Cevat Kelle
Parçalı Üye
- 24 Nisan 2015
- 3.243
- 2.620
- 1.023
Okan Buruk zu GS
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O sampiyonlugu Feldkamp’tan baskasina yazmak icin futbol izlemiyo olmak lazim.feldkamp gelene gidene basıyorsa niye gönderildiayrıca son 6 maçtı, 6 da 6 yapıp şampiyon olduk. şimdi gelip durduk yere o şampiyonluğu feldkampın yapma bence. diğer konuyu tartışmaya gerek yok benim düşüncem o yönde keşke yabancı tutsa ama istatistik ortada.
Bu taraftar ölsün o zamanyeni yönetim hocayla devam etmek isteyecektir. hoca da sergen ve okan'a şampiyonluk kaptırdıktan sonra bu şekilde bırakmak istemez diye düşünüyorum. sözleşme uzatılır.
Alman hoca olmalı takım antrenman yemeyi öğrensin bunlara Felix magath bile olur hakediyorlarOkan Buruk falan değil, doğru düzgün taktisyen bir hoca getirsinler artık kaos futbolu oynatan gazla çalışan takımlardan bıktık
Sen direk hardcore istiyorsunAlman hoca olmalı takım antrenman yemeyi öğrensin bunlara Felix magath bile olur hakediyorlar
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hakediyorlar renktas askeri idman yaptıracak böyle merdiven çıkartacak bunlar iyi alıştılar ayak tenisineSen direk hardcore istiyorsun![]()