Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.988
- 16.596
- 2.648
Asporda Denizliyle gorusen yorumcu teklif ve istek var diyor... Öffff lan ciguli lan ciguli...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tespitler isabetli, güzel de tarif etmişsin ancak o tarife uyan kişi net Ersun Yanal' dır. Realisttir, istediği gibi çalışmayan ve oynamayan oyuncunun nazını hiç çekmez...Beklentileri karşılayan ve takıma katkı sağlayan her oyuncunun yeri başımızın üstüdür zaten, ismi ve geçmişi ne olursa olsun...
favre dayı teklif gelse dahi kabul etmeyeceğini söylemiş he kardeşim tamam seni kesin bayern alır
Naz cekmeme hususunda Terim bence bir adim onde. Ersun mesela Burak'i kesmek icin tereddut edebilir ama Terim etmez![]()
aslında Bielsa gelecek miss gibi 3 oyuncuyu kadro dışı bırakacak ortalık karışacak her maç hurra hücum efso olurdu
Performans odaklı konuşacaksak Ersun öne çıkar; kötü oynayan bir oyuncuda haftalarca ısrar etmişliğini hatırlamıyorum, hemen geçici ya da kalıcı bir çözüm arar, imkanlar ölçüsünde çoğu zaman da bulur...Terim biraz yanar dönerdir, gürültülü reaksiyonlar vermesi ego mastürbasyonunun yansımasıdır; aslında adamına göre davranır. Mesela müthiş yetenekli Felipe' yi hemen paketlemiştir de Pinto' ya güya kendi keşfettiği(!) adam diye gereğinden fazla şans vermiştir...Rekor ceza alıp, dönüşünde kadroya giremeyen Engin hıyarına yıllık kazancının 2.5 katına sözleşme yaptırtmış; bonservis free olmasına rağmen 1.5 ay ortalıkta gezip kulüp bulamayan Aydın' ın sözleşmesini uzattırıp ''Kime ne?'' diyebilmiştir, vs. vs. vs...
![]()
Neden düşünülmez
Usta taktisyen Prosinecki
Ligimizi de yakından tanıyor
Bence Mehmet Resit Akcay.
Adam Kayseri'ye iyi futbol oynatıyordu yav baya
5. bitirmişlerdi ilk sezonu
Hatta BJK bunu alamayınca Bilic'le anlaşmıştı
Şimdi baktım Azerbaycan milli takımındaymış
İlla ligi tanıyan hoca istiyorlarsa Prosinecki gelsin![]()
![]()
Neden düşünülmez
Usta taktisyen Prosinecki
Ligimizi de yakından tanıyor