Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ne midesi Alpay :)

Sene olacak 2016 bırakalım bu meseleleri abi ya.

Geçmişte ben de çok karşı çıkmıştım Ersun'a da biraz araştırıp dinleyince önyargılı davranmışım diyorum...

Ayrıca adam Hamza'ya desteğini de söyledi. Bizim de başımıza geldi çok yanlış diye.

Programı başından beri seyrediyorum. Kırpmayla olmuyor o işler.

Son düzenleme:
kadroda temizlik yapacak biri gelmeli ama öyle bir zihniyeti ne bu dolmuşçu ister ne de gelen adam çünkü mali yapı da yok baştakilerde vizyon da. Devre arası bunlar ya hiç adam almaz ya da dandik bir iki tane alırlar para yok diye. Zaten anlamıyorum para yok madem neden burak selçuk umut gibi yüksek alan adamlardan indirim istemiyoruz yapmıyorlar mı taraftarın önüne at korkar yaparlar yok ya biz zenginiz bizim zihniyetimiz fakir

Son düzenleme:
ne denizli ne de favre vs hiç kimsenin bilmediği aynen hamza da olduğu gibi herkesin şaşıracağı ve beğenmeyeceği biri gelecek gerçi öyle bir ortamdayız ki gelecek teknik direktör 2 maç sonunda yallah deriz ben teknik direktör olsam böyle ortama gelmek istemem ki iyi adamların da bu yüzden geleceğini düşünmüyorum yerli ve de yabancı

Sinan Engin: Kim ne söylüyorsa yalan söylüyor; Galatasaray, Mustafa Denizli ile anlaşmıştır. (Beyaz TV)
Sinan Engin: Buradan açıklıyorum. Galatasaray, Mustafa Denizli'ye bir miktar para ve Ocak ayında transfer sözü verdi.

Sinan Engin: Kim ne söylüyorsa yalan söylüyor; Galatasaray, Mustafa Denizli ile anlaşmıştır. (Beyaz TV)
Sinan Engin: Buradan açıklıyorum. Galatasaray, Mustafa Denizli'ye bir miktar para ve Ocak ayında transfer sözü verdi.
yemin ediyorum Galatasaray transfer yapmayacak yaparsa ben sinan engin değilim sonuç 2 transfer yapıldı atıyor ohh miss olursa ben söylemiştim zaten olmazsa da son anda olmadı ya biz neden üniversitelerde o kadar dirsek çürüttük böyle git yorumcu ol salla başı al maaşı hayat size güzel vallahi

Mustafa hoca ocak ayında transfer sözü istediğine göre 3 yada 4 tane transfer yapılır devre arasında.

Denizli'ye teklif yapıldı diyor Sinan.

Anlaşma yokmuş.

Denızlı gelsın ıste cunku yabancı teknık dırektoru sezon sonunda harcar bu yonetım sezon basına yerlı ıle baslar daha kotu olur.En ıyısı denızlı sezon sonuna kadar gelsın en kotu kovulur gelecek sezona yabancı ıle baslanır.

Peşindeyiz!@PesindeyizApp 25 dk.25 dakika önce
Ertem Şener: "Hiçbir futbolcu Melo kadar olamadı... Hepsi sessizdi, bir tek Podolski, Sinan işte..."Sinan Engin: "Adamsın be Melo"

Dün meloyu kötüleyen kavşaklar dursuna laf çaktı diye meloyu övüyor halbuki melo hep aynı melo Fatih Terim gönderildiğindede tavır almıştı.İşte bu sinan ertem v.b türevlerinin tek derdi Galatasaray'ın önünü kesmekti.Sürekli melo'yu kötüleyerek bizim taraftarada yedirdiler melonun gidişini.Helal olsun adamlara.

şahsen denizliyi istemem ama oldu ki denizli geldi enazından hamza gibi yönetimi arkalayayım yok para gidecek transfer istememeyim gibi yönetim uğruna kendini feda edecek biri değil..

Cüneyt tanman: "'Maxi Pereira, Sabri'den iyi değil' derken Sabri'ye moral vermek istedim.Yoksa gerçeği biliyorum."

:D:D:D:D:D:D:D

Mustafa hoca ocak ayında transfer sözü istediğine göre 3 yada 4 tane transfer yapılır devre arasında.
yok be kardeşim en fazla ikidir o yani orta saha ve forvet zaten bunu seni getirseler dahi şart koyarsın alın yoksa gelmem diye gelen adam salak mı bilal rodrigez burak umut falan uğraşsın ha bu yönetim o iki ismi alır mı alsa da yaz dönemi gibi saçma adamları toplar mı onda şüpheliyim gerçi şüpheli değilim eminim bunların yapacağı iyilik Allahtan gelsin

Belki çoğunuza ters gelebilir ancak Cüneyt Tanmana hak veriyorum ben düşünsenize Altınızda Hamza var Üstünüzde Dursun Tımarhanelik olmadığına şükür etmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt