Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli adaylardan biri olursa gelmez dedi dün Şansal.

Tek aday o olacakmış, ancak öyle şartları konuşurmuş.

Gündemde birçok aday olduğuna göre gelmez o zaman herhalde.

Sadrazam dölü mü bu? Ağzını bozdurmasınlar insanın.

Ayrıca bu Sansar'a da ayar oluyorum. Çok şey bildiği imajını yaratmaya çalışıyor ama aslında bir halt da bilmiyor :)

Şuan yabancı teknık adamlar arasında gelıpte cok buyuk etkı yaratacak bırı yok.Lucescu nun sozlesmesı sezon sonu bıtıyor sezon sonuna kadar denızlı ıle anlasıp gelecek sezon ıcın lucescu takımın basına gecırılmelı ama lucescu dursun gıbı bır capsızla calısırmı bılemem.

Denizli adaylardan biri olursa gelmez dedi dün Şansal.

Tek aday o olacakmış, ancak öyle şartları konuşurmuş.

Gündemde birçok aday olduğuna göre gelmez o zaman herhalde.
Kalsın otursun evinde o zaman. Böyle mantıklı adam mı kaldı dünya da yahu pro olarak.

Şartlarında diretiyor olabilir. Florya ve transfer konularında.

Ben Denizli'nin abartıldığı kadar prensipli bir hoca olduğunu zannetmiyorum. Tamamen medyanın abartması. Adam zamanında Ptt 1.lig'de, Azerbaycan'da, İran'da takım çalıştırdı. Kaç senedir de boşta kendisi. Teklif gelse havada kabul eder. Gelmiş 66 yaşına. Zaten uzatmaları oynuyor. Bu saatten sonra koşulsuz şartsız son bir kez büyük takım çalıştırmak ister kendisi.

Dursun Özbek Favre'yi getirirse sezon sonu gitmekten kurtarabilir kendini. Dün ki istifa sesleri gözünü korkutmuş olmalı

Yönetim İstifa Sesleri cok iyi oldu.
Gözü korksun biraz.

Taraftarları sevindiren bir İsim getirmesini mecbur olduğunu biliyor...ondan Denizli riskine girmez kanımca.

Çok para harcatır.

Bundesliga'da takım çalıştırmış bir hoca yrd. antrenörlüğü kabul etmez bence.

Denizli sanki harcatmaz. Bjk'de Tabata,Ferrari,Fink,Nihat,Köybaşı.. 1.5 sene çalıştı 30-35M civarı sırf bonservise harcadı. Bjk eğer hala borç ödüyorsa sebebi Q7,Guti değil Denizli dönemidir. FB'de aynı şekilde pek çok isim aldırdı. ŞL'de 0 çekti.

Favre gelse 2 tanede tecrübeli futbolcu transferi yapsak ara dönemde,yarışın her daim içinde oluruz,Sezon sonundada Favre takıma genç ve kaliteli oyuncular alır ve Bruma-Telles gibi isimlerin durumunuda değerlendirir.Burak forması garanti olmayacağı için gitmek ister dehleriz Katara falan 2 forvet,1 ön libero,Denayeri kiralarız yine,Bruma ve Tellesin durumlarına görede kanat ihtiyaçlarımızı giderirdik.Favre ile çok sağlam bir yapı kurabilir takım Denizli,Yanal falan ancak günü kurtarma çabası olur ve hiç bir geri dönüşü olmaz.

Denizli sanki harcatmaz. Bjk'de Tabata,Ferrari,Fink,Nihat,Köybaşı.. 1.5 sene çalıştı 30-35M civarı sırf bonservise harcadı. Bjk eğer hala borç ödüyorsa sebebi Q7,Guti değil Denizli dönemidir. FB'de aynı şekilde pek çok isim aldırdı. ŞL'de 0 çekti.

Ben Denizli harcatmaz demedim ki.

Öyle sıradan bir yardımcılık değil benim önerim. Tayfun altyapıyı da idare decek ve Favre'den sonra başa geçecek.

Öyle bir sistem Türkiye'de, hele hele Galatasaray'da olmaz bence ya :red:

Keşke ama çok zor bence. Hatta mümkün değil.

favre gelmez, getiremez bu yönetim bence boşuna uğraşıyorlar yine dönüp dolaşıp denizliyi getirecek bunlar bari ersunu getirsinler hiç değilse. getirebilecekleri en iyi hoca ersun

ersun_yanal_bayern_munih_taktik_kral.jpg

gel hodzam

bu erhan telli denen herif piyasadaki en büyük galatasaray düsmanlarından bir dönem tesislere girisi bile yasaktı

bu erhan telli denen herif piyasadaki en büyük galatasaray düsmanlarından bir dönem tesislere girisi bile yasaktı

Her tesise girişi yasak olanı galatasaray düşmanı sayarsak Aşşağı yukarı Tüm Galatasaray Yazarlarını düşman saymamız gerekli.Ünal Aysal aleyhinde konuşup doğruları söylediği için tesise sokmamışlardı.

Ersun Yanal'ın tekne kaçamakları;

fft104mm3731454.jpg

1_5938.jpg

ersun-teknekapak-002.jpg

Erkek adam, lafımız yok tabi.. :red:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt