Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ersun Yanal
@ersunyanal
25 Tem 2014

Mutluluk FENERBAHÇE'de olmaktır.

Aldığı teşviklerden kuşlarda td iken Galatasaray'a attığı taşlardan bahsetmiyorum bile.

FB'de çalışırken farklı bir şey diyeceğini sanmıyorum. Çok da önemli değil bence.

Teşvik meselesi de bildiğim kadarıyla tamamen söylenti...

Hadi inandık diyelim o haberleri de detaylıca okuyunca adamın karşı çıktığı belli oluyor.

Hani teşvik meraklısı olsa liste yapayım bilmem ne diye uğraşmazdı.

5 kuruş almamış adam o paradan.

Son düzenleme:
Yarım Sezon Ersun
Seneye Favre

Muazzam olurdu be :)

Aynen öyle, muazzam ötesi olurdu hatta. Fakat çapsız yönetim Ersun için ilk günden kapıyı kapattı. İnşallah Ersun gelir olmazsa da sene sonuna kadar Denizli sonra favre veya başka bir yetenekli, iyi hoca ile yola devam etmek. ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

haydi oğlum haydi olacak olacak düzgün oynayın lan şe....ler demeyecek taktik bilen defans yapmasını bilen bir teknik adam getirin yeter

Ersun Yanal
@ersunyanal
25 Tem 2014

Mutluluk FENERBAHÇE'de olmaktır.

Aldığı teşviklerden kuşlarda td iken Galatasaray'a attığı taşlardan bahsetmiyorum bile.

iyi guzel nejat kardesde. madem ersunun laflari koyuyorsun buraya denzilinin dahice olan laflarinida koymani beklerdim.

konusu acilmis denizli beyin soyledigi muthis laflarin ama yorum goremedim.

ben copy paste yapayimda burada bulunsun. ne olur ne olmaz.

"Mustafa Denizli: “Sabri sahadaki oyuncuların yapısını biliyor.”
--
Mustafa Denizli: “Sneijder'in ayakta duracak hali yok, pek futbol oynuyor görüntüsünde de değil.”
--
Mustafa Denizli: “Burak Yılmaz santraforda olmadığında ona yazık ediliyor.”
--
Mustafa Denizli: “Selçuk İnan'a yazık, taraftarın bu tepkisine de yazıklar olsun. Kalitesinden şüphen var mı? Yok. Katkısından şüphen var mı? Yok. Eee?”
--
Mustafa Denizli: “Burak'ın mutsuzluğu sonuca gidememesinden, yoksa muazzam bir oyuncu, her maç çok mesafe kaydediyor.”
--
Mustafa Denizli: “Umut Bulut gerçekten çok iyi bir alternatif.”
--
Mustafa Denizli: “Bilal son derece kaliteli bir oyuncu, Galatasaray'da direkt oynayacak kalitede bir oyuncu, büyük katkı verir.”
--
Mustafa Denizli: “Yani evet, Muslera gelen topları sürekli sektiriyor, çünkü elleri çok küçük, kaçırıyor.”
--
Mustafa Denizli: “Podolski, Burak ile sorun yaşamazsa iyi katkı verebilir.”
--
Mustafa Denizli: “Carole'ün Olcan'dan ne fazlası var, ben bilemiyorum.”
--
Mustafa Denizli: “Chedjou kaç senedir Galatasaray'da? Gelmiş Hakan Balta'yı azarlıyor! Olmaz!”
--
Mustafa Denizli: “Sabri, Hakan... Bunlar milli takım oyuncuları, yıllarca milli takımda oynadılar. Herkes diyecek ki 'Chedjou iyi'. Yani, eheh... Dediğim gibi yani, Galatasaray bu kendi değerlerini kullanmalı.”

bu arada sakin zannedilmesin ben ersun gelsin diyorum. sadece uc maymun olayi olmasin istiyorum. benim gozumde bu kulubun kapisindan birak yerli hocayi yerli futbolcuyu yerli cayci bile girmemelidir. sinirdan dolayi 14 tane yabancin olacak. mecburen 14 tanede yerli bulundurman gerektigi icin hepsi altyapidan genc olacak. isik olan varsa kalir. yoksa hemen yollayacan bir alttaki cocugu koyacan. burak umut semih sabri, vs. hepsi kanser bunlarin. kesip atacaksin.

Son düzenleme:
iyi guzel nejat kardesde. madem ersunun laflari koyuyorsun buraya denzilinin dahice olan laflarinida koymani beklerdim.

konusu acilmis denizli beyin soyledigi muthis laflarin ama yorum goremedim.

ben copy paste yapayimda burada bulunsun. ne olur ne olmaz.

"Mustafa Denizli: “Sabri sahadaki oyuncuların yapısını biliyor.”
--
Mustafa Denizli: “Sneijder'in ayakta duracak hali yok, pek futbol oynuyor görüntüsünde de değil.”
--
Mustafa Denizli: “Burak Yılmaz santraforda olmadığında ona yazık ediliyor.”
--
Mustafa Denizli: “Selçuk İnan'a yazık, taraftarın bu tepkisine de yazıklar olsun. Kalitesinden şüphen var mı? Yok. Katkısından şüphen var mı? Yok. Eee?”
--
Mustafa Denizli: “Burak'ın mutsuzluğu sonuca gidememesinden, yoksa muazzam bir oyuncu, her maç çok mesafe kaydediyor.”
--
Mustafa Denizli: “Umut Bulut gerçekten çok iyi bir alternatif.”
--
Mustafa Denizli: “Bilal son derece kaliteli bir oyuncu, Galatasaray'da direkt oynayacak kalitede bir oyuncu, büyük katkı verir.”
--
Mustafa Denizli: “Yani evet, Muslera gelen topları sürekli sektiriyor, çünkü elleri çok küçük, kaçırıyor.”
--
Mustafa Denizli: “Podolski, Burak ile sorun yaşamazsa iyi katkı verebilir.”
--
Mustafa Denizli: “Carole'ün Olcan'dan ne fazlası var, ben bilemiyorum.”
--
Mustafa Denizli: “Chedjou kaç senedir Galatasaray'da? Gelmiş Hakan Balta'yı azarlıyor! Olmaz!”
--
Mustafa Denizli: “Sabri, Hakan... Bunlar milli takım oyuncuları, yıllarca milli takımda oynadılar. Herkes diyecek ki 'Chedjou iyi'. Yani, eheh... Dediğim gibi yani, Galatasaray bu kendi değerlerini kullanmalı.”

bu arada sakin zannedilmesin ben ersun gelsin diyorum. sadece uc maymun olayi olmasin istiyorum. benim gozumde bu kulubun kapisindan birak yerli hocayi yerli futbolcuyu yerli cayci bile girmemelidir. sinirdan dolayi 14 tane yabancin olacak. mecburen 14 tanede yerli bulundurman gerektigi icin hepsi altyapidan genc olacak. isik olan varsa kalir. yoksa hemen yollayacan bir alttaki cocugu koyacan. burak umut semih sabri, vs. hepsi kanser bunlarin. kesip atacaksin.

İyi gelmesin denizli madem kimse istemiyor.Rus ruleti oynayıp bir tane yabancı hoca getirilip ya tutarsa misali ne yapalım çoğunluk öyle istiyor sonra biz kötü oluyoruz.Ancak sezon sonu yada gelecek sezon kimse ağlamasın gelecek yabancıya nerden çıktı bu herif diye.

sabrili, umutlu, burakli, semihli, vs. kadrolar gormek isteyen denizliyi isteyebilir.

sabrili, umutlu, burakli, semihli, vs. kadrolar gormek isteyen denizliyi isteyebilir.

Saydığın oyuncuların hiçbiri sözleşmesi bitmeden gitmez.Bu oyuncuları göndermedende yeni transfer yapamazsın.Göndermek istesen kimse almaz.Bana kalsa en başta selçuktan başlanıp alayı gönderilmeli ama elden birşey gelmiyor FFP diye bir illet var.Uefa'ya alınmazsak kuşlara madara oluruz.

Bir kere Denizlinin geleceğine inanmıyorum.

Denizli kolay kolay kariyerini riske atmaz.

Beşiktaş böyle oynarken ve 7 puan öndeyken Fenerbahçede bu yıldızlar varken Denizli sırf ben gelmek istedim ama yönetimle anlaşamadık demek için çok şey ister o anlaşma yatar.

Denizli şampiyon olamayacağı 2.liğin bile çok zor oldugu bir sezonun ortasında ve 3 büyükler arasında en kötü kadroya sahip FFP sıkıntısı çeken GS a gelmez...

Favre ve Moyesi bilerek çok ön plana atmış olabilirler. 2 side bu sene takımlarından kovuldukları için sezon ortasında bunları getirerek risk alacaklarını sanmıyorum..

Çünkü başarısız olursa herkes diyecek ki takımlarından kovulmuş hocaları niye getirdin ?

Hagi ile görüşülmüş olsada ciddi bir yaklaşım olduguna inanmıyorum....

Benim içimden geçen basında hiç adı geçmemiş Juande Ramosu getirebilirler.

Geçen sene Hamza hocadan öncede adı geçmişdi...

Neden olmasın ? Ters köşe yapmasınlar ?

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis
Bielsa konusunda iki yöneticimize telefon numarası dahil gerekli bilgileri ilettim, eğer GS isterse menajer masrafı olmadan transfer biter.

M.Yasin Çakmak
M.Yasin Çakmak – ‏@NajaLegionis

Fakat anlaşılan o ki teknik direktör işi tamamen başkan ve kardeşinin sorumluluğunda. O nedenle beklentileri yüksek tutmamak gerek.

Kongre uyesiymis

Çapsız futbol salağı hamza'nın gideceği belliydi bunu hepimiz biliyorduk..

Alsın o öve öve bitiremediği yerlileri münasip bi yanında götürsün giderken..

Gelecek adam MORİNHO olsa bile nafile.. Selçuk ve Burak çatır çatır yer o adamı..

Hep beraber görecez..

Hagi'yi Mustafa Denizli'ye tercih ederim.Ayrıca Hagi'ye hep kötü zamanlarda gel dedik.Adam gibi bir kadroyla,huzurlu bir ortamda Hagi'nin iyi isler yapacagini düsünüyorum.

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis
Bielsa konusunda iki yöneticimize telefon numarası dahil gerekli bilgileri ilettim, eğer GS isterse menajer masrafı olmadan transfer biter.

M.Yasin Çakmak
M.Yasin Çakmak – ‏@NajaLegionis

Fakat anlaşılan o ki teknik direktör işi tamamen başkan ve kardeşinin sorumluluğunda. O nedenle beklentileri yüksek tutmamak gerek.

Kongre uyesiymis

Başkanada başkanın kardeşinede yönetimede saydırmaya başlıcam çok az kaldı.Beni tutan tek şey geçen sefer küfür ettiğimde 2 ay ceza aldım.

Hagi'yi Mustafa Denizli'ye tercih ederim.Ayrıca Hagi'ye hep kötü zamanlarda gel dedik.Adam gibi bir kadroyla,huzurlu bir ortamda Hagi'nin iyi isler yapacagini düsünüyorum.

Hagi gelirse sneijderi tokatlar.Jose bilal podolski filan alayını kadro dışı bırakır.Misimoviçi yemiş adamdan bahsediyoruz.

Mustafa Denizli'yi ekranda izlerken ruhum daralıyor.İmkanı olan acsin Trtspor'a baksin.Bu adam sezonu bitiremez.Bjk'den de saglık sorunları oldugu icin kacmisti.Futbol enerji gerektiren bir istir.Gerekirse sabahlara kadar oturur analiz yaparsın,futbolcu izlersin.Mustafa Denizli'nin o enerjisi yok.

Piyasada duzgun bir hoca yokki arkadas basinda moyes renard gibi adamlarin adi geciyor favre zaten gelmem demis.bunlar gelecegine denizli derim tabi.

Yav ne Hagi'si, Denizli hoca oldu işte. Bırakın başka isimleri yeni gelene destek olun, en azından sene sonuna kadar.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt