Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asporda Denizliyle gorusen yorumcu teklif ve istek var diyor... Öffff lan ciguli lan ciguli...

Tespitler isabetli, güzel de tarif etmişsin ancak o tarife uyan kişi net Ersun Yanal' dır. Realisttir, istediği gibi çalışmayan ve oynamayan oyuncunun nazını hiç çekmez...Beklentileri karşılayan ve takıma katkı sağlayan her oyuncunun yeri başımızın üstüdür zaten, ismi ve geçmişi ne olursa olsun...

Naz cekmeme hususunda Terim bence bir adim onde. Ersun mesela Burak'i kesmek icin tereddut edebilir ama Terim etmez ;)

fft105mm3317088.jpg

Neden düşünülmez

Usta taktisyen Prosinecki

Ligimizi de yakından tanıyor

Naz cekmeme hususunda Terim bence bir adim onde. Ersun mesela Burak'i kesmek icin tereddut edebilir ama Terim etmez ;)

Performans odaklı konuşacaksak Ersun öne çıkar; kötü oynayan bir oyuncuda haftalarca ısrar etmişliğini hatırlamıyorum, hemen geçici ya da kalıcı bir çözüm arar, imkanlar ölçüsünde çoğu zaman da bulur...Terim biraz yanar dönerdir, gürültülü reaksiyonlar vermesi ego mastürbasyonunun yansımasıdır; aslında adamına göre davranır. Mesela müthiş yetenekli Felipe' yi hemen paketlemiştir de Pinto' ya güya kendi keşfettiği(!) adam diye gereğinden fazla şans vermiştir...Rekor ceza alıp, dönüşünde kadroya giremeyen Engin hıyarına yıllık kazancının 2.5 katına sözleşme yaptırtmış; bonservis free olmasına rağmen 1.5 ay ortalıkta gezip kulüp bulamayan Aydın' ın sözleşmesini uzattırıp ''Kime ne?'' diyebilmiştir, vs. vs. vs...

aslında Bielsa gelecek miss gibi 3 oyuncuyu kadro dışı bırakacak ortalık karışacak her maç hurra hücum efso olurdu

Bielsa Kadrosu | 3-3-3-1

______________Muslera
________Semih________Hakan
______________Denayer___________
__GrossX_____Chedjou_____Carole
_____Sinan____Sneijder___Yasin
______________Podolski

Pressing 95/100
Attacking Balance 90/100
Pas Speed 85/100

:thumbup: :D

Son düzenleme:
Performans odaklı konuşacaksak Ersun öne çıkar; kötü oynayan bir oyuncuda haftalarca ısrar etmişliğini hatırlamıyorum, hemen geçici ya da kalıcı bir çözüm arar, imkanlar ölçüsünde çoğu zaman da bulur...Terim biraz yanar dönerdir, gürültülü reaksiyonlar vermesi ego mastürbasyonunun yansımasıdır; aslında adamına göre davranır. Mesela müthiş yetenekli Felipe' yi hemen paketlemiştir de Pinto' ya güya kendi keşfettiği(!) adam diye gereğinden fazla şans vermiştir...Rekor ceza alıp, dönüşünde kadroya giremeyen Engin hıyarına yıllık kazancının 2.5 katına sözleşme yaptırtmış; bonservis free olmasına rağmen 1.5 ay ortalıkta gezip kulüp bulamayan Aydın' ın sözleşmesini uzattırıp ''Kime ne?'' diyebilmiştir, vs. vs. vs...

Dediklerinde hakli olabilirsin. Ama su anki takimda Denayer gibi bir adam varken Sabri'yi sag kanat oynatmaz, Umut'ta bu kadar israr etmez, Sinan'a daha fazla sans verirdi..

Otto Rehhagel reis yaşyorsan bize gel.. Seninle 23 tane 1-0'lık maç kazanıp şampiyon olmayı istiyorum.

YAĞIZ @Senfo10

Birkaç kişiyle konuştum, iki maddeyle kısa ve öz yazayım; Başkan ast-üst ilişkisini bilen, kendi otoritesini sarsacak birini istemiyor.

İkinci; Yöneticiler yabancı hoca istiyor, eğer yerli bir hoca gelirse, hem hocanın hem yönetimin kredisi olmaz diye belirtilmiş başkana.

Yazmakta sakınca görmüyorum,
Başkan, Cengiz Özyalçın; Denizli
Fatih İşbecer, İsmail Sarıkaya, Alper Narman, Tarık Taşar; Yabancı

Son düzenleme:
Bence Mehmet Resit Akcay.

Adam Kayseri'ye iyi futbol oynatıyordu yav baya

5. bitirmişlerdi ilk sezonu

Hatta BJK bunu alamayınca Bilic'le anlaşmıştı

Şimdi baktım Azerbaycan milli takımındaymış

İlla ligi tanıyan hoca istiyorlarsa Prosinecki gelsin :)

Adam Kayseri'ye iyi futbol oynatıyordu yav baya

5. bitirmişlerdi ilk sezonu

Hatta BJK bunu alamayınca Bilic'le anlaşmıştı

Şimdi baktım Azerbaycan milli takımındaymış

İlla ligi tanıyan hoca istiyorlarsa Prosinecki gelsin :)

Bir sey demedim kardes haklisindir iyi teknik adamdir. Sen Prosinecki diyince aklima Resit Akcay geldi o da Avrupa gormus dil bilen profesyonel bi adam hatta altyapiyla iliskileri cok iyi diye hatirliyorum, senden sonra ben de onereyim dedim. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aman deyim sakın David Moyes falan sakın. Hamza'yı mumla ararız yemin ediyorum. Bulamıyorsanız gerekirse Taffarel'le devam edin sezon sonuna kadar. Ama benim endişem Taffarel'in arkadaştan öte olduğu futbolcuları sahaya hangi 11'lerle süreceği. Tafi'ye karşı kazan kaldırırlar ve Taffarel gibi bi efsanemizin kulüpten kötü bi şekilde ayrılmasına sebep olabilecekleri .Bize baskın yumuşak başlı olmayan çıkarıp masaya vurabilecek Kloop tarzı bi teknik adam gerek.

Artık dediğim dedik bi teknik direktör istiyorum. Abi tarzında bi teknik direktör değil. Başımıza ne geliyorsa ciddiyetsizlikten geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt