Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sadece teknik direktör değil

- zengin, enternasyonel bağlantıları olan bir başkan

- büyük avrupa liglerinde çalışmış, enternasyonel bağlantıları olan bir sportif direktör

- gençlere önem veren, enternasyonel bağlantıları olan bir teknik direktör şart

Murhan o mesajın willian msjına tur bindirmiş vaziyette

aman aman aman cihat arslan falan varmış bide gözümü kapatarak okudum

okan buruk en mantıklı tercih gibi duruyor. yabanci hoca tutmuyor bu ülkede neyazıkki

sadece teknik direktör değil

- zengin, enternasyonel bağlantıları olan bir başkan

- büyük avrupa liglerinde çalışmış, enternasyonel bağlantıları olan bir sportif direktör

- gençlere önem veren, enternasyonel bağlantıları olan bir teknik direktör şart
enternasyonel bir takım olacağız

enternasyonel bir takım olacağız

ewt

hocadan sıkılanlar şunu yaşayıp ebesinin haritasını gördükten sonrası için td bulmamız gerekiyor

1616271823253.webp

lucescu feldkamp zico gerets de var tabi

bu ülkede yabancı hoca tutmuyor lafı aykut kocamanların fatih terimlerin ve medyadaki uzantılarının yalanıyla oluşturulmuş bir şehir efsanesidir

Fatih Terim yerine yerlilerden kim gelirse gelsin daha iyi bir pozisyonda olacağımızı düşünmüyorum. Yabancı kimi getirebilirsin o da soru işareti. Onun için güçlü ve dirayetli bir yönetim lazım. Sahada işler yolunda gitmese de kış transfer döneminde doğru bir yola girdik bence. O geçişi Fatih Terim ile yapmamız en mantıklısı.

Yeni hocaya ne kadar tahammül edilecek o da ayrı mevzu.

düşük profil bir herif değilse ilk sene champ olamasa da kalabilir. rijkaard ve lucescu gibi.

ama ikinci sene de aynı şekilde giderse tekmeyi vururlar.

zaten büyük takımda iki sene şampiyonluk kaçırıp üçüncü sezona başlayan daha önce en son ne zaman oldu bilmiyorum. (derwall ?)
ft kalırsa yakın tarihte ilk olacak.

okan buruk en mantıklı tercih gibi duruyor. yabanci hoca tutmuyor bu ülkede neyazıkki
çok yanlış düşünce , herkes Mancini prandelli örneği veriyor, hickimse , gerets, Lucescu, feldkamp veya Ersun, Aykut, eröl örneği vermiyor, biz Fenerbahçe değiliz , bizde tutmayan iki tane yabancı hoca var , bana göre ikiside hoca değildi zaten , tutmayan yerli daha fazla

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok yanlış düşünce , herkes Mancini prandelli örneği veriyor, hickimse , gerets, Lucescu, feldkamp veya Ersun, Aykut, eröl örneği vermiyor, biz Fenerbahçe değiliz , bizde tutmayan iki tane yabancı hoca var , bana göre ikiside hoca değildi zaten , tutmayan yerli daha fazla

onlar da öyle ya aykut kocaman sonrası tutuldular bu lobinin tuzağına yoksa pareira daum zico filan gayet başarılıydı

bu yalan dolanı bitirmek lazım

yahu ezikler çok ilginç bi camia , klop gelse tutunamaz , fenerde yerli yabancı hiçbiri tutmuyorki , bizde sıkıntı yok , bu algıyı sezonda 8 takım değiştiren Anadolu kulüp hocaları başlattı zannedersem , sadece 2 örnek bile yeterli , Lucescu bizi şampiyon yaptı Avrupa'da başarılı yaptı,gitti 3 yıl bjkyi şampiyon yaptı , Shaktar. tartışmaya kapalı zaten , Mancini prandelli ayarında hoca dolu zaten Türkiye, Manchester City hocasız bile 2 ci olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt