Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada harry kewell ın adı geçmemesi üzücü

Takımda 2 alman 5 gurbetçi var bence alman hoca getircekler

Bu kadroya Mourinho bile top oynatamaz, yönetim gitmeli en başta. Şöyle mayısa kadar idare edecek birini bulsunlar sonra hepsi birden inşallah.

Tayfun hoca da büyük potansiyel var gibi görünüyor düşünürler mi acaba kafamda deli sorular..

mou reis büyük ihtimal psg ye gidecektir ronaldo ile birlikte sene sonu keşke southamptında iyi işler yapan koeman olsa.

Birde ünal başkan çıkıp gelse hergün Cuma'ya giderim yemin ederim

Envoyé de mon Sony Z3

Mustafa denizli hayirli olsun.

Ne yazik ki denizli ile ilgili duyumlar var.

He he tuchel geliyor bekleyin bielsa mou geliyor... Süper top oynatacak hoca baktı olmadı Sabri umutu atıp kadrodan muhteşem transferler getirecek... Tabi yine borç... Allah size akıl bana sabır ihsan eylesin sevdiğimin kontak şampiyonları... Tayfun demiş biri o gelsin o iyi oynatır vizyonlu... Hamza hoca gitti Bi bitin artık be...

He he tuchel geliyor bekleyin bielsa mou geliyor... Süper top oynatacak hoca baktı olmadı Sabri umutu atıp kadrodan muhteşem transferler getirecek... Tabi yine borç... Allah size akıl bana sabır ihsan eylesin sevdiğimin kontak şampiyonları... Tayfun demiş biri o gelsin o iyi oynatır vizyonlu... Hamza hoca gitti Bi bitin artık be...

Hamzaya selam söyle. Onu özlemeyecegiz:asd22:

Zidane'in ismi daha once de gecmisti sportif direktor olarak. Bu Zidane haberinin kaynagi nedir bilen var mi?

Avcı uzak dursun bizden. Başakspor bizle beraber en az yabancıyla oynayan 2. Takım. Onunda yerli hayranlığı var birde çapı yetmez ve takıntılı. milli takım kariyeri rezaletti.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abdullah Avcı'ya henüz bir teklif yapılmamış. Bunu bizzat Abdullah Avcı'nın kankisi Alp Pehlivan söyledi. Demek ki düşünülmüyor.

Bu yönetim fazla macera aramaz bence. Allem eder, kallem eder bir şekilde Denizli'yi getirirler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Abdullah Avcı'ya henüz bir teklif yapılmamış. Bunu bizzat Abdullah Avcı'nın kankisi Alp Pehlivan söyledi. Demek ki düşünülmüyor.

Bu yönetim fazla macera aramaz bence. Allem eder, kallem eder bir şekilde Denizli'yi getirirler.

Avci gelirse kankiler kesik yer,derhal teklif yapilmali

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belli olmaz. Hamza'da gündemde yoktu, gelisi süpriz oldu.

Avcı'nın adaletli forma dağıtacagını düsünüyorum. en azından sert ve otoriter bir hoca, kimsenin gözünün yasına bakmaz.

en önemli artılarından biride cok ii rakip analizi etmesi.

1413660592872_wps_103_Souness_has_fond_memories.jpg

Lan oğlum bugün bayram bayram. Ne kafanızı yoruyonuz kim gelirse gelsin, hamza gitti ya bu yeter. Kim gelse hamzadan iyidir zira hamza futboldan bihaberdi, tam bir cahildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt