Yiğit Sönmez
Tecrübeli Üye
- 24 Haziran 2019
- 6.733
- 3.991
- 673
chelsea da hocalık yaptı. İstediği gibi olmadı ama tecrübelendi. 4 aylık denenebilir.Var mı tecrübesi , ilki mi olacağız![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
chelsea da hocalık yaptı. İstediği gibi olmadı ama tecrübelendi. 4 aylık denenebilir.Var mı tecrübesi , ilki mi olacağız![]()
hadi beyler toplanın
Baskan ve yonetim yok hukmunde zaten,duyumcu da harun musluysa burnumuz boktan kurtulmaz taraftar olarak.seviyeye bak
Böyle oyunculuğunda büyük ün yapmış isimleri getirmek zor da , fena olmayabilir.chelsea da hocalık yaptı. İstediği gibi olmadı ama tecrübelendi. 4 aylık denenebilir.
Daha da kacacak ne yazikki,bu sonun başlangıcıKeyifler kaçık bebegim
:red:Keyifler kaçık bebegim
Ne oynatmak istediğini anlamak ve yorumlamak için 4 ay yeterli bir süreBöyle oyunculuğunda büyük ün yapmış isimleri getirmek zor da , fena olmayabilir.
Gerrard , Rangers macerasını düşününce yoksa dedirtiyor insana.
Kesinlikle , şimdi düşünce 4 ay geçici çözüm doğru.Ne oynatmak istediğini anlamak ve yorumlamak için 4 ay yeterli bir süre
Yüksek ihtimal yalan ama Roger'ı getirebilirlerse helal olsun derim.
Onu getirebilirse ipleri de alsın anahtarları da alsınRoger gelirse Işıtan Gün tüm ipleri eline almis demektir. Bir de onu deneyelim.
Amin. Harika bir planlama olur. Sezon sonu Torrent'i altyapının başına ya da yardımcı td olarak devam etmesi sağlanabilir.
Evet, kolpa diyordum ama ciddiler gibiOnu getirebilirse ipleri de alsın anahtarları da alsın
Bu kuvvetli etki lampard sayesinde olursa yavaştan istediğimiz başarılara adım adım yaklaşabiliriz.Kesinlikle , şimdi düşünce 4 ay geçici çözüm doğru.
Ama gelenin yarattığı etki kuvvetli olursa , devam da edilebilir dediğin gibi.
Bakalım hayırlısı olsun şu adım ya