Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şike sever karaktersiz zımbacı şenolun isminin yazılması hakaret inanın.

Bu herif fenerbahçeye şike üzerinden yıllarca saldırıp at şikeci takıma gittiğinde karakterini belli etti. Onun için kendi başarısını engelleyen her takım düşmandır. Keza bizi de bu sebeple sevmez ağzına yüzüne vura vura şampiyon olduk diye

Ortaya bir oyun felsefesi koyan adı geçenler dışında Çağdaş Atan.Acaba daha yenekli bir oyuncu grubu ile çok daha iyi şeyler yapabilir mi?Oyun mantığı Erol Bulut aksine büyük takıma uyuyor; topa sahip olup dengeli bir oyunda oyuncu kalitesi belirleyici olabilir.Buyuk takımda fark yaratacağını düşünüyorum.Turk teknik adamların beceremdikleri tek şey 5 oyuncu değişikliği,ne zaman değişiklikler başlarda takımlarin ritmi bozulup karmakarışık bir futbol oynamaya başlıyor.

Var bir hayalimiz. Gerçek İtalyan
maurizio-sarri-napoli-smoking_19ccg06iapfbv1u4re3edjm1v3.webp

Mi 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim gidecekse Okan Buruk şu haliyle en mantıklı seçim olarak duruyor, Türkiye'de bu futbol ortamına Alman ekolünü filan getirmeyi planlayan arkadaşlar nasıl başaracaklar çok merak ediyorum oldu olacak Conte'yi getirin anasını satayım

Belki eşref gelirse fatih hoca ile çalışmaz onun haricindekiler fatih hoca ile çalışır
Burak Elmas olur inşallah da FT kalır yoksa diğer adaylarla çalışmaz
neye dayanarak bunu söylüyorsunuz elinizdeki veri nedir

Kardeşim istatistik veriye gerek yok Fatih Terim Ünal Aysal zamanında eğer harcanmasaydı şuan herkes tapıyordu adama Bayern PSG gibi belkide 5 sene üst üste şampiyon olurduk oynayacağın futbolla kim olursa olsun kesemezdi önümüzü. Birde Fatih Terim o dönem gittikten sonra gördük neler olduğunu sadece Mancini biraz iyiydi onda da iyi bütçeler lazım şuan GS nin öyle bi imkanı yok kısıtlı bütçelerle en iyisini yapacak adam lazım ligin ilk yarısında ki kadroyla kim oynayabilirdi bu kadar ya bitik Ardayla Taylandan liberoyla Oğulcandan forvet yaparak seni bu yarışta tuttu.
Bir diğer konu hocam kendi açıkladı siz de duymadınız mı bu yönetim nasıl arkasından işler çevirdi satılmış bir başkan var yönetim başımızda 2 senedir ellerimizle şampiyonluk veriyoruz neden fatih terimi sadece futbolla baş başa bırakmıyorlar kadro hep eksik bi bakıyosun forvetsiz lige başlıyoruz orta sahasız lige giriyoruz şaka mısınız abi siz

Xavi yi önermiş bi arkadaş td olduğunu bile bilmiyordum iş yapıyormu td liği

Boşuna TD aramayın benim tahminim FT hocam yeni yönetimle geri gelecek ama olurda Eşref Işın gelirse geri gelmez Eşref falan Işın falan projesiz sadece liseliler tarafından ortaya atılmış isimler bir halt olmaz seçimleri artık genç üyeler belirliyor Elmas yada Metin bey başkan olur çünkü adamlar hazırlar projeleri var taraftarı biliyorlar ve kulübe maddi açıdan projeler sponsorlar olsun hazırlar 1 senedir buna çalışıyorlar inşallah Elmas yada Metin bey gelir de Fatih Terimle beraber güzel bir dönem bizi bekler

Fatih terim 'in kalması mümkün değil nedenini şöyle açıklayayım 2 sene üst üste başarısız oldu 3. Sene başarısız olma riskini kesinlikle almayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt