Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizlinin bjkyi en son şampiyon yaptığı sene oyunuyla tiksinmiştim ben öyle şampiyonluk istemiyorum arkadaş sabri umut bilal vs oynayacaksa her dakika eleştirdiğim hamzanın gitmesinin manası ne ama o ki gelecek adam denizli belli

taraftar favreyi istediğini yönetime duyurmalı bi şekilde denizlinin zamanı geçti başarılı olamaz.

denizli diyenleri sahneye alalım

Mustafa Denizli: Galatasaray'da birçok 3-4 milyon € maaş alan futbolcu var. Sabri'nin ücreti de onlara göre belirlenmiş adaletsizlik yok.

M.Denizli kadrosu

Muslera
Sabri Semih Hakan Olcan
Hamit Selcuk Bilal Sneijder
Umut Burak

Mustafa Denizli'den ibretlik iki yorum göstereyim size. Ilk yorum gecen sene Kasim ayindan, ikinci yorum ise bu yaz Temmuz dan.

Peşindeyiz!@PesindeyizApp 9. Nov. 2014Übersetzung anzeigen
Mustafa Denizli:"Ben teknik direktör olsam kanatlara ilk olarak Sabri, iyi bir Hamit ve mutlaka ileri (bek değil) Telles'i koyarım."

Online Spor@onlinespor 17. JuliÜbersetzung anzeigen
Mustafa Denizli: Galatasaray'da birçok 3-4 milyon € maaş alan futbolcu var. Sabri'nin ücreti de onlara göre belirlenmiş adaletsizlik yok.

yalnız dursuna ve işbecere saygım acayip arttı beklemiyordum böyle bir hamle eğer favre falan da gelirse harbi helal olsun

Son düzenleme:
denizli muhabbeti yalan bence,dursun gibi tiplerle çalışmaz hiç zannetmiyorum

Ulan mis gibi Favre varken gidip denizli uyuzunu alcak adamlar yaw, göz göre göre fırsatlar kaçırıyoruz hep.

Denizli gelip 2-3 maç oynatsın hamza gitti diye göbek atanlar dursuna ana avrat düz gitmeye başlayacak. Asıl çeribaşı dursun getireceği hocada ya 75lik denizli olur yada kokainman Daum olur. adamın çapı buna yetiyor. ha bide hikmet var belki oda olabilir :)

Ülkeyi bilmesi ve Alman olması sebebiyle Daum'u istiyorum ama ille de yabancı olacaksa Thomas Schaff da boşta.Favre'den daha iyi 1 hoca bana göre.

Şöyle bir planlamanın kulüp için iyi ve gelecek vaad eden bir proje olacağını düşüyorum.

- Şimdi gelecek bir yabancı hocanın sabote edilmesi veya başarılı olamaması ihtimali yüksek o yüzden geçici olarak Taffarel takımın başında kalacak sezon sonuna kadar.En azından onu sabote edemezler.

- Sezon sonunda gençlere önem veren sert CL tecrübesi olan bir yabancı hoca ve sportif direktör olarak Drogba getirilecek.

- Drogba tamamen pişine kadar yani 3-4 yıllık bir süre sonra takımın başına TD olarak gelecek ve sportif direktörü Wesley Sneijder olacak.

Bu adımları atarsak gelecek vaad eden bir proje elde ederiz.
sen git cinayet coz kardesim
hadi basligi kirletme

Abi Denizli gelirse ben birakirim bu takim'i, net. LigTV aboneligim de bitti, yenilemedim.

Sabri kanat, Telles kanat, Jose oyuncu degil, Denayer iyi degil diyenden ne beklenir arkadas..

Denizli gelirse kısa vadede başarılı olabilir favre yi istiyorsak bu seneyi gözden çıkarmamız lazım ama seneye çok iyi bir Galatasaray izleriz ama sene sonuna kadar tahammül edermiyiz bilemem

Yabancı hoca hiç tanımadığı bir ligde bu yerli ağırlıklı rezil kadro ile ne yapabilir beyler? Şu an yabancı hoca getirirsek ve büyük bir mucize olmazsa sportif anlamda rezil olacaktır ve sezon sonu mecburen kovulacaktır.

Şampiyon olma ihtimali en yüksek kişi sezon sonuna kadar Mustafa Denizli gibi duruyor. Sezon sonuna kadar kendisi ile anlaşmak lazım, sonrasında ne yapılacağı düşünülür.

Taraftar ilk kötü futbol ve kötü skorda yönetime ciddi tepki verecek bu arada, zor günler bizi bekliyor.

Yabancı hoca gelmeyecek yerli getirecekler

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kontenjanın 14 olduğu yerde yerli hoca istemiyoruz.

En iyi yerli hoca milli takımda.

GS'ye gelebilecek en iyi yerli hoca da dün ayrıldı.

Bu şartlarda vasata doymak isteyenlere afiyet olsun.

Son düzenleme:
Yabancı hoca hiç tanımadığı bir ligde bu yerli ağırlıklı rezil kadro ile ne yapabilir beyler? Şu an yabancı hoca getirirsek ve büyük bir mucize olmazsa sportif anlamda rezil olacaktır ve sezon sonu mecburen kovulacaktır.

Şampiyon olma ihtimali en yüksek kişi sezon sonuna kadar Mustafa Denizli gibi duruyor. Sezon sonuna kadar kendisi ile anlaşmak lazım, sonrasında ne yapılacağı düşünülür.

Taraftar ilk kötü futbol ve kötü skorda yönetime ciddi tepki verecek bu arada, zor günler bizi bekliyor.
Günü kurtarma zihniyetinden kurtulun bi zahmet. Bu sezon sampiyonluk önemli degil, iyi bir planlama ile gelecegimiz önemli. Yerli bir hoca ne kadar iyi planlama yapabilir sence? Dogru bildin, yapamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt