Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fave Gelirse böyle bi kadro cikarabilir ..hic sasirmam

Muslera
Transfer Denayer Hakan Carole
Transfer Chedjou
Sinan Sneijder Emre
Podolski

daha realist bir bakis ile

Muslera
Transfer Chedjou Denayer Carole
Transfer Selcuk
Sinan ___Sneijder___ Emre
Podolski​

POST-UL wasat
ersun-yanal-5-640.jpg

Galatasaray Spor Kul?b?'nden A?ıklama - GALATASARAY.ORG

T.D: L. Favre
Yardimci T.D.: Y. Vural

#DreamTEAM :D

Taktik ve Yönetim icin Favre
Baba Rolünde Gaz verme isi icin Vural
Vural Almanca da bilyior ayrica iletisim iyi olur Favre ile.

Ali Ece: Hamza Hoca, Hıncal Uluç'a takılmış, üzülmüş gördüm dedim ki Hamza Hoca'ya; "Hıncal abi en eski trollerden ne takıyorsun"

Plan Mustafa Denizliyi getirip çok yüksek maliyeti olan Wesleyi de satmak.

Denizli Wesleyle %100 sorun yaşayacak.

Neyse bugün birsey cikmaz KAP kapandi.
Artik yarina

Ülkeyi bilmesi ve Alman olması sebebiyle Daum'u istiyorum ama ille de yabancı olacaksa Thomas Schaff da boşta.Favre'den daha iyi 1 hoca bana göre.
Schaff'i ben de dun gordum bostaymis keske olsa.
Aslinda amac guzel oyun ve gelecege yonelik hamlelerse fena hocalar var ama ben korkuyorum en olmayacak bu kim lan diyecegimiz bir adami getirecekler diye.

Favre bundesligada guardiola klooptan sonra geliyordu td kalitesi olarak,bence ikna edecek proje koyamayız önüne

Bize realist ve aklına geleni söyleyen hoca lazım,çıkacak umut bulut yetersiz ama elimde bu var diyebilmeli biz öyle adama sabrederiz,devre arası oraya adam alacam memnun değilim desin,ama adam gitti podolskiden memnun değilim,sinan gümüşü oynatmıyor saçma fantaziler sabri benim doğrum diyor,bize sabri benim istediğim sağ bek değil oraya scout araştırması yapıyoruz diye çat çat konuşacak adam lazım,futbolcu küsmeyecek parasını alıyor

Thomas şaf ve feliz magath gibi şampiyonluk yaşamış hocaları favreye tercih ederim şahsen yine reykaard prandelli geyiklerine dönmeyelim

Saçmasapan oyuncuları takıntı yapmayacak ve geldikten sonra ister hemen ister sezon sonunda Sabri, Umut gibi dallamaların kı.ına tekmeyi vuracak her hocaya ben fitim. Yabancılar zaten bunları tanımaz, en kısa zamanda takımdan yollar da Mustafa Denizli'den pek emin değilim o konuda. Yalnız kim gelirse gelsin öyle abartı bir para harcamadan bir sürü takviyeyle (sağ bek, kanat, 2 tane forvet, orta saha bir sürü adam lazım) takımı canlandıracak bir adam şart bize.

Yemin ediyorum, su ego'su yüksek olan, irkçi, daha geçen gün Jose ve Denayer'e salliyan olan Denizli gelirse, Hamzaoglu'nun gittigine pisman oluruz..... Denizli = Hamza vol.2

LUCIEN FAVRE GELSIN ! Disiplinli, sert, kosan, dinamik, genç kadrolar kuruyor !

kımse gelmesın böyle iyi

Cüneyt Tanman: "Hamza'nın ayrılması halinde yönetimde alternatif ismi konuşmuştuk. Tayfun Korkut idi bu isim."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt