Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrent belkı ıyı hocalık yapacaktır gormeden gommeyelım dıyorum tabı ama bır taraftan da karıyerı hıc yok sırf Manchester cıty de guardıolanın yardımcılıgını yaptıgı ıcın alıyoruz cıty karıyerı olmasa bahsı bıle gecmezdı en azından Okan Buruk bır sansı hak edıyor dıye dusunuyorum.

Domenec Torrent rustunu ispatlamis bir teknik adam degil. Risk alacak pozisyonda degiliz. Okan konusuna hic girmeyelim. Galatasaray taraftari sebepsiz yere oKANSIZ demez. Uzak dursun Florya'dan.

Demeyeyim demeyeyim diyorum da hocayı özledim şimdiden valla alışkanlık olmuş değişik hissediyor insan bu hissi daha öncede yaşamıştım keşke Fatih hocanın yerine tekrar 0 km kafayla başlayan Fatih hoca gelebilecek olsa 21 Aralık 2017 gecesi yaşadığım mutluluk tarifsizdi dün gittiğinde oley gitti falan dedim de insanın içine hüzün çöküyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Torrent ıcın ıyı hucumcu rezalet defans yorumları yapılmıs tam bıze gore.

FT gidecek, üst düzey bir yabancı gelecek diye düşünenler rüyadan uyansın. Sezon sonu olsa bir ihtimal kalburüstü bir iki isim düşerdi. Devre arası o da imkansız. Gelecek hocaya da eziyet. Torrent gelsin de görelim desem yönetim güven vermiyor. Bu yolun sonu Mayıs'ta seçim olur gibi.

Oku burdan. Defansif anlamda agir les. Ofansif anlamds gördükleri en iyi hoca.

Yani marcao + nelsson Allah yardimciniz olsun. Kaleci de yok

Büyük takimlara karsi hep kaybetmis 2-5 gol yiyerek
Oyuncu iletisimi 0 mis

He really needs time.

We had some really bad results with him, but some really good ones too, it was like a roller coaster, I think in 26 matches we scored 46 goals but conceded 38.

I'm pretty sure he'd be able to do his work eventually and balance things out because the team was definitely getting better over time, but the pressure on him because of some of these bad results was just huge(like losing by 5-0, 4-0), plus to make things worse he had just replaced Jorge Jesus.

I believe he'll be a good coach some day, I do see potential, but his lack of experience can get in the way.

I hope he works out for you guys.

Oku burdan. Defansif anlamda agir les. Ofansif anlamds gördükleri en iyi hoca.

Yani marcao + nelsson Allah yardimciniz olsun. Kaleci de yok

Büyük takimlara karsi hep kaybetmis 2-5 gol yiyerek
Oyuncu iletisimi 0 mis

taktiksel sadakatin en az olduğu ülkeden bahsediyoruz musap, brezillerin futbl yorumlamasına bakarak td belirlenmez.

flamingonun kadro iyiymiş ama bunu da düşünelim bizde ofans ne kdr iyi olabilir ki.... bi de herif 13 günde 3 maça çıkacak 5-6 idman anca yaptırır orda da bişi öğretebilirmi...... ulan ft denizliden sonra gitseydin ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt