Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrenti gecelim zaten de, Okan'a icim hic ısınmıyor. Nedir td yetenekleri mesela ? 1 sene ittirilmelerle sampiyon olan basakin basinda olmasindan baska neyi var, nasil analiz edilebilinir okan ? Tartisma olmamali isim uzerinde. Her yerde yazdım, td turk olacaksa ya palut olmayacaksa da kaliteli bir yabanci td şart. Hakkimizda hayırlısı artık ne diyelim.
okana ne yetenegi var diyorsun ilhan palut oneriyorsun. ilhan palut once ligi ilk 5te tamamlasın da bakariz yazin

okana ne yetenegi var diyorsun ilhan palut oneriyorsun. ilhan palut once ligi ilk 5te tamamlasın da bakariz yazin
Orada demek istedigim şu;
Palut'u yine tercih edersin, kac senedir takımlarına oynattığı top ortada. Ki şahsi fikrim artık yavas yavas büyük takımı hak ediyor, bize gelse niye demem. Yani elinde doneler var alacaksan türk td. Okan'ı hangi donelere gore getirirsin, analiz yap desen yapamazsın. Palut td olarak çok önünde okanin bu yonlerden.

HSM sportsa baktim iyi oyuncular var ins ordan transfer yapariz

Okan,fatih,tasdemir,pva,etebo,aytac,asuncao,arda,akbaba,diagne,mitro,mugdat,semih,yedlin,babelin icinde oldugu FT sportstan iyidir buyuk ihtimal

Ayrica kucuk bir anektod bu terimci hsm sportstan transfer yapilacakmi merak ediyorum dedigine gore transfer yapilacak demektir

Ornegin ismi gecen yusuf barasi hsmnin topcusu

Ulen harun

Emre utkucanıda göndermişer

SM-A307FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Roger hocamı Leipzig de istiyordu. Olursa ancak sezon sonu olur. Şimdi gitmez bir yere, hem şampiyonluk şansı da var.
Keşke, demiştin diye hatırladığım için sana sormak niyetiyle girmiştim başlığa. Böyle rağbet gören adamların, mevcut şartlarda ücretini ve bütçe talebini karşılamak zor ama mümkün olsa çok ideal bir profil gibi duruyor. Torrent ile, bu sezonu çıkarıp sezon sonu Roger Schmidt' in yardımcılığı için mi anlaşıldı, diye ummak istiyorum...

Bu bütçelerle yerli TD den yanayım ama mümkün olursa kalitesi belli bir yabancıyı tercih ederim elbette. Ne dersin, sezon sonu bir ihtimal oluşabilir mi?..

yönetim büyük baskı altında

şu dönemde torrent riskine ben olsam girmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt