- 4 Ağustos 2009
- 90.733
- 71.897
- 5.188
Denizli gelirse keşke hamzo kalsaydı derim. Yerli sevici istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeşim dünyadan haberin yok konuşma ya
Rodgers diziliş bakımından görebileceğin en esnek hoca belki de
4-3-3 de oynattı 4-4-2 de 3-5-2 de
Sistemle dizilişin farkını bilmeyen, futbolu langırt gibi statik dizilişlerden ibaret sananların ahkam kesmesinden geliyor zaten ne geliyorsa başımıza
Suarez-Sturridge ikili Liverpoolu o sezon taşidi hem çok gol atiyordular hem çok gol yiyordular
Transfer geçmişine bir göz at ondan sonra cevap yaz
10 dk. zamanin var
Galatasaray gormedi ama bazi hocalar gordu. Fatih Terim Mustafa Denizli gibilerin basinda kendi adamlari var. Bu adamlara o nedenle kolay kolay dokunulamiyor.
Ayrica yabanci hoca gelince sen gercekten turk oyunculardan kurtulabilecegini mi dusunuyorsun ? Hadi kurtul bakalim Burakin Selcugun daha 2 senelik sozlesmeleri var. Sabri daha yeni sozlesme yapti. Keza Umutun sozlesmesi uzadi. Yabanci hoca gelecekse ve 3-4 sene sampiyonluk beklemeyeceksek tamam. Ama ben takimimi iyi taniyorum. Mourinho Lucescu ve Ancelotti disinda getirecegimiz herhangi bir yabanci hocanin omru 6 aydan uzun olmaz
Git azıcık futbolun temel prensiplerini öğren
Zaman kısıtlaman da yok
iyi forumlar kardeşim
Sen de altın başlı yapprak sarması kazandın go home çaylak...Bu espriyi yaparak bizden ALTIN KAPAKLI DÜDÜDÜKLÜ TENCERE KAZANDINIZ TEBRİKLER.Simdi forumdan cikabilirsin.
benim de kulagıma fısıldar mısın renkdas ?kulagıma bı ısım geldı arkadaşlar o gelirse forumda 1 kişi kalmaz...
ılgaz çınar @124ilgazcinar1 minute ago
Yerli teknik direktörle Benfica maçı öncesinde de temas kurulmuş "mevcut teknik adam varken konuşmak olmaz" cevabı alınmış