Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
30 Ağustos 2015

Mustafa Denizli: Sabri oyuna girdiği zaman her şeyini sahaya yansıtıyor.

Denizli'yi getirilirse Nisan'da hep birlikte istifa ederler muhtemelen

kondisyonerı kovmasaydık kondisyonları ıyı tobcuların

Aslında sırf Hamza'nın gitmesi için bu sezonu kayıp sayıyordum bu halledildiğine göre yönetim Denizliyi getirip kendilerini de halletmiş olurlar çokta üzülmem açıkçası. Hamza 1 yönetim 2 sonuçta.

Abi yabancı hoca istemiyorum ben.Lucesku dişinda kac yabancı hoca geldiyse hiçbiri başarılı olamadı.
Kısa vadede en iyi isim Mustafa Denizli.Sezon sonunda da daha geniş zamanda oturup düşünürler

hiç merak etmiyorum kimin geleceğini umrumda da değil kadro leş yönetim leş. yaprağı kesmeyle olmaz kökünü kesecen

Denizli ile ilk 3 bile tehlikeye girer. Hoş dediğim CL'de final oynatsa maç izleyecek taraftar bulamaz ırkçı bunak.

Ersun Yanal: Umut Bulut agresif bir oyuncu. Bence Galatasaray'daki en etkili oyuncu.

TT yapalım arkadaşlar. Denizli falan gelmesin. Ne Denizli'si lan?

Bı adamı maratonda izlerken her fırsatta evlatçılık oynuyordu.

TT YAPMA ZAMANI GELDİ...

Denizli gelecekse Hamza neden kovuldu?

Hamza evlat fetishciyse Denizli evlat tanrisi

Ümit Davala nedir ya? yardımcı hocayken kulübüde oturmaktan başka birşey yapmayan, Terim oyundan atılınca şov yapmak için hadi bende atılayım xd diyip şov yapan, en önemlisi teknik direktörlük deneyimi olmayan biri mi gelecek başımıza, 3 günde harcarlar.

Ersun'un Hamza'dan farkı daha kötü niyetli biri olmasıdır. Galatasaray'a yakışan adamlar alınmalı; hem karakter hem de kapasite olarak.

Sent from my iPad using Tapatalk

Taffarel:
- Ligi taniyor
- Oyunculari taniyor
- Tanimanin otesinde hepsinde sayginligi var
- Taraftarda, yonetimde, oyuncularda kredisi var

Tek yapmasi gereken adaletli forma dagitmak. Bizim takimimizin ligde oynamasi icin uber teknik direktorlere ihtiyaci yok.

SL'de gruptan cikabilirsek veya UEFA'ya gidersek ara donemde ona gore biriyle anlasilir.

az çok futboldan anlayan biri gelse şu takıma devre arası 2 kaliteli topcu alsa şampiyon yapar. şuan kulubun evlatlarından hayır gelmez

Hayır o değil. Ersun Yanal'ı Galatasaray gibi büyük bir camiaya yakıştırmayabilirsiniz ama o zaman Galatasaray Kültürüne yakışan işinin en iyisi diye Mustafa Denizli'yi niye tercih edersiniz onu anlamam. Fenerbahçe'ye , Beşiktaş'a gidip Galatasaray benim yuvam dediği için mi Ersun Yanal'dan daha çok yakışıp daha işinin ehli oluyor. Bu laflara girmeden Mustafa Denizli, kaosu idare edebilir diye getirdik deseniz yeter zaten. O değil bu yönetim her yerde vizyonsuz ve amatör olarak ilan edilen Abdürrahim Albayrak bile kadar vizyonlu ve profesyonel olamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt