Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.247
- 21.132
- 2.663
Cevat Güler son 5 maç oynattı , feldkamp çöp kadroyla gelene gidene basıyordu, yabancıların en iyilerinden biri deyince çok güldüm , Mancini hoca bile değil buda benim görüşüm , Fatih hocadan iyi yerli varsa hemen başlasın ben yerliye karşı değilim, ayrıca yabancı hoca tutmuyor görüşü bana göre saçma , Fatih hoca hariç tutan yerli varmıydi bizde acaba, okandan çağdaş tan çok daha iyi Mustafa Denizli ile küme düşüyorduk en sonfeldkamp 2008 değil, cevat gülerin 2008 şampiyonluğu. yabancıların en iyilerinden biri manciniyi getirdik 20 puan fark yedi, üstelik gayette iyi futbol oynattı başlarda. mesele teknik taktik değil bu ülkede futbol bi başka işliyor gelen yabancı hoca sudan çıkmış balığa dönüyor, hakem,federasyon,yerli oyuncu gruplaşması, gerilim, kavga derken bi bakıyorsun ipin ucunu kaçırmış 20 puan fark yemişsin. gidip klopp, nagelsman benzeri adamları gençken keşfedip getiremeyeceklerse hiç getirmesinler benim görüşüm tutmuyor çünkü.
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ayrıca son 6 maçtı, 6 da 6 yapıp şampiyon olduk. şimdi gelip durduk yere o şampiyonluğu feldkampın yapma bence. diğer konuyu tartışmaya gerek yok benim düşüncem o yönde keşke yabancı tutsa ama istatistik ortada.