Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabanci kim gelirse gelsin. Kovulasaya kadar sahaya boyuk kadro cikarir tazminatini alip defolur gider. Sergen iyi bir secim olur bence.

Hamzaoğlu hamza gitti diye ağlama şenlikleri devam ediyor.

Bu anı kaçırmak istemeyenler Trtsporu açsın ve iki fenerli yorumcu serdar ali ve tayfur bayindirin ağlamasını izlesin

Lanet gelsin yönetime.
Sıra sizde ÇAPSIZLAR!

Simdi de egosunu tatmin ediyor Denizli'nin. Once ona teklif edilecekmis, kabul etmezse digerlerine gidilecekmis. :)

Trt neredeyse Florya'dan 7/24 yayin yapacak.Adamlara ne koymus Hamza capsizinin gitmesi:asd22:
Ne kadar Galatasaray dusmani varsa topunun...

Gecen sene TD siz sampiyon olduk.Bu senede TD siz sampiyon olabiliriz :D Yerlilerden nefret eden Turk dusmani bi hoca gelsin

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gecen sene TD siz sampiyon olduk.Bu senede TD siz sampiyon olabiliriz :D Yerlilerden nefret eden Turk dusmani bi hoca gelsin

Gecen seneki gibi cok fazla kirilma ani olan, sansin yanimizda oldugu ve rakiplerin bu kadar fazla hata yaptigi bir sezon 50 senede bir olur.

Bence ligde fark yaratan, takimi tasiyacak bir forvet transferi TDden daha önemli. TD Mourinho bile olsa, forvetsiz sampiyon olmamiz zor.

Trt neredeyse Florya'dan 7/24 yayin yapacak.Adamlara ne koymus Hamza capsizinin gitmesi:asd22:
Ne kadar Galatasaray dusmani varsa topunun...

Bende Fbli yada Bjkli olsam, Hamzaoglunun gitmesini istemezdim. Rakibinin 3-4 senesini heba edecek bir TDü kim istemez?

Bu kadar enkazla bile kurtuldugumuza sükredelim.

Gecen seneki gibi cok fazla kirilma ani olan, sansin yanimizda oldugu ve rakiplerin bu kadar fazla hata yaptigi bir sezon 50 senede bir olur.

Bence ligde fark yaratan, takimi tasiyacak bir forvet transferi TDden daha önemli. TD Mourinho bile olsa, forvetsiz sampiyon olmamiz zor.
Kesinlikle kaliteli bi forvet ve on libero alirsak Tafi bizi sampiyon yapar

Ersun gelsin fenere olan hasmıyla kobrayi dolar

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

first class bir hocayı ligin 12.haftasında getiremezsin, kendi kurmadığı, sezonbaşı yüklemesi yapamadığı bir takımı almaz. Favre filan diyoruz da teknik direktör(yada oyuncu) elektrik süpürgesi değildir ki, tak fişe heryerde aynı çalışsın. Ligi-kadrosunu tanıyana kadar sezon biter. Mayıs'ta sözleşme imzalatıp, istediği isimleri alıp, 1.sınıf da bir yerli yardımcı versen yanına, okey. Ben Daum yada Ersun Yanal diyorum. Teşvikmiş-kokainmiş hikaye.... başarı herkesi susturur. Daum'dan tek çekincem final özürlü olması. Yanal'ın FB'li olması sorun değil Aziz yıldırımı alt etmek için ve de kendini bu camiaya kabul ettirmek için gecesini gündüzüne katar.

Kim gelirse gelsin 3 transfer şart oğlu şart: cdm, rw ve fw

Ofansif futbol oynatan ve kadroda ayrımcılık yapmayan birisi o 3 transferle en az ilk 2. bitirir sezonu.

Hafta sonu netleşir diye tahmin ediyorum tabi normal şartlarda.Bu yönetim var iken her şey beklenir...

Hamza Türkleri oynatıo die ırkçı dedik eyvallah ta şuan senin yaptığın ne? Bizim forum da mi manyak anasını satayım kendi vatandaşlaarına ırkçılık yapıo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt