+Oyuncuya hükmedebilecek=Fatih Terim-Mustafa Denizli Başka seçenek yok takımımız için

asil icinde bulundugumuz mali sebeplerden dolayi favre gibi biri gelmelidir. cunku adam kariyeri boyunca hep dusuk mailyetlerle calismis hep gencleri transfer etmistir. bizimde kurtulusumuz bu yoldan gecmektedir. bu illa favre gelsin demek degildir. o mantalitede olan yabanci bir teknik direktor gelsin demektir.

yabanci niye sorumluluk almasin. avrupalilarin is ahlaki vardir. adam manyakmi sorumluluk almasin. almazsa zaten biliyor kovulacagini. kimse sallamaz kadroyu sen mi kurdun baskasimi kurdu olayini. basari var mi yok mu ona bakar. onun icin adam var gucuyle calisacaktir.

denizli bunagi gelecek ve serdar aziz muhammet demir gibi sacma sapan heriflere 3-5 milyon para verdirecek. denizli uc tane sag bek sayamaz avrupadan. adam televizyonda zor nefes aliyor bu adam nasil Galatasarayin hocasi olabilir.

ayrica dun yazmistim bu ligi tanima sacmaligini. aynisini tekrar yaziyorum.

"ne ulkeymis ne ligmis be. bir lig ve ulke tanimaktir gidiyor.

zannedersin burasi baska bir gezegen. gelen yabanci hoca futboldan degil judo hocaligindan geliyor ve yil 1763 yani hic video analizler arastirmalar filan yok.

iyi bir yabanci hoca 24 saatte hem takimi tanir hem de bir sonraki haftaya oynayacagin takimi. adam oturacak idman kasetlerini izleyecek, takima idman yaptiracak, bizim eski maclari izleyecek rakibin maclarini izleyecek ve analiz edecek. is bu kadar.

bu ligi tanimak tamamen bizim cahil basin tarafindan uydurulan sacma sapan bir deyim. ayni uydurdugumuz sacma diger deyimler gibi. bakiniz: karambol golcusu (burak icin uydurulan sacma laf), tek hamleli stoper (ujfa icin uydurulan sacma deyim), umut cok mucadele ediyor lafi, vs."

bu arada oyunculari mum edecek tek hoca terimdir (zaten gelmez. gelmesinide istemem). denizli hayatta yapamaz boyle bir seyi.

ama dedigim gibi zaten buyuk bir hayal benim dusundugum seyler. dursunun capi vizyonu yetmez. gider yerli sevici denizliyi getirir. sonra kovulmazsa gider ne bileyim hikmet karamani filan getirir. bizde bu duzende devam ederiz.

Son düzenleme:
asil icinde bulundugumuz mali sebeplerden dolayi favre gibi biri gelmelidir. cunku adam kariyeri boyunca hep dusuk mailyetlerle calismis hep gencleri transfer etmistir. bizimde kurtulusumuz bu yoldan gecmektedir. bu illa favre gelsin demek degildir. o mantalitede olan yabanci bir teknik direktor gelsin demektir.

yabanci niye sorumluluk almasin. avrupalilarin is ahlaki vardir. adam manyakmi sorumluluk almasin. almazsa zaten biliyor kovulacagini. kimse sallamaz kadroyu sen mi kurdun baskasimi kurdu olayini. basari var mi yok mu ona bakar. onun icin adam var gucuyle calisacaktir.

denizli bunagi gelecek ve serdar aziz muhammet demir gibi sacma sapan heriflere 3-5 milyon para verdirecek. denizli uc tane sag bek sayamaz avrupadan. adam televizyonda zor nefes aliyor bu adam nasil Galatasarayin hocasi olabilir.

ayrica dun yazmistim bu ligi tanima sacmaligini. aynisini tekrar yaziyorum.

"ne ulkeymis ne ligmis be. bir lig ve ulke tanimaktir gidiyor.

zannedersin burasi baska bir gezegen. gelen yabanci hoca futboldan degil judo hocaligindan geliyor ve yil 1763 yani hic video analizler arastirmalar filan yok.

iyi bir yabanci hoca 24 saatte hem takimi tanir hem de bir sonraki haftaya oynayacagin takimi. adam oturacak idman kasetlerini izleyecek, takima idman yaptiracak, bizim eski maclari izleyecek rakibin maclarini izleyecek ve analiz edecek. is bu kadar.

bu ligi tanimak tamamen bizim cahil basin tarafindan uydurulan sacma sapan bir deyim. ayni uydurdugumuz sacma diger deyimler gibi. bakiniz: karambol golcusu (burak icin uydurulan sacma laf), tek hamleli stoper (ujfa icin uydurulan sacma deyim), umut cok mucadele ediyor lafi, vs."

bu arada oyunculari mum edecek tek hoca terimdir (zaten gelmez. gelmesinide istemem). denizli hayatta yapamaz boyle bir seyi.

ama dedigim gibi zaten buyuk bir hayal benim dusundugum seyler. dursunun capi vizyonu yetmez. gider yerli sevici denizliyi getirir. sonra kovulmazsa gider ne bileyim hikmet karamani filan getirir. bizde bu duzende devam ederiz.

Ligi tanıma ve zaman verme konusunda Türkiyedeki en yakın örneği vereyim sana Vitor Pereira.

bu arada bu cikan haberler dogruysa. yani denizli a plani favre b plani ise, bu bile dursunun ne kadar capsiz oldugunun gostergesidir cunku bu adamlar o kadar birbirinin zitti ki birbirlerinin alternatifleri olmalarinin mumkunati yok.

eger amacin gunu kurtarmak sacma sapan yerlilere bel baglamak yerli transferi yapmak ise o zaman denizli ve turevleri icin ugras.

amacin uzun vadede basari, genc oyuncu yetistirip bir sistem kurmak, ekonomi olarak rahatlamak ise o zaman favre ve turevleri icin ugras. bu arada insanlar zannediyor ki uzun vadede basari plani ile kisa vadede basari gelmeyecek. boyle sacma bir dusunce olabilirmi. niye basari olmasin. sen dogru planlama dogru transferler yaparsan hocanin arkasinda durursan basari gelecektir.

Son düzenleme:
Periera isterse 3 yıl daha kalsın ama şuan oynadıkları oyundan belki yüzde 10 daha iyi olurlar. Rezil bir td. Ligi tanımakla falan alakası yok.

Dostum vitor pereira'yı biraz araştır istersen porto'da iken neler yaptığını hangi oyuncuları takıma kazandırdığını.

Moyes burda abartildigi kadar kötü hoca degil,Everton'la cok basariliydi.

Moyes ayrildiktan sonra Everton'un basarisi yok,Manu'da ise van gaal takviye yapmasina ragmen oda basarili olamadi.

Yanlis anlasilma olmasin moyes gelsin demiyorum sadece kotu hoca olmadigini söylüyorum.

Bize bielsa veya favre gelmeli

denizli işi yalan beyler gelmicek o adam....Favre gelirse bu sene şampi zor oluruz ama sonraki seneler efsane olabilir.

Ligi tanıma ve zaman verme konusunda Türkiyedeki en yakın örneği vereyim sana Vitor Pereira.

o hocanin iyi olup olmamasiyla alakali. ligi tanimak ile degil. bu arada adamlar bizden daha basarili su anda. hamza ligi inanilmaz taniyordu ne oldu.

yani demek istedigim. eger hocan dogru isim olursa dogru transferler yaparsan. ligi tanimak filan bu devirde sacmaliktan ote degil.

Dostum vitor pereira'yı biraz araştır istersen porto'da iken neler yaptığını hangi oyuncuları takıma kazandırdığını.

Periera Porta'ya kimseyi falan kazandırmadı. Zaten James'ler falan ilk 11'de oynuyorda hatta James'e takıntılı olduğu için bir çok maçta oynatmadı. Zaten Porto'yu şampiyon yapamayanı dövüyorlardı o zamanlar.

Oly taraftarıda sürekli Vitor'un ne kadar rezil bir td olduğundan bahseder. Sence Porto ve Oly niye Şampiyon yapmış hocalarını kovsun? Çünkü yeterli olmadığı için.

Son düzenleme:
Taffarel gorusumun destekci kazaniyor olmasindan dolayi mutluyum :)

Ya cidden neden kimse Tafi demiyor bence devre arasına kadar takımın başında kalmalı

Sezon sonuna kadar Tafi calistirsin. Simdi de Sezon sonu icin LUCESCU ile anlassinlar.

Hamza kovulmusken yanlis bir hoca ile herseyi berbat etmezler umarim.

★★★★

Arif'in gelmesini cok isterim ama sanmiyorum su anda getirilecegini/kendisinin gelecegini.

Komşu tavuğu hep güzel gelirmiş diye boşa dememişler ne yapacaksınız elin gavurlarini şurda mis gibi arif var hasan şaş var kendi değerlerimizi sahip çıkmazsak el hiç çıkmaz.

Envoyé de mon Sony Z3

o hocanin iyi olup olmamasiyla alakali. ligi tanimak ile degil. bu arada adamlar bizden daha basarili su anda. hamza ligi inanilmaz taniyordu ne oldu.

yani demek istedigim. eger hocan dogru isim olursa dogru transferler yaparsan. ligi tanimak filan bu devirde sacmaliktan ote degil.

İMZA...

Lıcescu ilk geldiği sene Süper kupa ve sonraki sene şampiyon oldu ama oda ligi tanımıyordu!

Eğer kaliteli bir td isen ve yeterli kadron varsa kaliteni her türlü belli edersin.

Son düzenleme:
Taffarel gorusumun destekci kazaniyor olmasindan dolayi mutluyum :)

Arif'in gelmesini cok isterim ama sanmiyorum su anda getirilecegini/kendisinin gelecegini.

Taffarel daha önce takimdan sorumlu olmak istemedigini söylemisti o yuzden zor.

Teknik direktör'lük düsüncesi yok

Florya'nın kapısından içeri Davala ve Hasan Şaş'ı almam ben. İkiside kulüpten uzak dursun. Hamza dan daha beter bunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt