Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir büyük hatada Mustafa denizlinin gelmesi olur

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Favre gelirse kadro şu olur...
Muslera
Transfer-Chedjou-Denayer-Carole
Grosskreutz-Selçuk-Tranfer-Sinan(Yasin)
Sneijder
Podolski(Burak-Transfer)

Bu adamın Hürriyette son zamanki yazılarına bakın Umutla Burağı dilinden düşürmüyor. Hamzadan farkı olmaz

ya sürekli hoca değişiyor biri de gelse şu umutu burağı sabriyi falan temizlese keşke

gelecek olan umudu,sabriii,bilali oynatacaksa gelmesin,agzına sıcarız

Jose ve Denayer e topçu değil diyen adam mı gelecek başa. Eyvah ki ne eyvah. Bize gençlerle tempolu oynamayı seven dinamik bi adam lazım.

Yönetimin biraz aklı varsa genç bir antrenör bulup getirir. Selçuk Burak Sabri Umut gibi yetenek yoksunu adamları yetersiz görüp yerlerine başkalarını koyması için. Milleti önemli değil.

anlasılan bundan sonra genclerbirligi gibi 6 ayda bir yeni birini arıyacaz artık

He he tuchel geliyor bekleyin bielsa mou geliyor... Süper top oynatacak hoca baktı olmadı Sabri umutu atıp kadrodan muhteşem transferler getirecek... Tabi yine borç... Allah size akıl bana sabır ihsan eylesin sevdiğimin kontak şampiyonları... Tayfun demiş biri o gelsin o iyi oynatır vizyonlu... Hamza hoca gitti Bi bitin artık be...
Hamdolsun gitti

Denizli'nin medyada gücü Terim'den bile fazla. Görüşmeseler bile şu an medya anlaşmış gibi yapıyor. Başarısızlıkta direkt yönetim ve oyuncular suçlanır.

Yönetimin aklı varsa getirmez.

Abdullah Avcı'yı unutun. İyi giden bir Başakşehir'in başında. Kolay kolay bırakmazlar. Mustafa Denizli'ye de sıcak bakmıyorum açıkcası. Gelirse sezon sonu büyük ihtimalle o da ayrılır. Bize en azından önümüzdeki 2-3 sezonun takımını kuracak bir teknik adam lazım. Her ne kadar italyanlardan gına gelse de artık, Carlo Ancelotti bu takımı adam eder. Hiçbir futbolcu da ona karşı artistlik yapamaz.

Denizliyi görmek istemiyorum ama diğer yandan sezon sonu gidebilecek tek hoca o herhalde. Ersun gelirse ve başarılı olursa büyük ihtimalle kalır

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt