Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feldkamp 2008 değil, cevat gülerin 2008 şampiyonluğu. yabancıların en iyilerinden biri manciniyi getirdik 20 puan fark yedi, üstelik gayette iyi futbol oynattı başlarda. mesele teknik taktik değil bu ülkede futbol bi başka işliyor gelen yabancı hoca sudan çıkmış balığa dönüyor, hakem,federasyon,yerli oyuncu gruplaşması, gerilim, kavga derken bi bakıyorsun ipin ucunu kaçırmış 20 puan fark yemişsin. gidip klopp, nagelsman benzeri adamları gençken keşfedip getiremeyeceklerse hiç getirmesinler benim görüşüm tutmuyor çünkü.
Cevat Güler son 5 maç oynattı , feldkamp çöp kadroyla gelene gidene basıyordu, yabancıların en iyilerinden biri deyince çok güldüm , Mancini hoca bile değil buda benim görüşüm , Fatih hocadan iyi yerli varsa hemen başlasın ben yerliye karşı değilim, ayrıca yabancı hoca tutmuyor görüşü bana göre saçma , Fatih hoca hariç tutan yerli varmıydi bizde acaba, okandan çağdaş tan çok daha iyi Mustafa Denizli ile küme düşüyorduk en son

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cevat Güler son 5 maç oynattı , feldkamp çöp kadroyla gelene gidene basıyordu, yabancıların en iyilerinden biri deyince çok güldüm , Mancini hoca bile değil buda benim görüşüm , Fatih hocadan iyi yerli varsa hemen başlasın ben yerliye karşı değilim, ayrıca yabancı hoca tutmuyor görüşü bana göre saçma , Fatih hoca hariç tutan yerli varmıydi bizde acaba, okandan çağdaş tan çok daha iyi Mustafa Denizli ile küme düşüyorduk en son

feldkamp gelene gidene basıyorsa niye gönderildi ;D ayrıca son 6 maçtı, 6 da 6 yapıp şampiyon olduk. şimdi gelip durduk yere o şampiyonluğu feldkampın yapma bence. diğer konuyu tartışmaya gerek yok benim düşüncem o yönde keşke yabancı tutsa ama istatistik ortada.

feldkamp gelene gidene basıyorsa niye gönderildi ;D ayrıca son 6 maçtı, 6 da 6 yapıp şampiyon olduk. şimdi gelip durduk yere o şampiyonluğu feldkampın yapma bence. diğer konuyu tartışmaya gerek yok benim düşüncem o yönde keşke yabancı tutsa ama istatistik ortada.
feldkamp gönderilmedi , ciddi hastalığı vardı malum kilometre doldu adam 80e merdiven dayanmıştı , 6 ta 6 yapan feldkampin takımı olduğu için Cevat guleri direk dehlediler , her neyse bana göre Fatih hocadan daha iyi yerli yok , bizim için hayırlı ne ise o olsun diyelim ,bak derbi analizi yaptım
IMG_20210321_143206.webp

Kendi istifa etti

Adayım xavi,oynattığı futbol ve takımının son hali inanılmaz.

Biz bu oyunu 10 sene önce oynuyordukta gerek dönemin başkani transfer ve sabırsızlık olsun gerek taraftar yüzünden 2021 yılında hayretle izliyoruz. İlk deplasmanda kaybedilecek Beşiktaş derbisinde Beşiktaş'a nasıl yenilirsin kardesim diye ortalik yangın yeri olur.

öyle de hiç iyi bir t.direktörlük performansı yoktu bence ben hiç beğenmiyordum o dönemki performansını. gitmek isteyince hadi güle güle dendi hemen, iyiki de gitti şampiyon olduk devamında.
bence biraz yanlış hatırlıyor olabilirsin , o sezon feldkamla sadece Kadıköy'de fenere İnönü bjkye , evimizdeki tek mağlubiyeti kasimpasaya karşı olmak üzere sadece 3 kez yenildik , o kadroyu Okana yada başka bı yerliye sezon başı ver 6. olamaz bence

bizim maç öncesi dortmund-frankfurt maçı ile göze hoş gelen futbol izlerken 1 saat sonra yine işkenceye maruz kaldık
adi hütter'in oynattığı oyunu çok beğendim. keşke sezon sonu bizim olsa

Herkese hayırlı akşamlar. Fener'e transfer çalımı olarak Löw'ü getirelim :crushed:

Fiorentina son 1 şarkı istesek senden

ft kamburudur Galatasarayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt