Arda Yıldırım
Parçalı Üye
- 19 Ağustos 2010
- 3.589
- 1.488
- 1.563
Bu Renard kimdir hiç duymadım önceden daha yeni lille den kovulmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabancı olduğu için şişiriyorlar burda. Sezon sonunu göremez gelirseBu Renard kimdir hiç duymadım önceden daha yeni lille den kovulmuş
Kalinic 13 mac 10 gol :red:
bu hanzoyu savunanlar var işte adam transfer istemiyor diyoruz yok yönetim almıyor diyorlar alın şu cümleyi kafanıza koyun hamzacılarAslan News @Aslanews 1 Eki
Doğan Ercan: "Kalinic ve Douglas için Cüneyt Tanman ile anlaşmıştık.Tanman ayrılınca Hamzaoğlu'na söyledik.İstemiyorum. dedi" ( Radyospor)
Aynı fikirdeyim,ersunu hiç sevmem ama bu şartlarda olabilir.Tabi usta bir yabancı hoca gelmiyecekse.eğer favre bielsa ve lucescudan birini getiremeyeceklerse. ersunun gelmesi en mantıklı iş, teşvik durumuları falan benim de soğuk bakmama neden oluyordu ama biraz düşününce ersun en doğru tercih olacak, mecburen ersuna yönelmeliyiz
Mustafa Denizli bu saatten sonra olmaz bence. Hamza ayrılalı 4-5 gün oldu. A planı Denizli olsa çoktan anlaşılırdı. Bence yabancı bir teknik adam gelecek.