Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan nasıl dua ettiyseniz adam ansızın gitti :)

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vizyonlu bir adam gelsin türk gelmesin yaa.. banane tsl den cl hocası gelsin

Ne Denizli'si arkadaş ya bir ırkçı gitti başka bir ırkçı gelecek.

Drogba olsun :)

Günü kurtarma zihniyetinden kurtulun bi zahmet. Bu sezon sampiyonluk önemli degil, iyi bir planlama ile gelecegimiz önemli. Yerli bir hoca ne kadar iyi planlama yapabilir sence? Dogru bildin, yapamaz.

Bu yönetim ile hangi yabancı hoca, neyi nasıl planlayacak? Dursun denen çapsız defolmadıkça bizden bir halt olmaz. Ancak dediğim gibi Mustafa Denizli tarzı hocalar ile kısa vadede şampiyonluk gelebilir hiç yoktan. Yoksa ben de isterim vizyon sahibi yabancı bir hoca ile geleceğin kadrosunu kurmayı ancak Dursun zihniyeti ile imkansız bu.

gelebilecek yerli hoca sayısı en fazla 5
gelebilecek yabancı hoca sayısı en az 50

bazılarına göre 50<5, yeter artık harbi su yerli muhabbeti bitsin 2015 yılındayız neoliberalim almıs basını gitmis dünya küreselleşmiş senle suan bilmem kac km ötedeysen ben konusuyorum ne yerlisin ulan!

ben denizlinin gelmesini istiyorum..bu seneyi zaten çöpe atıık ...denizli ile beraber sene sonu dursunu postalama şansımız olur...

Yerli gelmesin. Şunların pestilini çıkarak, top rakipteyken anında kapmak için pres yaptıracak, güzel oyun oynatacak biri gelsin. kim olduğu önemli değil ama yerli hoca yapamaz bunu. Ben artık sahada 120 km koşan dinamik bir takım istiyorum. yürüyerek top oynayan değil.

Kontenjanın 14 olduğu yerde yerli hoca istemiyoruz.

En iyi yerli hoca milli takımda.

GS'ye gelebilecek en iyi yerli hoca da dün ayrıldı.

Bu şartlarda vasata doymak isteyenlere afiyet olsun.
POST-UL wasat
ersun-yanal-5-640.jpg

Kontenjanın 14 olduğu yerde yerli hoca istemiyoruz.

En iyi yerli hoca milli takımda.

GS'ye gelebilecek en iyi yerli hoca da dün ayrıldı.

Bu şartlarda vasata doymak isteyenlere afiyet olsun.

Helal olsun. İşte aradigimiz Can Uz bu.

Favre hoca Denizli sportif direktör olsun ama bu yıl sonuna kadar hoca Tsl yi tanıyana kadar

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt