Doğukan Dündar
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2010
- 22.399
- 12.020
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fotoğraf ile destekleyelim haberi;atletik koçun ismi güzelmiş, sert birine benziyor
guerrero teoride gris sahada iyiymiş gibi bi tip varFotoğraf ile destekleyelim haberi;
Jordi Guerrero
Ekli dosyayı görüntüle 146808
Jordi Gris
Ekli dosyayı görüntüle 146810
Julian Jimenez
Ekli dosyayı görüntüle 146811
Ekli dosyayı görüntüle 146812
Oku burdan. Defansif anlamda agir les. Ofansif anlamds gördükleri en iyi hoca.
Yani marcao + nelsson Allah yardimciniz olsun. Kaleci de yok
Büyük takimlara karsi hep kaybetmis 2-5 gol yiyerek
Oyuncu iletisimi 0 mis
Okaya sasirmamPep gibi bir Holding 6 bulur umarım. Busquest lazım bize.
Fotoğraf ile destekleyelim haberi;
Jordi Guerrero
Ekli dosyayı görüntüle 146808
Jordi Gris
Ekli dosyayı görüntüle 146810
Julian Jimenez
Ekli dosyayı görüntüle 146811
Ekli dosyayı görüntüle 146812
teknikdirektorluk kariyeri kisacik olan bi adami arastirmis futbol dehalari yemeyip,içmeyipamerikanin newyork haw haws takiminda gorev yapan birini arastirmak lazim tabi,newyorl haw haws herşeyi belli ediyor
Kendisini tanimiyorum,bana kotulemek icin atilmis bi tweet gibi geldi,terimciler doluşmuş çünkü hemen.o yuzden komigime geldi.ben oyle emek verecek birine laf edecek biri degilim,hararetle yazdigim bi yorum olabilir.ama benim hicbisey yapmadığımi da sen bilemezsin.iyi forumlarAdam gece gece maclari acmis, bakmis, izlemis. Kendi yeteneklerine göre analiz yapmak istemis. Bunda simdi dalga gecilecek ne var? Nedense bu ülkede hep degisik bir sey yapmaya calisanlar hatta sadece bir sey yapmaya calisanlar hic bir sey yapmayanlar veya yapamayanlar tarafinden niye bunu yapiyorsun diye laf yiyor.
İşte Domenec Torrent'in ekibi...
Yardımcı Teknik Direktör: Jordi Guerrero
Yardımcı Teknik Direktör: Jordi Gris
Kaleci Antrenörü: Ricard Segarra
Athletic/Physical Coach: Julian Jimenez
Julian jimenez şuan aktif olarak huesca da kondisyonerlik yapıyor